Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και αυτόν που πιάσανε να πάει σούπερ μάρκετ χωρίς μήνυμα θα του στερήσουν το σούπερ μάρκετ για τρία χρόνια; Ρε θα μας σκάσουν;;;
Και αυτόν που πιάσανε να πάει σούπερ μάρκετ χωρίς μήνυμα θα του στερήσουν το σούπερ μάρκετ για τρία χρόνια; Ρε θα μας σκάσουν;;; Τι θέλουν επιτέλους;;;
Να ταΐζεις τα αδεσποτουλια που είναι χνουδοτα και ήρεμα ζωάκια που δαγκώνουν οποίον κινηται και να ακούς το κελαιδισμα των πουλιών όταν τρώνε τα σπάρτα από τους αργούς και τους σπόρους που μόλις οι αγρότες έσπειραν. Αυτό θέλουν... θέλουν επισεις να τρως χόρτα-χορτο παντους τύπου.

Ναι γιατί τό έχουν εισόδημα μερικοί χωρίς να θέλω να προσβάλλω οποιοδήποτε συνάδελφο αλλά έτσι είναι μην κρυβόμαστε
Η παρανομια στο μεγαλιο της ειναι οι γουρουναδες ...δεν λεο παραπανο δεν κανει

Μα εγω του χρονου γιατι να πληρωσω την αδεια? Φετος αφησα 160€ και πηγαινα στην ζουλα ταλιμπαν....Αμα ειναι έτσι του χρονου ας τα κανω προεκταση αποθηκης, να χω να ριχνω και κατα ριπάς!!!
Σωστό σε βρίσκω .....εγώ έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να βγάλω του χρόνου έτσι για το γαμώτο!!! Τις καβάντζες Μ τις έμαθα....την καύλαντα μου θα την κανω. Και τα λεφτά στην τσέπη και ούτε άγχος Μ ανοίγουν δεν Μ ανοίγουν.

Κάθε Παρασκευή δεν θα ξαναανοιξεις tvθα σου στείλω τοτηλ μου σε πμ για να ενημερώνεσαι το Σάββατο και να μη Βρίζεις,Αλλα επειδη ειμαι ον λαιν με το επιτελείο στο λεω απο τώρα ΞΕΧΑΣΕ για φέτος το κυνήγι, τώρα από την μεθεπόμενη βδομάδα θα αρχίζουν να τα κλείνουν πάλι που θα αυξάνονται τα κρούσματα
Ηλία το ξεχνάμε γενικά όπως το ξεραμε. Όχι μόνο για φετος. Όσο για τα κρούσματα εδώ γύρω γίνεται της πουτανας. 20 μόνο βρήκαν σημερα στο πτηνοσφαγειο του Μιμικου. Εγώ έχω βρει διέξοδο φιλε εδώ και δέκα μέρες.

Καλησπερα . Οποιος κυνηγος εχει λιγο τσιπα πανω του και αρ ......... ια στα παντελόνια του δεν πρεπει να παει. Το κυνηγι για τα γουρουνια τελειώσε 20 Ιανουαρίου πρεπει να παρουν θέσει οι συλλογοι τις περιοχής και Κ.Ο.ΜΑ.Θ και η ΚΣΕ. Ζητουλες για 20 μερες δεν θα γινουμε λιγο περηφανεια δεν κανει κακο.

Σωστό σε βρίσκω .....εγώ έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να βγάλω του χρόνου έτσι για το γαμώτο!!! Τις καβάντζες Μ τις έμαθα....την καύλαντα μου θα την κανω. Και τα λεφτά στην τσέπη και ούτε άγχος Μ ανοίγουν δεν Μ ανοίγουν.
Ακριβώς αυτο!

Ηλία το ξεχνάμε γενικά όπως το ξεραμε. Όχι μόνο για φετος. Όσο για τα κρούσματα εδώ γύρω γίνεται της πουτανας. 20 μόνο βρήκαν σημερα στο πτηνοσφαγειο του Μιμικου. Εγώ έχω βρει διέξοδο φιλε εδώ και δέκα μέρες.
Καλά κάνεις εδώ βγήκα μια βόλτα εχθές και έξω από μαγαζιά, ήταν ουρά ένας πάνω στον άλλον, κρίμα τι να πω Το ζήτημα είναι ότι τώρα που τα ανοίγουν όλα αρχές Του μήνα θα τα ξανακλεισουν πάλι λόγω έξαρσης, μάλλον πρέπει δυναμικές κινητοποιήσεις πλέον.

Ρε παιδιά θα μας τρελάνει τι εννοεί επιτρέπεται ο αγριόχοιρος αφού το κυνήγι του έχει τελειώσει χάχα ήμαρτον είναι εκτός τόπου και χρόνου όλοι τους πραγματικά είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά....ελπίζω οι γουρουναδες σε αυτές τις περιοχές να έχουν λογική και να μην πάνε για κυνήγι, ας σεβαστούν το θήραμα

Καλησπερα . Οποιος κυνηγος εχει λιγο τσιπα πανω του και αρ ......... ια στα παντελόνια του δεν πρεπει να παει. Το κυνηγι για τα γουρουνια τελειώσε 20 Ιανουαρίου πρεπει να παρουν θέσει οι συλλογοι τις περιοχής και Κ.Ο.ΜΑ.Θ και η ΚΣΕ. Ζητουλες για 20 μερες δεν θα γινουμε λιγο περηφανεια δεν κανει κακο.
Έτσι πρεπει! Με λίγα λογία εκεί που εχει ανάγκη ανοίγει το κυνήγι. Εκεί πρέπει να του δείξουν τα μεγαλοπρεπή παπαρια τους και να στείλουν μια επιστολή που να λέει κυνηγά τα μόνος σου βλαμμενε. Αλλά τι να λέμε τώρα; Αυτοί εκεί πανω ήδη ετοιμάζονται για αύριο το πρωι.

Εγω προτεινω να βγάλουν ανακοινωση εκει Ξανθη, Ροδοπη κτλ θα απεχουν για παραδειγματισμό, και μετα να πανε κανονικα τα παιδια και με την ευχη μου! Και για γουρουνακια και για οτι γουσταρουν...

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά είναι τέτοιο το πάθος μας που και αν πάνε όλοι δεν θα τους κακισω.

Χωρίς να θέλω να το παίξω πονηρός πραγματικά απορώ με αυτούς που απορούν που δεν άνοιξε κυνήγι και ψάρεμα
Το περίεργο θα ήταν εάν άνοιγε με την όλη στάση της παρούσας κυβέρνησης απέναντι σε κυνήγι και ψάρεμα
Η νεοφιλελεύθερη οικολογία ήρθε για να μείνει δεν είναι θέμα κορωνοιου είναι απλά η ευκαιρία που ήθελαν
Ρίξε μια ματιά στο τι ψήφισαν πρόσφατα και το ανέβασαν και εδώ κάτι συνάδελφοι και οι οποίες απορίες θα λυθούν με το πως σκέφτονται

Έτσι πρεπει! Με λίγα λογία εκεί που εχει ανάγκη ανοίγει το κυνήγι. Εκεί πρέπει να του δείξουν τα μεγαλοπρεπή παπαρια τους και να στείλουν μια επιστολή που να λέει κυνηγά τα μόνος σου βλαμμενε. Αλλά τι να λέμε τώρα; Αυτοί εκεί πανω ήδη ετοιμάζονται για αύριο το πρωι.
Άμα είχαμε παπάρια θα μας υπολόγιζαν .Το Νοεμβριο ειπα Ότι σε 11 μήνες θα πάμε πάλι για τσίχλες, υπομονή 8,5 μήνες μείνανε.(ίσως)

Ρε παιδιά θα μας τρελάνει τι εννοεί επιτρέπεται ο αγριόχοιρος αφού το κυνήγι του έχει τελειώσει χάχα ήμαρτον είναι εκτός τόπου και χρόνου όλοι τους πραγματικά είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά....ελπίζω οι γουρουναδες σε αυτές τις περιοχές να έχουν λογική και να μην πάνε για κυνήγι, ας σεβαστούν το θήραμα
Η ρυθμιστική λήγει στις 20 το γουρούνι, παράταση δεν έδωσε, όποτε αμα πάει θηροφηλακη μπορεί να τούς γράψει.με το μικρό τούς το μυαλό ούτε αυτό δεν σκέφτηκαν.επισεις επειδή δεν έχει κάποιο χαρτί να ελέγξει τούς ψαράδες μας βάζει και εμάς στο ίδιο σακούλι που έχουμε ένα χαρτί που αποδεικνύει την ταυτότητα μας τού κυνηγού και μας περνει όλους η μπάλα.ειμαι πολύ εκνευρισμενος πρέπει να ηρεμήσω.

Φιλε παθος για το κυνηγι εχω κι εγω και εσύ αλλα εδω ειναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η αξιοπρέπεια γιατί αυτό θα μας σώσει τις επόμενες χρονιές. Πρέπει να είμαστε ενωμένη, μόνο έτσι θα καταλάβουν .(Στους καταψύκτες
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά είναι τέτοιο το πάθος μας που και αν πάνε όλοι δεν θα τους κακισω.

τους έχουν κιλά κρέας

Ρε παιδιά εδώ ο τύπος(δρακουμελ τζούνιορ) βγήκε κ είπε να βγάλουμε πιστοποιητικό εμβολιασμού την ώρα που δεν το ζήτησε κανένας άλλος στην Ευρώπη κ βγήκαν από τις άλλες χώρες κ τον ακυρωσανε. Οι τύποι είναι ξεκάθαρα πράκτορες τρίτων κ καθόμαστε εμείς κ λέμε για νόμους κ συνταγμα που τα έχουν κάνει οι ίδιοι κουρέλια. Πόση φάπα πρέπει να φάμε ακόμα για να καταλάβουμε?

Status
Not open for further replies.
Back