Μήπως εννοείς ότι η ανακοίνωση θα γίνει 1 μαϊου και θα πούνε σόρρυ ξεχάσαμε να σας το πούμε;Ναι...Η ανακοίνωση θα γίνει 1 Απριλίου.![]()
Μήπως εννοείς ότι η ανακοίνωση θα γίνει 1 μαϊου και θα πούνε σόρρυ ξεχάσαμε να σας το πούμε;Ναι...Η ανακοίνωση θα γίνει 1 Απριλίου.![]()
Όχι κανονικά θα το πούνεΜήπως εννοείς ότι η ανακοίνωση θα γίνει 1 μαϊου και θα πούνε σόρρυ ξεχάσαμε να σας το πούμε;
Είτε 1 Απρίλη είτε 1 Μάη θα τα προλάβουμε τα ...κεράσια.Oh yes!!! Αλλά στο τέλος ξυριζουν τον γαμπρό. Όπου ακούς πολλά κεράσια κρατά μικρό καλαθι κτλ κτλ κτλ
Η στοχοποίηση συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και απλώνεται.
Η λαθροθηρία χαρακτηρίζεται σίγουρα εσκεμμένα ως παραβίαση των μέτρων! "ασκούσαν παράνομα θήρα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού."
https://www.larissanet.gr/2021/01/0...kynigoi-paraviasan-ta-metra-gia-ton-koronoio/
Ούτε εμένα μου αρέσει, κάτι μαγειρεύουν πάλι και δεν μυρίζει καλό.Πολλή ησυχία βλέπω σήμερα και δεν μ' αρέσει ... Ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις
Ρε μάγκες δεν σας είχα πει ότι είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε τα απριλιατικα τρυγόνια!Ναι...Η ανακοίνωση θα γίνει 1 Απριλίου.![]()
Ότι καί νά γίνει εγώ Δευτέρα πρωί είμαι στη θέση μου!Μας εχουν σπασει τα νευρα... δεν κρατιομαστε αλλο...!!!
Κρατιόμαστε δεν κρατιόμαστε, κάτι δεν πάει καλά. Αν ήταν να ανακοινώσουν σήμερα επανέναρξη θα είχε ήδη κυκλοφορήσει η είδησηΜας εχουν σπασει τα νευρα... δεν κρατιομαστε αλλο...!!!
Γιατί , στις 24 είπε κανείς ότι θα το ανοίξουν στις 25? Όταν είναι για απαγόρευση είναι λαλιστατοι. Υπομονή μερικές ωρες....Κρατιόμαστε δεν κρατιόμαστε, κάτι δεν πάει καλά. Αν ήταν να ανακοινώσουν σήμερα επανέναρξη θα είχε ήδη κυκλοφορήσει η είδηση
Αυτό που πρέπει,να δούμε άμα θά έχει και ανάλογη συνέχεια.Τι εγινε ρε παιδια????![]()
Μα τον πήραμε τον άνθρωπο απ' τα μούτρα πριν προλάβει καν να δείξει δείγμα γραφής!
Και εγώ έχω βάλει ποτό και έχω βγει στο μπαλκόνι. Ούτε στις πανελλήνιες τέτοια αγωνίαΣε 3' αλλάζει ο χρονος.Καλη χρόνια ναχουμε.
Στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού το 12 στην Κωνσταντινούπολη στον τελικό της Ευρωλίγκας πιο λίγο καρδιοχτυπι ειχα ρε γαμωτο!!!!Και εγώ έχω βάλει ποτό και έχω βγει στο μπαλκόνι. Ούτε στις πανελλήνιες τέτοια αγωνία