Τι ειπε ρε παιδια βαλτε το εδω...να δουμε
Είπε οτι την Καθαρά Δευτέρα θα βγει να ρίξει χαρταετόΤι ειπε ρε παιδια βαλτε το εδω...να δουμε
Τι ειπε ρε παιδια βαλτε το εδω...να δουμε
Τα δικα μου τα παιρνουν ετσι κ αλλιως.Απο πάντα που λενε...Πρώτα των σκύλων και τελευταία τα δικα μας
Το βίντεο που ανέβασα και είναι τώρα κατεβασμένο, ήταν απ' τον επίσημο λογαριασμό της Κ.Σ.Ε. όπου ο πρόεδρος μάς ενημέρωνε, με ονοματεπώνυμα, για το ποιοι και γιατί κρύβονται πίσω απ' αυτό το νομοσχέδιο. Δεν έμεινε ανεβασμένο πάνω από μισάωρο, κατέβηκε πολύ γρήγορα... Ελπίζω μόνο να μην κατέβηκε, γιατί τελευταία στιγμή κιότεψαν, λόγω των ονομάτων που έδινε στη φόρα (ευθύνεται κυρίως ένας υφυπουργός Λιβάνιος και ο ακατανόμαστος σε αγαστή συνεργασία με 2 φιλοζωϊκές)Α ρε αντίχριστοι, δεν έχετε ιερό και όσιο, γενετήσιο ακρωτηριασμό στα σκυλιά, γιατί ρε δίποδα κτήνη;;;;;;![]()
![]()
Δεν μου φαίνεται περιεργο να το κατέβασαν οι αντί κυνηγοί υπουργοί υφυπουργοι κλπΤο βίντεο που ανέβασα και είναι τώρα κατεβασμένο, ήταν απ' τον επίσημο λογαριασμό της Κ.Σ.Ε. όπου ο πρόεδρος μάς ενημέρωνε, με ονοματεπώνυμα, για το ποιοι και γιατί κρύβονται πίσω απ' αυτό το νομοσχέδιο. Δεν έμεινε ανεβασμένο πάνω από μισάωρο, κατέβηκε πολύ γρήγορα... Ελπίζω μόνο να μην κατέβηκε, γιατί τελευταία στιγμή κιότεψαν, λόγω των ονομάτων που έδινε στη φόρα (ευθύνεται κυρίως ένας υφυπουργός Λιβάνιος και ο ακατανόμαστος σε αγαστή συνεργασία με 2 φιλοζωϊκές)
Το πιο πιθανόν ειναι να μην εχουν ενεργοποιημένη την ρύθμιση να μένει το live ενεργο σαν βίντεο για να μπορέσεις να το δεις μεταγενέστεραΔεν μου φαίνεται περιεργο να το κατέβασαν οι αντί κυνηγοί υπουργοί υφυπουργοι κλπ
Πατριδα ετοιμασου η μαχη θα δωθει αναμεσα στο Καραουλι και στα Παλιοκουνδουρα εκει κοντα στον οικισμο του Τιταν
Εγω θα κατσω στον φουρνο απεξω για να ριχνω στις τραβερσες.Πατριδα ετοιμασου η μαχη θα δωθει αναμεσα στο Καραουλι και στα Παλιοκουνδουρα εκει κοντα στον οικισμο του Τιταν
Όχι ρε φίλε εγώ ούτε που το σκέφτομαι να κόψω τα αρχιδι@ του σκύλου μου! Άλλωστε θα τα χρειάζεται για τις γυναίκες τους! Κ σοβαρά τώρα δεν αποδίδει ένας ευνούχος σκύλος κυνηγητικά! Κτηνίατρος μου το είπε!!!ετρεξε ο κουλης να κανει το εμβολιο για να μας πεισει οτι ειναι ακινδυνο..ασ παει να κοψει και τ αρχιδι@ του πρωτος κι εγω υποσχομαι να το σκεφτω για τον σκυλο μου.
Ήταν live ή πρεμιερα ?Το πιο πιθανόν ειναι να μην εχουν ενεργοποιημένη την ρύθμιση να μένει το live ενεργο σαν βίντεο για να μπορέσεις να το δεις μεταγενέστερα