Kostas ContraDosi
Moderator
Επιδεί δν παρακολουθώ ρε παιδιά,τη ακριβώς υπόθεικε από τν ..............................κ αν καταλαβα καλά επέτρεψε το κυνήγι του αγριόχοιρου;;;;
Τι εννοείς???πρόστιμο και αφαίρεση της άδειας 3 χρόνια
ποιος εχει τα κακαλα?
Παρε μονοβολα και τράβα για τσίχλες καλημενος είσαι.Επιδεί δν παρακολουθώ ρε παιδιά,τη ακριβώς υπόθεικε από τν ..............................κ αν καταλαβα καλά επέτρεψε το κυνήγι του αγριόχοιρου;;;;
Απαγορεύεται το κυνήγι και επιτρέπεται μόνο το κυνήγι αγριογούρουνου σε Ροδόπη Ξάνθη Έβρο για την καταπολέμηση της πανώληςΕπιδεί δν παρακολουθώ ρε παιδιά,τη ακριβώς υπόθεικε από τν ..............................κ αν καταλαβα καλά επέτρεψε το κυνήγι του αγριόχοιρου;;;;
Τι εννοείς???
μονο μην σε σκαλωσουν και λες αλλα μεταΑς έρθει να μου την παρει. Αύριο στην θέση μου θα είμαι.
Θα μου κλασουν μια μαντρα.μονο μην σε σκαλωσουν και λες αλλα μετα![]()
Οπως νομιζειςΘα μου κλασουν μια μαντρα.
Σιγά μη και δεν πάνε ,για αυτούς οι υπόλοιποι δεν είμαστε κυνηγοίΌποιος πάει για γουρούνια είναι προδότης
Κάθε Παρασκευή δεν θα ξαναανοιξεις tvθα σου στείλω τοτηλ μου σε πμ για να ενημερώνεσαι το Σάββατο και να μη Βρίζεις,Αλλα επειδη ειμαι ον λαιν με το επιτελείο στο λεω απο τώρα ΞΕΧΑΣΕ για φέτος το κυνήγι, τώρα από την μεθεπόμενη βδομάδα θα αρχίζουν να τα κλείνουν πάλι που θα αυξάνονται τα κρούσματαΘα μου κλασουν μια μαντρα.
Ναι γιατί τό έχουν εισόδημα μερικοί χωρίς να θέλω να προσβάλλω οποιοδήποτε συνάδελφο αλλά έτσι είναι μην κρυβόμαστεΣιγά μη και δεν πάνε ,για αυτούς οι υπόλοιποι δεν είμαστε κυνηγοί
Και αυτόν που πιάσανε να πάει σούπερ μάρκετ χωρίς μήνυμα θα του στερήσουν το σούπερ μάρκετ για τρία χρόνια; Ρε θα μας σκάσουν;;; Τι θέλουν επιτέλους;;;Μου αρέσει που όποιον πιάσουνε λέει θα έχει και 3 χρόνια στέρηση άδειας!!!! Ρε τι ζούμε ρε! Τί ζούμε!
Και εμενα ειχε σβησει σχολιο στο fb που εγραψα σε εναν .. οικολόγο αντικυνηγο οτι ημε την αναστολη λειτουργίας της θηρας εγινε βιασμος λαθροθηριας τη νυχτα.Το ihunt εκοψε τα σχολια απο της ανακηνωσης που βγαζει για την ,κ.σ.ε...πρεπει να συνδεθης για να κανης σχολιασμο .......ουτε κλικ πια απο εμενα
Μα εγω του χρονου γιατι να πληρωσω την αδεια? Φετος αφησα 160€ και πηγαινα στην ζουλα ταλιμπαν....Αμα ειναι έτσι του χρονου ας τα κανω προεκταση αποθηκης, να χω να ριχνω και κατα ριπάς!!!Ε και να στη πάρουν τι έγινε???? Υπάρχει και άλλος τρόπος ,σιγά.
Αυτή είναι η νέα μορφή / τρόπος ζωής που θέλουν να σου επιβάλουν, με το πρόσχημα του οποιουδήποτε "κινδύνου" θα σου δίνουν και θα σου στερούν ελευθερίες αντίστοιχα!!! Νεοταξικος φασισμός πατριώτη!!!Μου αρέσει που όποιον πιάσουνε λέει θα έχει και 3 χρόνια στέρηση άδειας!!!! Ρε τι ζούμε ρε! Τί ζούμε!