Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

800.000 άνθρωποι κατέκλυσαν τη Μαδρίτη σε μια ιστορική διαδήλωση υπέρ του κυνηγίου!!!​

Υ.Γ...αυτή είναι κινητοποίηση!:).shake hands.

Ούτε να σκεφτώ δε θέλω τί νόμους τους ετοιμάζουν για να ξεσηκωθούνε τόσοι πολλοί.

Ούτε να σκεφτώ δε θέλω τί νόμους τους ετοιμάζουν για να ξεσηκωθούνε τόσοι πολλοί.
...γιατί εμείς θα μείνουμε εξω?...και για μας φωνάζουν, καλά κάνουν φίλε!... εμείς τι κάνουμε!...ζέσταμα που λέει ο Δημήτρης, αλλα τα παίρνουμε στην πλάκα!:(

...γιατί εμείς θα μείνουμε εξω?...και για μας φωνάζουν, καλά κάνουν φίλε!... εμείς τι κάνουμε!...ζέσταμα που λέει ο Δημήτρης, αλλα τα παίρνουμε στην πλάκα!:(
και τι παη καλα εδω ρε φιλε γιαννη;; για να παη και το κυνηγιιιι,,,,,ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕΕΕ ΚΙΑΛΩ ΘΑ ΔΥΣΤΗΧΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕ ;)
.hair.

800.000 άνθρωποι κατέκλυσαν τη Μαδρίτη σε μια ιστορική διαδήλωση υπέρ του κυνηγίου!!!​

Υ.Γ...αυτή είναι κινητοποίηση!:).shake hands.
Ήταν τεράστια η κινητοποίηση,από κυνηγούς,κτηνοτρόφους και αγρότες.
Τα Ισπανικά μέσα,δεν έκαναν καμία αναφορά,στους κυνηγούς.

Ήταν τεράστια η κινητοποίηση,από κυνηγούς,κτηνοτρόφους και αγρότες.
Τα Ισπανικά μέσα,δεν έκαναν καμία αναφορά,στους κυνηγούς.
...Δημήτρη , εγώ βλέπω οτι το "cazador"(κυνηγός) στα πανό κυριαρχεί όπως και το πορτοκαλί γιλέκο που πάλι παραπέμπει στον κυνηγό...τώρα τι να πω...οι εικόνες μιλούν...:)

...Δημήτρη , εγώ βλέπω οτι το "cazador"(κυνηγός) στα πανό κυριαρχεί όπως και το πορτοκαλί γιλέκο που πάλι παραπέμπει στον κυνηγό...τώρα τι να πω...οι εικόνες μιλούν...:)
Τι να τους είπαν ρε γμτ❓❓❓❓εδώ ‼️τι θα έπρεπε να μας πουν πάλι❓❓❓❓

και τι παη καλα εδω ρε φιλε γιαννη;; για να παη και το κυνηγιιιι,,,,,ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕΕΕ ΚΙΑΛΩ ΘΑ ΔΥΣΤΗΧΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕ ;)
.hair.
Τώρα που βρήκαν βύσμα να πατησουν με την ενέργεια και την ανεξαρτησία του μπουρδελου από την Ρωσία θα μας βάλουν ανεμογεννήτριες ακόμα και στης σκεπές μας… αν δεν τους πάρουμε με της παλούκες θα μας γ@@@@

Το 2022 τους εποιασε ο πόνος για την αναπαραγωγικη περίοδο τοσα χρόνια που ητανε ολοι αυτοί.Εφτιαξαν τα υπόλοιπα τωρα με το θεμα κυνηγι και αυτο τους πείραξε
επρεπε να γινει και αυτο ομως !δεν ειναι κακο!καλο ειναι πατριωτη.

επρεπε να γινει και αυτο ομως !δεν ειναι κακο!καλο ειναι πατριωτη.
Εννοείται πως είναι καλό και επρεπε να γινει αλλα ενας που εχει συνηδειση δεν θα πήγαινε μονος του.... αλλα εννοείται οτι δεν θα μας πιασει ολους βλεπω εδω Αρτα ολοι πανε ειναι φλου πέρυσι αυτην την συζιτηση ειχαμε με καποια άτομα και ολοι πηγαίνουν δεν τους νοιαζει λενε δεν θα παθαίνει τπτ η αναπαραγωγή φαντασου οτι δεν σταματάνε ολο το καλοκαίρι ακομα και οταν η πέρδικα ειναι στην φωλια ελενχος πουθενά που ειναι η θηροφυλακή... Για αυτό λεω οτι ο καθενας πρέπει να εχει συνηδειση απο μονος του.. Εγω προσωπικά σταματάει το κυνήγι μετα καλο Σεπτεμβρίο

Και συλογίζομαι εγω λοιπόν....αφου τα σκυλια βλαπτουν απο τώρα τις φωλιες των πτηνών, γιατί δεν απαγορεύουν κ τη διεύλευση των τρακτερ στο χωραφι Απρίλιο- Μάϊο, που μπαινουν κ κόβουν με τα χορτοκοπτικα, χορταρι λιβαδίσιο για την κτηνοτροφία;;;;;;;;;;
Απλή κ χαζή απορία.....

Status
Not open for further replies.
Back