Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετάμε τον κ.Τσιρώνη......
Μετά την επιτυχημένη του πορεία, του αλλάζουν Υπουργείο :D
Κατσε να ολοκληρωθει η μετακινηση του και μετα.
Μην αλλαξουν και το χαρτοφυλακιο του κυνηγιου το ξαναπανε στο υπουργειο αγροτικης αναπτυξης οπως ηταν παλαιοτερα!!!
Παντως ο φαμελος αν εχει αυτος την αρμοδιοτητα του κυνηγιου ειναι συζητησιμος απ οσο τον εχω παρακολουθησει.
Για να δουμε...

:( κριμα για αυτο δεν θελει μονος κανενας παντα με παρεα :(
με παρεα γηνοντε τα περησοτερα ατυχηματα απο λαθος , οπως αιφνιδιαζμος απο το θυραμα και γρηγορη τουφεκια και επικυνδυνη χωρης να ξερουμε που βρησκετε ο αλλος κυνηγος , η πτωση και τραβηγμα καταλαθος την σκανταλη ητε με το δαχτυλο η μπερδεμα με καπιο κλαρακι , η ακομα εχω ακουση οτι πατηχτηκε η σκανδαλη απο το κουμπι του μπουφαν γιατι καλαγε το οπλο του πανω στο σωμα του και σκωτοσε το σκυλο του , ενω μονος ειναι δυσκολο να τραυματηστης , εαν ομως τραυματηστης εκει θα ειναι ποιο δυσκολο ολομοναχος για να γυρησης πησω , οι πιθανοτητες ομως τραυματηζμου ειναι περησοτερες με παρεα , παρα μονος σου

με παρεα γηνοντε τα περησοτερα ατυχηματα απο λαθος , οπως αιφνιδιαζμος απο το θυραμα και γρηγορη τουφεκια και επικυνδυνη χωρης να ξερουμε που βρησκετε ο αλλος κυνηγος , η πτωση και τραβηγμα καταλαθος την σκανταλη ητε με το δαχτυλο η μπερδεμα με καπιο κλαρακι , η ακομα εχω ακουση οτι πατηχτηκε η σκανδαλη απο το κουμπι του μπουφαν γιατι καλαγε το οπλο του πανω στο σωμα του και σκωτοσε το σκυλο του , ενω μονος ειναι δυσκολο να τραυματηστης , εαν ομως τραυματηστης εκει θα ειναι ποιο δυσκολο ολομοναχος για να γυρησης πησω , οι πιθανοτητες ομως τραυματηζμου ειναι περησοτερες με παρεα , παρα μονος σου
Εξαρταται με τι παρεα θα πας Νικο και το ποσο εχει το μυαλο του στο κεφαλι και οχι στο παντελονι.....;) και οταν πας με παρεα αν την ξερεις δεν εχεις θεμα γιατι λιγοι ειναι αυτοι που για την τσιχλα κτυπανε τον συνκυνηγο τους και φιλο τους:( εκτοσ απο τουσ γουρουναδες που καθε τοσο ψαχνουν παρεα για να πανε στο κυνηγη:)

Status
Not open for further replies.
Back