Ετσι θελουν. Οι Ξεφτηλες....μαζηκες προσφεγες απο ολλους τους συλλογους...ομοσπονδιες...
Σταμάτα ρε ,κουνάει συνέχεια! Άλλαξε στάση τουλάχιστον!Σόρρυ εγώ είμαιτην κυρά σκορδαλιά
Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Γ@@ΜΙΕΤΑΙ.Ρε Ευβοιωτες ,κουνηθηκατε??? Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα ,έχουμε και σεισμούς τώρα.
Όποιος μπορεί να πάει με τα πόδια και έχει πόδια!!!πρόστιμο και αφαίρεση της άδειας 3 χρόνια
ποιος εχει τα κακαλα?
Γιατί δεν πας εσύ Κυριάκο;Ρίξε της κι έναν από μένα Bill
Ρε δεν έχω μετακομίσει ακόμα. Δεν θα θεωρηθεί άσκοπη μετακίνηση;Γιατί δεν πας εσύ Κυριάκο;
Στην Κηφισιά μένει οδός Κυνηγών![]()
+1Να χεσω μεσα στα πτυχια του επιστημονα που βγηκε στο σταρ (ειδησεις) τωρα και ειπε οτι δεν το επετρεψαν γιατι οι κυνηγοι και οι ψαραδες βγαινουν μαζι 30/30 και μετα μαζευονται στις ταβερνες ακομα πιο πολλοι. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, με τα πτυχια του...
Ρε έμπαινε λέμε και θα τσονταρουμε όλοι από το φόρουμ για το πρόστιμοΡε δεν έχω μετακομίσει ακόμα. Δεν θα θεωρηθεί άσκοπη μετακίνηση;
Δεν ήταν λόγια από την γνώσεις που του έδωσαν τα πτυχία τουΝα χεσω μεσα στα πτυχια του επιστημονα που βγηκε στο σταρ (ειδησεις) τωρα και ειπε οτι δεν το επετρεψαν γιατι οι κυνηγοι και οι ψαραδες βγαινουν μαζι 30/30 και μετα μαζευονται στις ταβερνες ακομα πιο πολλοι. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, με τα πτυχια του...
Ααααα μπράβο! Μέσα στην επιτροπή έχω καταλάβει ότι είναι άνθρωποι που λένε την γνώμη τους και είναι και τα τσουτσεκια που λένε το ποιηματακι των αφεντικών. Και όπως ακούγεται έντονα πολλοί από αυτούς θα μπουν και στα ψηφοδέλτια. Αυτός ο βλάκας μαϊντανός που ηταν στο σταρ είναι που έλεγε ότι η χαλάρωση των γιορτών θα φέρει 2000 κρούσματα. Τώρα που τελειώνει το χρήμα τα κρούσματα πεφτουν και οι μόνοι επικίνδυνοι είναι οι κυνηγοι που μαζεύονται για τσιμπούσι όπως είπε στις ταβέρνες (που είναι κλειστες). Με θεωρεις βλακα κυριε γιατρε? Πανεπιστήμιο έβγαλα και εγω αλλά και ο πατέρας μου που είναι του Δημοτικού σου έριξε ένα καντήλι μόλις είπες την μαλακια σου. Δεν μπορείς να κοροιδεψεις κανέναν πλεον εσύ και τα υπόλοιπα ανθρωποειδή που αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμας.Δεν ήταν λόγια από την γνώσεις που του έδωσαν τα πτυχία του
Λόγια των αφεντικών του ήταν
Όχι μόνο αυτο. Να πουν ότι βάση Ρυθμιστικής όσοι βγουν θα αντιμετωπιστούν σαν λαθροθήρες. Και κανονικά εκτός περιόδου κυνήγι = λαθροθηρια.Κ αν έχει λίγο τσίπα η ΚΣΕ να βγάλει ανακοίνωση ότι το κυνήγι του αγριογούρουνου έχει λήξει κ δεν επιτρέπεται σε κανέναν να βγεί...
Ξεφτυλισμενοι!!!
Σίγουρο είναι θα το παίξουν καλά παιδιά πάλι.ετσι έχουν μάθει, Τούμπα στην κωλοτουμπα.( Τώρα τί κάνουμε)Μην είσαι σίγουρος για Αύγουστο!!!
Όχι μόνο αυτο. Να πουν ότι βάση Ρυθμιστικής όσοι βγουν θα αντιμετωπιστούν σαν λαθροθήρες. Και κανονικά εκτός περιόδου κυνήγι = λαθροθηρια.
Στημένοι και ξεφτιλισμενοι σε στημένα και ξεφτιλισμενα κανάλια. Ήθελα να ξέρω η ΚΣΕ δεν μπορεί να βγει πουθενά τόσο άχρηστοι είναι?Να χεσω μεσα στα πτυχια του επιστημονα που βγηκε στο σταρ (ειδησεις) τωρα και ειπε οτι δεν το επετρεψαν γιατι οι κυνηγοι και οι ψαραδες βγαινουν μαζι 30/30 και μετα μαζευονται στις ταβερνες ακομα πιο πολλοι. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, με τα πτυχια του...