Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μακαρι να μην δουμε καραγκιοζακια στο κομμα,αν και πολυ το φοβαμαι.
Ειχαν πει ότι μπορεί να εκδήλωση ενδειαφέρον όποιος επιθυμεί....όπως και ότι θα εισακουστούν όλες οι προτάσεις....στο χέρι μας είναι αρκεί να δείξουμε πραγματικό ενδειαφέρον.

Ειχαν πει ότι μπορεί να εκδήλωση ενδειαφέρον όποιος επιθυμεί....
Καταλαβα...Λαθος αρχη καναμε.Εγκεφαλογραφημα και μαγνητικη επρεπε
να ζητουν,δεν μας παιρνει τετοια ωρα για πειραματα.Εχει πολλα φρουτα
εκει εξω που τριβουν τα χερια τους για προσωπικη προβολη.

Καταλαβα...Λαθος αρχη καναμε.Εγκεφαλογραφημα και μαγνητικη επρεπε
να ζητουν,δεν μας παιρνει τετοια ωρα για πειραματα.Εχει πολλα φρουτα
εκει εξω που τριβουν τα χερια τους για προσωπικη προβολη.
Νομίζω κάνεις λάθος συναδερφε. Τέλος πάντων πέρα από αυτό θα ήθελα να πω στα παιδιά να στείλουν όλοι μηνυματα στους τοπικούς "άρχοντες" και βουλευτές!!!! Εγώ από χθες έχω πάρει τηλ τον Στυλιο της Άρτας και τους έχω ζαλίσει στα μυνήματα.

Να συνδέσω λίγο κάτι...

Όχι, γτ μας φταίει ο Χαρδαλιάς...! ;)

Μη δω υποψηφίους στο κόμμα κυνηγών/ψαράδων τίποτα μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφους του χώρου (και του κ...λου) θα φάει κι αυτό μαύρο κι άραχνο...

Ευελπιστώ να στελεχωθεί από απλούς καθημερινούς συναδέλφους κυνηγούς και ψαράδες, με επαγγελματική σταδιοδρομία (μην είναι τίποτα καιροσκόποι αγύρτες) και χωρίς βαμμένο κομματικό παρελθόν.
Μακρια απο ιορδανουγλους/κοσκιναδες....και τα λιπα λοιπιδια μην τα δω στο κομμα.....

Last edited:
Ναι ρε παιδιά , ρούχα , φυσίγγια , όπλα , αγκιστρια, καλάμια , βαρίδια , δολώματα , ψαροτουφεκα και όλος ο εξοπλισμός ψαράδων και κυνηγών φυτρώνει την γη και τον μαζεύουν τζαμπα. Επίσης τα σκυλιά μας τρώνε πέτρες και κουκουνάρια οπότε δεν πληρώνουμε την τροφή τους. Τέλος στα αυτοκίνητα τους κυνηγοί και ψαράδες δεν βάζουν καύσιμα αλλά νεράκι από την βρύση. Οπότε γενικά ούτε ενα Ευρώ δεν χαλάμε εμείς ούτε το μαμημενο πράσινο σκατοταμειο τους γεμίζουμε με τις άδειες μας κάθε χρονο. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό κυριοι κυνήγι και ψάρεμα εμένα μου στοιχίζει πολυ πάνω από χιλιάρικο το χρονο (χωρις τις αδειες) και είμαι από τους σχετικά τσιγκουνηδες και ευνοημενους λόγω κατοικιας. Σε μια μέρα έχω δώσει 150€ μόνο για πλανους και τεχνητα και νηματα. Οπότε έχει δίκιο ο βολευτης , δεν πέφτει χρήμα στην αγορά από εμας.
Να προσθέσω κ ξενοδοχεία κ ταβέρνες κ εστιατόρια γιατί εμείς οι Αθηναίοι την νεκρή περίοδο του χειμώνα είμαστε οι μόνοι πελάτες τους!

Χελά πάντα το είχες με την πένα και το φακό κι ελπίζω να σε δω ενεργά στα πραματα
Μπα φίλε μου όχι, πρώτον γιατί δεν γνωρίζω τίποτα για τους πρωτεργατες του Κόμματος κ δεύτερο γιατί τα στοιχεία του χαρακτήρα μου δεν θα με άφηναν να ήμουν παραγωγικός όπως το φαντάζομαι εγώ σε μια τέτοια θέση...

Από εκεί κ πέρα, το μεγάλο στοίχημα θα είναι να ξεπεράσουμε όλοι μας τις ανασφάλειες κ το αίσθημα της ανωτερότητας που μας διακρίνει μήπως κ δούμε κάτι να αλλάξει από οποίους κ αν είναι αυτό... Στις δύσκολες καταστάσεις μετράει το αποτέλεσμα περισσότερο από τα πρόσωπα που θα το οικειοποιηθούν κ για μένα η κατάσταση είναι δύσκολη...
Το να βρίζεις κ να κρίνεις μόνιμα κ συνέχεια είναι τρόπος για να καλύψουμε τις δικές μας ανασφάλειες όταν δεν μπορούμε να έχουμε άποψη...

ΚΣΕ: «Αυτή η κυβέρνηση είναι εχθρός των κυνηγών»!​

Αυτό είναι το απερίφραστο μήνυμα που εξέπεμψε χθες η κυβέρνηση προς την κοινωνία των 180.000 κυνηγών της χώρας, όταν αποφάσισε να ανοίξει το λιανεμπόριο και πλείστες άλλες δραστηριότητες της αγοράς, αλλά να διατηρήσει τους υφιστάμενους περιορισμούς στη μετακίνηση των κυνηγών προς την ύπαιθρο.
Δυστυχώς, δεν πρόκειται απλώς για την εκτίμηση ή ερμηνεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΣΕ, που συνήλθε εκτάκτως σήμερα σε τηλεδιάσκεψη με όλες τις κυνηγετικές Ομοσπονδίες της χώρας, για να εκτιμήσει τις νέες εξελίξεις…
Αντιθέτως, πρόκειται για το σαφέστατο μήνυμα που εξέπεμψε εκ νέου προφορικά, κατηγορηματικά και εν πολλοίς
αδιαπραγμάτευτα ο κ Χαρδαλιάς, εκ μέρους συνολικά της κυβέρνησης. Χωρίς επιχειρήματα, χωρίς συζήτηση και
διαφοροποιούμενη με την αντίθετη επιστημονική εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, η κυβέρνηση μας είπε ότι οι κυνηγοί θα πρέπει να τη λογαριάζουν, πλέον, σαν… «εχθρό» τους.
Οι εμπνευστές αυτού του μηνύματος, όποιοι και αν είναι, όποιους σκοπούς και αν υπηρετούν, υπονομεύουν συν τοις άλλοις και τον νέο Υφυπουργό Περιβάλλοντος – αρμόδιο για το κυνήγι κ. Γ. Αμυρά, ο οποίος έχει, ήδη, καλέσει σε συνάντηση την ΚΣΕ, για θέματα της αρμοδιότητας του. Οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας θα συμμετάσχουν όπως πάντα με αίσθημα ευθύνης στην ορισθείσα συνάντηση, αλλά είναι σαφές ότι κυβερνητικοί κύκλοι προσπαθούν εκ των προτέρων να «ναρκοθετήσουν» και το κλίμα, και τις δυνατότητες και τις όποιες ευκαιρίες συνεννόησης με τον νέο Υφυπουργό.
Όλο αυτό το διάστημα, η ΚΣΕ συμπεριφέρθηκε με σύνεση και υπέδειξε προς την Κυβέρνηση συγκεκριμένες λύσεις για να αρθεί το αδιέξοδο, όπως επέβαλε ο θεσμικός της ρόλος. Ωστόσο, αυτό δεν εκτιμήθηκε. Με την τελευταία της απόφαση, αυτή η κυβέρνηση επέλεξε συνειδητά τον δρόμο της ρήξης με τον κόσμο των κυνηγών.Τη διαβεβαιώνουμε ότι αν συνεχιστεί ο εμπαιγμός μας το αποτέλεσμα δεν θα της αρέσει… .think. (ακόμα αντίδραση δεν είδαμε μόνο ανακοιώσεις για τα παπουτσια της κυβερνησης)

ΚΣΕ: «Αυτή η κυβέρνηση είναι εχθρός των κυνηγών»!​

Αυτό είναι το απερίφραστο μήνυμα που εξέπεμψε χθες η κυβέρνηση προς την κοινωνία των 180.000 κυνηγών της χώρας, όταν αποφάσισε να ανοίξει το λιανεμπόριο και πλείστες άλλες δραστηριότητες της αγοράς, αλλά να διατηρήσει τους υφιστάμενους περιορισμούς στη μετακίνηση των κυνηγών προς την ύπαιθρο.
Δυστυχώς, δεν πρόκειται απλώς για την εκτίμηση ή ερμηνεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΣΕ, που συνήλθε εκτάκτως σήμερα σε τηλεδιάσκεψη με όλες τις κυνηγετικές Ομοσπονδίες της χώρας, για να εκτιμήσει τις νέες εξελίξεις…
Αντιθέτως, πρόκειται για το σαφέστατο μήνυμα που εξέπεμψε εκ νέου προφορικά, κατηγορηματικά και εν πολλοίς
αδιαπραγμάτευτα ο κ Χαρδαλιάς, εκ μέρους συνολικά της κυβέρνησης. Χωρίς επιχειρήματα, χωρίς συζήτηση και
διαφοροποιούμενη με την αντίθετη επιστημονική εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, η κυβέρνηση μας είπε ότι οι κυνηγοί θα πρέπει να τη λογαριάζουν, πλέον, σαν… «εχθρό» τους.
Οι εμπνευστές αυτού του μηνύματος, όποιοι και αν είναι, όποιους σκοπούς και αν υπηρετούν, υπονομεύουν συν τοις άλλοις και τον νέο Υφυπουργό Περιβάλλοντος – αρμόδιο για το κυνήγι κ. Γ. Αμυρά, ο οποίος έχει, ήδη, καλέσει σε συνάντηση την ΚΣΕ, για θέματα της αρμοδιότητας του. Οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας θα συμμετάσχουν όπως πάντα με αίσθημα ευθύνης στην ορισθείσα συνάντηση, αλλά είναι σαφές ότι κυβερνητικοί κύκλοι προσπαθούν εκ των προτέρων να «ναρκοθετήσουν» και το κλίμα, και τις δυνατότητες και τις όποιες ευκαιρίες συνεννόησης με τον νέο Υφυπουργό.
Όλο αυτό το διάστημα, η ΚΣΕ συμπεριφέρθηκε με σύνεση και υπέδειξε προς την Κυβέρνηση συγκεκριμένες λύσεις για να αρθεί το αδιέξοδο, όπως επέβαλε ο θεσμικός της ρόλος. Ωστόσο, αυτό δεν εκτιμήθηκε. Με την τελευταία της απόφαση, αυτή η κυβέρνηση επέλεξε συνειδητά τον δρόμο της ρήξης με τον κόσμο των κυνηγών.Τη διαβεβαιώνουμε ότι αν συνεχιστεί ο εμπαιγμός μας το αποτέλεσμα δεν θα της αρέσει… .think. (ακόμα αντίδραση δεν είδαμε μόνο ανακοιώσεις για τα παπουτσια της κυβερνησης)
Καλλιο αργα παρα ποτε!

το πρωί ο Γεωργιάδης στον Αυτιά (το είδα στο YOUTUBE γιατί το πνευματικό μου επίπεδο δεν μου επιτρέπει να βλέπω Αυτιά) ερωτούμενος γιατί δεν άφησε τους κυνηγούς και τους ψαράδες, είπε "όχι όλα μαζί ρε Γιώργο, το αφήσαμε για την άλλη εβδομάδα, ενώ η τσιριχτή φωνή της Παγώνη κάτι ούρλιαζε συνηγορώντας στα λόγια του Γεωργιάδη.
άρα θυσιαστήκαμε , απλά για να έχουν να λένε ότι "κάποιους κρατήσαμε μέσα".
δεν κοιτάνε την ουσία αλλά το φαίνεσθαι.

το πρωί ο Γεωργιάδης στον Αυτιά (το είδα στο YOUTUBE γιατί το πνευματικό μου επίπεδο δεν μου επιτρέπει να βλέπω Αυτιά) ερωτούμενος γιατί δεν άφησε τους κυνηγούς και τους ψαράδες, είπε "όχι όλα μαζί ρε Γιώργο, το αφήσαμε για την άλλη εβδομάδα, ενώ η τσιριχτή φωνή της Παγώνη κάτι ούρλιαζε συνηγορώντας στα λόγια του Γεωργιάδη.
άρα θυσιαστήκαμε , απλά για να έχουν να λένε ότι "κάποιους κρατήσαμε μέσα".
δεν κοιτάνε την ουσία αλλά το φαίνεσθαι.
Λευτέρη αφού το είπε ο Μπουμπούκος ο Καναλάρχης τότε σίγουρα ούτε την άλλη εβδομάδα. Γτ τι είμαστε καταστήματα για να ανοίγαμε όλοι μαζί?

Status
Not open for further replies.
Back