Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπομονή παληκάρια. Θα μας το ανοίξει ο Κούλης με τα 7 πτυχία του στις 28 Φλεβάρη. Αυτός είναι κακος και εκδικητικός άνθρωπος. Θέλει προσοχή γιατί χάνεται το τρυγονι και ο Φλεβάρης. Θα κυνηγάμε πλέον μόνο σε ρεζερβες. Τέλος το ελευθερο κυνηγι. Θέλει να τελειώσει και το ερασιτεχνικό ψάρεμα. Ότι θέλεις πλέον θα το πληρώνεις. Όποιος συνάδελφος κατάλαβε κατάλαβε. Οι πληροφορίες είναι επίσημες από τη ΝΔ. Δε μπορώ να το πω πιο απλά. Τέλος το ελευθερο κυνήγι...

Υπομονή παληκάρια. Θα μας το ανοίξει ο Κούλης με τα 7 πτυχία του στις 28 Φλεβάρη. Αυτός είναι κακος και εκδικητικός άνθρωπος. Θέλει προσοχή γιατί χάνεται το τρυγονι και ο Φλεβάρης. Θα κυνηγάμε πλέον μόνο σε ρεζερβες. Τέλος το ελευθερο κυνηγι. Θέλει να τελειώσει και το ερασιτεχνικό ψάρεμα. Ότι θέλεις πλέον θα το πληρώνεις. Όποιος συνάδελφος κατάλαβε κατάλαβε. Οι πληροφορίες είναι επίσημες από τη ΝΔ. Δε μπορώ να το πω πιο απλά. Τέλος το ελευθερο κυνήγι...
Θα στο πω απλά Παναγή μου.
Αυτό το κράτος,είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟ, που δν είναι ικανό,όχι ρεζέρβες να κάνει να κυνηγάμε,αλλά δν είναι ικανοί όλοι τους,να αλλάξουν μια ρεζέρβα στο αυτοκίνητο αν τους πιάσει λάστιχο.

Θα στο πω απλά Παναγή μου.
Αυτό το κράτος,είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟ, που δν είναι ικανό,όχι ρεζέρβες να κάνει να κυνηγάμε,αλλά δν είναι ικανοί όλοι τους,να αλλάξουν μια ρεζέρβα στο αυτοκίνητο αν τους πιάσει λάστιχο.
Έχεις απόλυτα δίκιο. Αν θα πετύχουν τα σχέδια τους δε ξέρω αλλά αυτό έχουν στο πρόγραμμα τους.Το θέμα είναι εμείς οι κυνηγοί να είμαστε όλοι συσπηρωμενοι αγαπημένοι και να μην υπάρχουν διαπληκτισμοί για ένα παλιοκαρτερι. Όλοι μαζί ενωμένοι και όποιος και αν είναι πάνω θα το σκεφτεί πολύ να τα βάλει μαζί μας.ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της ΦΥΣΗΣ πάνω από όλα. Να είμαστε ελεύθεροι να περπατήσουμε ξανά στα μέρη που ήμασταν με τους πατέραδες μας και τους παππούδες μας.

Κυνηγετικός Συλλογος Ελασσόνας
Καλημέρα σας συνάδελφοι κυνηγοί.Σταματηστε να τηλεφωνειτε και να ρωτάτε αν μπορούμε να πάμε για κυνήγι αγριογούρουνου.Ξεκαθαρα όχι.Ακομα και αν επιτρέπονταν δεν θα έπρεπε να πάει κανείς γιατί είμαστε κυνηγοί και όχι σακουλιαρηδες.Στεναχωριεμαι αφάνταστα όταν ακούω προέδρους κυνηγετικών συλλόγων και άτομα που εκπροσωπούν κυνηγούς να λένε αυτόν τον καιρό δεν θα πας για κυνήγι αγριοχοιρου εσύ;Αυτον τον καιρό οποίος σηκώσει όπλο σε γουρούνι και λαγό γιατί αν βγει κόσμος στο βουνό που τους ενδιαφέρει μόνο το κρέας θα γίνει και αυτό είναι εγκληματίας.Αφηστε τα ζώα να ηρεμήσουν να γεννήσουν και να να μεγαλώσουν τα μικρά με την ησυχία τους και όταν έρθει ο Σεπτέμβριος με το καλό να ξεκινήσει.Ολα τα χρόνια ξέραμε το πολύ 20 Ιανουαρίου τελειώνουν τα πάντα από τα τριχωτά δεν θα μας αλλάξουν αυτό που έχει μπει στο dna μας γιατί αυτό το κυβερνητικό χαλί έχει χάσει την μπάλα και πηγαίνει από φάουλ σε φάουλ.Τωρα όσον αφορά το πρόβλημα της αφρικανικής πανώλης ας αφήσουμε τους κυβερνώντες να βρούνε λύση καθόσον ξαφνικά τώρα μετά από 3 μήνες θυμήθηκαν ότι υπάρχουμε και είμαστε αυτοί που θα δώσουμε βοήθεια στην κυβέρνηση.Οχι κύριοι να βρείτε λύση χωρίς εμάς που τόσο καιρό μας έχετε στο περιθώριο και μας ξεφτυλιζετε.Δυστυχως πολύ αργά μας θυμηθηκατε ότι υπάρχουμε.Κανενας σύλλογος και κανένας κυνηγός να μην κάνει το χατηρι σε αυτόυς που μας θεωρούν πολίτες 3 ης κατηγορίας.Ολοι μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο κυνηγετικό μέλλον.
Αυτή πρέπει να είναι η θέση όλων των κυνηγών της χώρας ,δεν είμαστε μακελαρηδες η διαχείριση οργανώνεται και δεν γίνεται στο πόδι αλλά και στο και πέντε.

Έτσι ακριβώς φίλε Panagis. Το πρόβλημα όμως είναι πού ψηφίζεις. Οι άλλοι, Τσίπρας κλπ εχουν κάτι φυντάνια ατις τάξεις τους, οικολογούντες εκ πεποιθήσεως. Τι κάνουμε;
Μην το λες...
Ο Σωκράτης Φάμελλος, υπουργός επί Τσίπρα, αρμόδιος στα περί θήρας, ήτανε μακράν ο καλύτερος και ευμενέστερος των τελευταίων 20 ετών τουλάχιστον, όσον αφορά στις σχέσεις του με τα συνδικαλιστικά μας όργανα, αλλά και τους ίδιους τους κυνηγούς...! Μάς φέρθηκε άψογα και πολύ ευγενικά...! Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε και ας του έχουμε μια (ελάχιστη έστω) ευγνωμοσύνη...
Επίσης, ενδέχεται κι άλλα πολιτικά κόμματα να διαθέτουν τέτοιους ανθρώπους...

Ξερω οτι θα στενοχωρησω πολλους αλλα η αληθεια βοηθαει να σκεφτομαστε σωστα.
Η ΝΔ πηρε το 2019 , 2,251,618 ψηφους ποσοστο 39,85 %. Το 1% ηταν 56.502 ψηφοι.
Ειμαστε 180.000 ψηφοι (αυτα για γυναικες -οικογενειες τα ακουω βερεσε) χ 39,85% =71730 ψηφισανε ΝΔ και οτι και να γινει το 50% (αυθαιρετα λεω) θα ξαναψηφησει. Η ΝΔ θα χασει 35.865 ψηφους, ποσοστο 0,63 % επειδη δυσαρεστησε τους κυνηγους.
Σιγα μη σκισουμε καμμια ....γκετα.
Η εκαστοτε ηγεσια μας (ΚΣΕ) το ξερει αυτο , και ξερει οτι μονο με διπλωματια και στοχευμενη πιεση (οχι ορματε γιουργια ) μπορει να πετυχαινει καμποια πραγματα. Ο Παπαδοδημας το εκανε μαστορικα. Και ο Αραμπατζης μπορει. Αν δεν μας κανει να βρουμε καλυτερο, αλλα γατονι διπλωματιας και δημοσιων σχεσεων , τυπο ανθρωπου καταλληλο για τη δουλεια , τυπο που ο μεσος ρομαντικος κυνηγος σιχαινεται.
"Πρεπει νασαι πολυ λερα για να κυβερνας γαλερα".
και ναι μεθαυριο θα ειμαστε αγκαλια με πολιτικους και θεσμικους και θα κοβουμε πιτες γιατι μονο ετσι γινονται οι δουλιες , αν θελεις να καταφερεις κατι και να μην θεωρηθεις αυτο που πραγματικα εισαι , μια τριχα απο το δεξι ή το αριστερο τους ...ιδεολογικο υποβαθρο

Ποιες οικολογικες ανησυχιες;
Όπως πληροφορηθήκανε τελευταία, η ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) εξετάζει το αίτημα εγκατάστασης 54 ανεμογεννητριών στο Μαίναλο, μεταξύ Στεμνίτσας και Χρυσοβιτσίου, 49 ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκού πάρκου στα όρια των Δημοτικών ενοτήτων Βυτίνας, Κλειτορίας και Κοντοβάζαινας και 72 ανεμογεννητριών στο Λύκαιο όρος και την Ανδρίτσαινα (στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος του Δήμου Μεγαλόπολης).
Στο Λύκαιο όρος παλούκια δεν θα τοποθετηθούν
διαφορετικά τους περιμένουν οι αλουποτρυπες όπως περίμεναν τους Ναζί όταν τόλμησαν να ανηφορίσουν προς τα πάνω

Μην το λες...
Ο Σωκράτης Φάμελλος, υπουργός επί Τσίπρα, αρμόδιος στα περί θήρας, ήτανε μακράν ο καλύτερος και ευμενέστερος των τελευταίων 20 ετών τουλάχιστον, όσον αφορά στις σχέσεις του με τα συνδικαλιστικά μας όργανα, αλλά και τους ίδιους τους κυνηγούς...! Μάς φέρθηκε άψογα και πολύ ευγενικά...! Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε και ας του έχουμε μια (ελάχιστη έστω) ευγνωμοσύνη...
Ο Φάμελλος Νικολά όπως τον έχω κόψει σε δηλώσεις και τοποθετήσεις του δεν ειναι άνθρωπος των άκρων και δεν είναι κολλημενος. Στο κυνήγι δεν λειτούργησε με κανένα συναίσθημα αλλά με την κοινή λογική και βασιζόμενος σε μελέτες και έρευνες και όχι σε οικολογικές εμμονές και ιδεοληψίες. Γι'αυτό και αποδείχτηκε ένας υπουργός που έκανε πραγματικά δουλεια.

Μην το λες...
Συμφωνώ απόλυτα . Έχεις απόλυτο δίκιο...

Μην το λες...
Μακάρι Νικόλα, όμως και ετούτοι, άνοιξαν την Ρυθμιστική μια χαρά και μετά ήρθαν τα πάνω κατω. Δεν ξέρω. Εγώ βλέπω και στα δύο μεγάλα κόμματα, αντικυνηγετική κατεύθυνση. Πιστεύω ότι μόνο με δική μας παρουσία στη βουλή θα έχουμε όφελος, γιατί θα μας έχουν ανάγκη. Τώρα θα μου πεις τι άλλο θα στηρίζει το ΚΕΚ στη Βουλή; Δεν ξέρω. Ούτως ή άλλως και τώρα που δεν είναι στη Βουλή οι πολιτικές εξελίξεις, κατά διαόλου πάνε. Το ΚΕΚ θα μας πειράξει;

Μακάρι Νικόλα, όμως και ετούτοι, άνοιξαν την Ρυθμιστική μια χαρά και μετά ήρθαν τα πάνω κατω. Δεν ξέρω. Εγώ βλέπω και στα δύο μεγάλα κόμματα, αντικυνηγετική κατεύθυνση. Πιστεύω ότι μόνο με δική μας παρουσία στη βουλή θα έχουμε όφελος, γιατί θα μας έχουν ανάγκη. Τώρα θα μου πεις τι άλλο θα στηρίζει το ΚΕΚ στη Βουλή; Δεν ξέρω. Ούτως ή άλλως και τώρα που δεν είναι στη Βουλή οι πολιτικές εξελίξεις, κατά διαόλου πάνε. Το ΚΕΚ θα μας πειράξει;
Εγώ πλέον συνάδελφοι είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις εκτός από τον προδότη τον Κούλη. Τέλος τα χρώματα για μένα. Αισθάνομαι πικρία απογοήτευση προδοσία.

Γιατί ο Βαρουφακης τι στηριζει? Την πολιτική της επιστροφής στην δραχμή? Οι μπετοβλακες της Χρυσής Αυγής τι στήριζαν? Πάντως πρώτα θα έπρεπε να έχουμε ισχυρές οργανώσεις ώστε να μας λένε λόμπυ και με το δίκιο τους και μετά να έρθει ένα κόμμα.

Το σουργελο η παγωνη τι ειπε το προι στον αυτια. Οτι προεχουν αλλα για ανηγμα οχι το κυνηγι.....φιλος μου το ειπε τωρα ...ειναι αληθεια
Η Παγώνη να πάει να κάνει αποτρίχωση μπικίνι και κο____ιδας , σοβαρές υποδείξεις επιστημόνων.

Status
Not open for further replies.
Back