Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περιμένουμε όλοι να έχουμε λογική αντιμετώπιση από έναν άνθρωπο πληρη εγωκεντρικό που εχει περάσει τη γραμμή σε όλους να αναφέρουν την ιδιότητα και το πρόσωπο του όταν μιλάνε και σίγουρα με ψυχολογικές διαταραχές εδώ για να βάλει για αρχηγός είχε φροντίσει να δεσμευτούν κάποιοι ακόμη και συγγενείς του ότι δε θα θέσουν υποψηφιότητα παίρνει την ευθύνη για όλα νομίζει ότι είναι ο άνθρωπος σωτήρας του τόπου το ιδιο στυλ είναι και ο υπουργός που έγινε Θεός από παλιά πιανοντας κατά λάθος μια οργάνωση και να ξερεται οι άνθρωποι που νομίζουν ότι κάτι σπουδαίο είναι βλέπουν πολλούς ανύπαρκτους εχθρούς και χρησιμοποιούν κάθε μέσο να τους πνίξουν το κάνουν και σε δημοσιογραφους ήδη το σενάριο ειναι οτι δεν είναι μονο αυτοπροσδιοριζομενοι σωτήρες άλλα εξυπηρετούν και συγκεκριμένες ιδέες και συμφέροντα που ο δικός μας κλάδος δεν έχει θέση εκεί μέσα Εγώ αυτό καταλαβαίνω απο την αντίληψη των πραγμάτων που έχω όταν σε κανα δύο χρόνια δεν θα έχουμε παραπανω από τους μίσους να φάμε σχεδόν κθθα λένε τουλάχιστον σας σώσαμε και δεν πεθάνατε από μια πανδημία με ποσοστό θνησιμότητας όπως της γρίπης και επειδή μπορεί να πιανομαστε εύκολα κορόιδο σ αυτή τη χώρα αλλά αντιδρούμε κιόλας και υπάρχει θέμα με το εμβόλιο προσπαθεί να το κάνει Ευρωπαϊκό εγχείρημα υποχρεωτικοτητας να προτωτυπησει να χωρίστουμε σε ομάδες διαιρε και βασίλευε δεν ήθελα να γράψω τόσα άλλα ρε αδερφέ τι στο διαολο τόσο ηλίθιοι είμαστε για να έχουμε τέτοια κουμάντα στο τιμόνι της. Χωρας δε μπορώ να το χωνέψω

Να χεσω μεσα στα πτυχια του επιστημονα που βγηκε στο σταρ (ειδησεις) τωρα και ειπε οτι δεν το επετρεψαν γιατι οι κυνηγοι και οι ψαραδες βγαινουν μαζι 30/30 και μετα μαζευονται στις ταβερνες ακομα πιο πολλοι. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, με τα πτυχια του...

Να χεσω μεσα στα πτυχια του επιστημονα που βγηκε στο σταρ (ειδησεις) τωρα και ειπε οτι δεν το επετρεψαν γιατι οι κυνηγοι και οι ψαραδες βγαινουν μαζι 30/30 και μετα μαζευονται στις ταβερνες ακομα πιο πολλοι. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, με τα πτυχια του...
+1

Δεν ήταν λόγια από την γνώσεις που του έδωσαν τα πτυχία του
Λόγια των αφεντικών του ήταν

Δεν ήταν λόγια από την γνώσεις που του έδωσαν τα πτυχία του
Λόγια των αφεντικών του ήταν
Ααααα μπράβο! Μέσα στην επιτροπή έχω καταλάβει ότι είναι άνθρωποι που λένε την γνώμη τους και είναι και τα τσουτσεκια που λένε το ποιηματακι των αφεντικών. Και όπως ακούγεται έντονα πολλοί από αυτούς θα μπουν και στα ψηφοδέλτια. Αυτός ο βλάκας μαϊντανός που ηταν στο σταρ είναι που έλεγε ότι η χαλάρωση των γιορτών θα φέρει 2000 κρούσματα. Τώρα που τελειώνει το χρήμα τα κρούσματα πεφτουν και οι μόνοι επικίνδυνοι είναι οι κυνηγοι που μαζεύονται για τσιμπούσι όπως είπε στις ταβέρνες (που είναι κλειστες). Με θεωρεις βλακα κυριε γιατρε? Πανεπιστήμιο έβγαλα και εγω αλλά και ο πατέρας μου που είναι του Δημοτικού σου έριξε ένα καντήλι μόλις είπες την μαλακια σου. Δεν μπορείς να κοροιδεψεις κανέναν πλεον εσύ και τα υπόλοιπα ανθρωποειδή που αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμας.

Κ αν έχει λίγο τσίπα η ΚΣΕ να βγάλει ανακοίνωση ότι το κυνήγι του αγριογούρουνου έχει λήξει κ δεν επιτρέπεται σε κανέναν να βγεί...
Ξεφτυλισμενοι!!!
Όχι μόνο αυτο. Να πουν ότι βάση Ρυθμιστικής όσοι βγουν θα αντιμετωπιστούν σαν λαθροθήρες. Και κανονικά εκτός περιόδου κυνήγι = λαθροθηρια.

Πραγματικά δεν περίμενα να το ξεφτιλίσουν τόσο! Έχουν κόμπλεξ με το κυνήγι κι αυτό το δείχνουν πλέον απροκάλυπτα! Η προσπάθεια τους να μας απογοτητευσουν ώστε να εγκαταλείψουν το κυνήγι ακόμη περισσότεροι από τον Αύγουστο θα τους έρθει μπούμερανγκ! Το κυνήγι είναι τρόπος ζωής για αυτούς που ζουν στην επαρχία και διέξοδο για τον άνθρωπο της πόλης! Λένε ότι οι Έλληνες έχουμε κοντή μνήμη και ψηφίζουμε ξανά και ξανά αυτούς που μας ταλαιπωρούν! Οι κυνηγοί και οι ψαράδες πάντως θα ανταμειψουν αυτή την κυβέρνηση όταν χρειαστεί και τότε θα δούμε ποιος Χαρδαλιας θα βρεθεί να τους ξελασπώσει! Ας μην τους κάνουμε λοιπόν τη χάρη να εγκαταλείψουμε την στήριξη στην αγαπημένη μας δραστηριότητα! Ας συνεχίσουμε ενωμένοι!! Ο καιρός γαρ εγγύς!

Στημένοι και ξεφτιλισμενοι σε στημένα και ξεφτιλισμενα κανάλια. Ήθελα να ξέρω η ΚΣΕ δεν μπορεί να βγει πουθενά τόσο άχρηστοι είναι?

Status
Not open for further replies.
Back