Άντε και ένα καλό νέο μπράβο σε όλους, τώρα μας αποστομωσαν όλους τους δύσπιστους.
Άντε και ένα καλό νέο μπράβο σε όλους, τώρα μας αποστομωσαν όλους τους δύσπιστους.
σιγά σιγά εκεί πάει η δουλειάhttps://www.in.gr/2021/07/01/greece...periorismous-tha-exoun-mono-oi-anemvoliastoi/
Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό νέο, είναι όμως νέο.
Τι θα μας κανουν δηλαδη δεν θα μπωρο να παω για κυνηγι αμ δε σιγα μην τους κανο την χαρη...εγω την ζωη μου στα ζαρια δεν την παιζω πολυ ευχαρηστος να βαλο μασκα(οπως και φωραο οπου παο).....αντε με τα κολοφασησταρια μας τα αλλα εχουν κανη ναααα..να του δω τωρα με τα μικρα παιδια τι θα κανουν θα τους παρουν με της πετρες οι γονειςσιγά σιγά εκεί πάει η δουλειά
Τελειώσανε τα εύκολα ... τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα.
Καλή επιτυχία εύχομαι με όλη μου την καρδιά.
Την σημερινη εποχή πρώτα κανεις site και μετά όλα τα αλλά. εάν λειτουργήσουν σαν να ειναι 90 τότε ας το αφήσουν καλύτεραΜπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει το πρόγραμμα του κόμματος κάπου;
Θα πιασουν μπικαντινια εκει μεσα απο την γρηγοραδα.Την σημερινη εποχή πρώτα κανεις site και μετά όλα τα αλλά. εάν λειτουργήσουν σαν να ειναι 90 τότε ας το αφήσουν καλύτερα
Έλα ρε!!!! Κάνουν τέτοια οι αρκούδες??? Ο Γουινι δε Που και ο Γιόγκι Μπερ πάντως δεν τα εκαναν...
Δεν βλέπω καλά ρε. Τι λέει το μπουκάλι? 100 Pipes????
Και μια καλη ειναιΔεν βλέπω καλά ρε. Τι λέει το μπουκάλι? 100 Pipes????
Τι εννοείς;Γενικός Γραμματέας της Ε' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας.
Τώρα το είδα ...
Trojan Horse;
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά φαίνεται να είναι μέρος του "κυνηγετικού συστήματος".Τι εννοείς;
Μην τα αποκαλύπτεις όλα. Άσε πρώτα να ξεζουμίσουμε τις παλιές πατέντες σαν "σημερινές" και βλέπουμε.Μεγάλη "σωτηρία" για την ενέργεια φαίνεται να είναι οι μηχανές σύντηξης.
Απέχουμε πολλές δεκαετίες για να μην πω αιώνα+ από αυτές.