Θα μας τον ανηξουν αποψε η την δευτερα ειπαμε .....μην λεμε παλη τα ιδιαΑποφάσισαν οι "σοφοί" να ανοίξουν τα σχολεία 1η φεβρουαριου. Όχι τα χιονοδρομικά και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Κουβέντα για το κυνήγι ...
Τι πινουνε στα βουνα πρωι πρωι ρε φιλε ποοοοοοView attachment 21899
Λογικα την ιδια ευαισθησία θα πρεπει να δειχνει και
οταν του σερβιρουν δυο σπαλομπριζολες
Της αφηνει ανεπαφες στο πιατο και τσιμπολογαει μαρουλοσαλατα με καψαλισμενο ψωμι![]()
Νομίζω ότι θα μας πάρει η μπάλα τελικά.....και δεν θα δούμε προκοπή!!!! Πάλι θα ξερό χύσει ο μ@λακας ο Σκορδαλιάς...."κυνήγι και ψάρεμα παραμένουν σε αναστολή".
Δεν είναι διαφορετικά πράγματα!Η βεβαιωση τυπου Α αλλα και το χαρτι απο εργανη (διαφορετικα πράγματα), δεν αναφερουν ημερες πανω.... Ειδικά η βεβαιωση τυπου σε αντιθεση με την βεβαιωση απο την Εργανη, δεν γραφει Περιφερειακες ενοτητες αλλα Περιφερεια (ειναι "καλυτερη" δλδ)...
Καθε εβδομαδα εισηγουνται θετικα... για αυτο εχει ανοιξει. Ρε κλωτσιες που θελουν!Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι ειδικοί εισηγήθηκαν να επιτραπεί από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου το κυνήγι και το ψάρεμα.
Αυτό μόνο αν θέλει ο εργοδότης το κάνει!Στην εργανη στις σημειώσεις γράφεις " ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΊΤΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ"
Αγχωμένος ήμουν Στέφανε! Τώρα πια οχι!!! Τρελαμενος με τους βλακες που μα δουλευουν ειμαι και θα ειμαι για πολυ καιρο. Οσο για τα έγραφα από την Εργανη που λέτε πιο πάνω , το δικό μου έχει ώρες εργασίας και όχι ημερες!!!!!Δεν ρωτω προσωπικα και δε θελω να μου πεις τι κανεις ρε συ...κουβεντα κανουμε για να διαβαζουν και εκεινοι που προβληματίζονται..
Ανεβαίνουν βιντεο στο youtube απο ενα παληκαρι απο Ευβοια καθε μερα σχεδον, και βλεπω τον dimdre να αγχώνεται και να στεναχωριεται και να καθεται μεσα...Παρε άδεια απο την σημαια ρε φιλε, στειλε 1 2 3 6 20 και τραβα στο βουνο, και αμα μπορουν ας ανεβουν!
Με καλη διαθεση τα γράφω ολα!
πάντα πολιτικό ήταν το θέμα , το έχουμε εξαντλήσει αυτό.Με πήρε τηλ. φίλη μου πριν από λίγο που έχει πρόσβαση στην Επιτροπή καί η εισήγηση τής Επιτροπής ήταν θετική, από εδώ και έπειτα μου είπε είναι πολιτικό το θέμα.
Έχεις καμία φίλη σε πολιτικό γραφειο?Με πήρε τηλ. φίλη μου πριν από λίγο που έχει πρόσβαση στην Επιτροπή καί η εισήγηση τής Επιτροπής ήταν θετική, από εδώ και έπειτα μου είπε είναι πολιτικό το θέμα.