Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
όσοι έχει φ/β διαβάστε την ανάρτηση του κ. Δημήτρη Παπούλια, προέδρου του ΚΣ Καρδίτσας, που ανακοινώνει την παραίτηση του από πρόεδρος και από μέλος του ΔΣ του ΚΣ Καρδίτσας
αναφέρεται και στη δικαστική διαμάχη με τον ομοσπονδία Θεσσαλίας για ένα οικονομικό θέμα, την απόλυση 2 θηροφυλάκων κτλ

σιγά σιγά εκεί πάει η δουλειά
Τι θα μας κανουν δηλαδη δεν θα μπωρο να παω για κυνηγι αμ δε σιγα μην τους κανο την χαρη...εγω την ζωη μου στα ζαρια δεν την παιζω πολυ ευχαρηστος να βαλο μασκα(οπως και φωραο οπου παο).....αντε με τα κολοφασησταρια μας τα αλλα εχουν κανη ναααα..να του δω τωρα με τα μικρα παιδια τι θα κανουν θα τους παρουν με της πετρες οι γονεις

Τελειώσανε τα εύκολα ... τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα.
Καλή επιτυχία εύχομαι με όλη μου την καρδιά.

Να παρακαλατε.....Να το καταλαβουν ΟΛΟΙ οι κυνηγοι - ψαραδες και να τους ψηφισουν....ωστε να μπορεσουν να
μπουν στην Βουλη!!!!
Εαν δεν γινει αυτο......''εχετε γεια βρυσουλες''......Και πολλα κακα.....επονται.....ρυθμιστικη....κτλ κτλ.
Μας βλεπω....ξανα μαντρωμενους.....σε οσους αντιδρασουν ή και σε ολους μας....να μας μαζεψουν τα
οπλα...και να μην μπορουμε να βγουμε στο βουνο ουτε με σφεντονα.
Οσο για τους ψαραδες....ουτε αγκιστρι στην θαλασσα δεν θα ριξουν.
Αυτο εχει δειξει η μερχι τωρα πολιτικη αυτης της κυβερνησης.....Εξυπηρετει ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....
Μου θυμιζουν την ΜΑΥΡΗ επταετια....'' Αποφασιζομεν και διατασσομεν''......
Μην γελιεστε....απο τετοια κυβερνηση.....ΟΛΑ να τα περιμενετε.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει το πρόγραμμα του κόμματος κάπου;
Την σημερινη εποχή πρώτα κανεις site και μετά όλα τα αλλά. εάν λειτουργήσουν σαν να ειναι 90 τότε ας το αφήσουν καλύτερα
και πρέπει να βρουν χορηγούς κανονικούς. Αυτά τα πράγματα θέλουν λεφτα.

Τι εννοείς;
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά φαίνεται να είναι μέρος του "κυνηγετικού συστήματος".
Τον ξέρει κανένας από εδώ ;

Με το trojan horse εννοώ μήπως μπήκε μπροστά για να βολευτούν κάποιοι από τους υπάρχοντες κυνηγοπατέρες.
Περίμενα Γιάννη κάποιον πιο ανεξάρτητο.
Βέβαια νωρίς είναι ακόμα, θα γίνουν αρχαιρεσίες-εκλογές και θα εκλεγεί ο πρόεδρος.
Ενδιαφέρον θα έχει και η σύνθεση των ψηφοδελτίων.

Μακάρι να πάνε όλα καλά, να έχουν δυνατό λόγο και να κάνουν τις κινήσεις που πρέπει για να συσπειρώσουν κόσμο.
Αν και τώρα δεν συσπειρωθούμε, δεν νομίζω ότι θα γίνει ποτέ ...

Μεγάλη "σωτηρία" για την ενέργεια φαίνεται να είναι οι μηχανές σύντηξης.
Απέχουμε πολλές δεκαετίες για να μην πω αιώνα+ από αυτές.
Μην τα αποκαλύπτεις όλα. Άσε πρώτα να ξεζουμίσουμε τις παλιές πατέντες σαν "σημερινές" και βλέπουμε.
Αν είχε επικρατήσει το πνεύμα του Tesla αντί του Edison, τώρα δεν θα είχαμε ανάγκη την ύλη, ούτε και τις "προσφορές" των εταιριών ενέργειας και τηλεπικοινωνίας.

Status
Not open for further replies.
Back