Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ από εχθές έχω ερωτευθεί τον Αλέξη.Αν συνεχίσει να με στηριζει με το κυνηγι μέχρι και σύμφωνο συμβίωσης θα κάνω μαζί του .Και ας έχει και την Περιστερά και εμένα για Τρυγονα.
(Αν με θέλει γιατί πέρασαν και τα χρονια)

Αυτα που λενε οι βουλευτες της κυβερνησης ειναι για ξεκαρφωμα. Δεν υπαρχουν επιστημονες πισω απο ολα αυτα ειναι ο ποδηλατης
Νωρίς είναι ακόμη για αυτόν. .κάτσε να δούμε τι όπλο κουβαλάει. ..προστογεμη , αερίων,
Η επαναληπτικό .

Να χεσω μεσα στα πτυχια του επιστημονα που βγηκε στο σταρ (ειδησεις) τωρα και ειπε οτι δεν το επετρεψαν γιατι οι κυνηγοι και οι ψαραδες βγαινουν μαζι 30/30 και μετα μαζευονται στις ταβερνες ακομα πιο πολλοι. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, με τα πτυχια του...
Ποιος ειναι αυτός ο πτυχιούχος μαλακοπίτουρας ;

Εγώ από εχθές έχω ερωτευθεί τον Αλέξη.Αν συνεχίσει να με στηριζει με το κυνηγι μέχρι και σύμφωνο συμβίωσης θα κάνω μαζί του .Και ας έχει και την Περιστερά και εμένα για Τρυγονα.
(Αν με θέλει γιατί πέρασαν και τα χρονια)
Πρόσεχε γιατί με αυτόν μπορεί να θέλεις διαβατήριο για να κυνηγήσεις στην Ελλάδα.

Παιδες ο τυπος η ειναι ασχετος η πραγματικα δεν ξερει τι λεει οπως τοτε
με την επιστροφη χρηματων απο τις αδειες.Δεν μπορει να βγαινει ενα
τσουτσεκι και να δινει παραταση χωρις χρονικο οριο ετσι αυθερετα
και να εχει γινει ολο αυτο εδω και 4 ωρες με την ΚΣΕ να κοιματε ορθια!

Πραγματικά δεν περίμενα να το ξεφτιλίσουν τόσο! Έχουν κόμπλεξ με το κυνήγι κι αυτό το δείχνουν πλέον απροκάλυπτα! Η προσπάθεια τους να μας απογοτητευσουν ώστε να εγκαταλείψουν το κυνήγι ακόμη περισσότεροι από τον Αύγουστο θα τους έρθει μπούμερανγκ! Το κυνήγι είναι τρόπος ζωής για αυτούς που ζουν στην επαρχία και διέξοδο για τον άνθρωπο της πόλης! Λένε ότι οι Έλληνες έχουμε κοντή μνήμη και ψηφίζουμε ξανά και ξανά αυτούς που μας ταλαιπωρούν! Οι κυνηγοί και οι ψαράδες πάντως θα ανταμειψουν αυτή την κυβέρνηση όταν χρειαστεί και τότε θα δούμε ποιος Χαρδαλιας θα βρεθεί να τους ξελασπώσει! Ας μην τους κάνουμε λοιπόν τη χάρη να εγκαταλείψουμε την στήριξη στην αγαπημένη μας δραστηριότητα! Ας συνεχίσουμε ενωμένοι!! Ο καιρός γαρ εγγύς!
Μάλλον είναι στα πλαίσια επιβολής - υιοθέτησης τρόπου και ποιότητας ζωής, δεν πρέπει να είναι το κυνήγι το κόμπλεξ τους.

Παιδες ο τυπος η ειναι ασχετος η πραγματικα δεν ξερει τι λεει οπως τοτε
με την επιστροφη χρηματων απο τις αδειες.Δεν μπορει να βγαινει ενα
τσουτσεκι και να δινει παραταση χωρις χρονικο οριο ετσι αυθερετα
και να εχει γινει ολο αυτο εδω και 4 ωρες με την ΚΣΕ να κοιματε ορθια!
του εκατσαν στραβα η μηνησης και ειπε να μας τιμωρησει....ο ανθρωπος εχει μενος μαζι μας οπως και ο κουλις

Αντί να είμαστε με ένα τηλέφωνο στο χέρι για πληροφορίες. ...
Ακούμε κάποιον να μάς λέει συνέχεια. ...Την άλλη εβδομάδα θα δούμε.

Λες και είμαστε παιδάκια που μας έχουν τάξει κάτι. ..αλλά δεν θέλουν να μας το δώσουν.

Γιάννηηηηηη......όλοι τους κουβαλάνε επαναληπτικό (χράπα-χρούπα) φιλαράκι...γι'αυτό τους έχει μίνει κ το κουσούρι (η κίνηση) του δεξιού τους χεριού περί αυνανισμού......τυχαίο;;;
Αγόρι μου εσύ. ....Πως με καταλαβαίνεις. :D

Status
Not open for further replies.
Back