Τίποτα Τάσο, μόνο μια ανάρτηση στο fb...Πηρε καποιος sms απο τον συλλογο του που να λεει για προσωρινη απαγορευση του κυνηγιου εως την 18 Ιανουαρίου ??.xm..xm.
Τίποτα Τάσο, μόνο μια ανάρτηση στο fb...Πηρε καποιος sms απο τον συλλογο του που να λεει για προσωρινη απαγορευση του κυνηγιου εως την 18 Ιανουαρίου ??.xm..xm.
Φιλε πρωτον υπαρχουν ειδη και ειδη φωτογραφιων...και εγω εχει τυχει να κανω καποια αναρτηση αλλα ηταν απολυτως νομιμη και χωρις να προκαλει...θεωρω πως ελαχιστη δεν εχουν κανει καποια παραβαση καποια στιγμη αλλα θεωρω πως δεν υπαρχει λογος να τις προβαλουμε πχ παω εγω και βαζψ ενα καπο γεματο τσιχλες και μπεκατσες δεν προκαλει αυτο;τοοτι θα ανεβασουμε εδω μεσα πεντε φωτογραφιες για εσωτερικη καταναλωση ειναι αλλο...προσωπικα δεν εχω προσεξει στο φορουμ μας ακαταλληλες φωτογραφιες!φιλαρακι εν μεροι εχεις δικιο αλλα κοιτα τι γινετε και μιλαμε καθαρα για φορουμ οχι φεις αν και εγω κατα καιρους εκανα χαβα με κατι φιλους αλλα παραπολυ ελαχιστες φωτο στο καλαμπουρι οχι πιος την εχει πιο μεγαλη !!
κοιτα τωρα στο φορουμ που μιλαμε αποκλειστικα πιστευω κυνηγοι αν και αυτο δεν ειναι ετσι ακριβως εχει και κατασκοπους αλλα τωρα τι θα κανουμε θα παιζουμε κρυφτουλι και μυστηκοπαθεια να μην μας δει κανας οικολογος και το πει πουθενα ??? αν ηταν ετσι δεν υπηρχε ο λογος να μιλαμε στα φορουμ ετσι πιστευω!!
δεν γινετε να μιλαω εγω,, και βαζω τον εαυτο μου πρωτο ,, να λεω για τα παπια ετσι για τα παια αλιως και να μην βαζω και μια φωτο η 2-3-4-5-6-7-8-9- και παει λεγοντας φωτο να δει ο φιλος συναδελφος να κανουμε μοχαμπετι γιατι και στο φιναλε θα λεει ο ανθρωπος αυτος μας δουλευει και δεν θα εχει και αδικο ,,απο μπλαμπλα πολυ απο κορμι ομως τιποτα δεν γινετε αυτο !!! εγω κοιτοντας φωτο καταλαβαινω ακριβως για τι μιλαμε απο ολες της αποψεις γενικα για τον καθενα και απο οτι λεει !!!
αν ειναι τοτε να πουν να μην βαζουμε φωτο να απαγορευτουν ,,,,παλιοτερα και στης αρχες που γραφτηκα στο φορουμ ειχα τετοια νοοτροπια να μην βαζω φωτο και να σου πω την αληθεια ποτε δεν ημουν φαν και να φανταστεις ουτε κηνιτο να βγαζει φωτο δεν εχω και βαζω την γυναικα να βγαλει και αυτο το εκανα μετα απο παροτρυσει καποιον φιλων απο το φορουμ να βαζω και καμια φωτο ετσι για το γαμοτο γιατι δεν γινετε μπλααααα μπλααααααα και απο θηραμα αερα σε μια παρεα ολα χρειαζονται ετσι νωμιζω !!!
Έχουμε κάποιον νομικό στο φόρουμ μας; Κάτι δεν μου κάθεται καλά στο έγγραφο του υπουργού. Μήπως δεν το επεξηγήσαμε σωστά; Για διαβάστε λίγο την τελευταία παράγραφο...
Νομίζω πως είναι ένα κακογραμμένο έγγραφο που χρήζει νομικής ανάλυσης-επεξήγησης.
http://www.ihunt.gr/content/apagore...noyarioy-dekaniki-tis-ornithologikis-o-syriza
Όταν το εικοσάχρονο βγαίνει με την οκτάσφαιρη του λες καλημέρα σε γράφει και σε κοιτάει
Χρήστο καλησπέρα, μέχρι πριν λίγο που μίλησα με την κσε δεν υπήρχε καμία απαγόρευση.Το έγγραφο είναι προτροπή για απαγόρευση
στους αρμόδιους οπου υπάρχει λόγος.
Όποιος επικοινωνήσει με τον κυνηγετικό σύλλογο της περιοχής του ας κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει.Άρα δικαίως κάτι δεν μου καθόταν καλά. Ας το ψάξουμε λίγο παραπέρα λοιπόν. Ρωτήστε τους κατά τόπου Κυνηγετικούς Συλλόγους σας
Ναι εγω.Πηρε καποιος sms απο τον συλλογο του που να λεει για προσωρινη απαγορευση του κυνηγιου εως την 18 Ιανουαρίου ??.xm..xm.
Τηλεφώνησα το απόγευμα στην κσε και μου είπαν ότι αύριο θα ξέρουν σίγουρα.Όποιος επικοινωννήσει με τον κυνηγετικό σύλλογο της περιοχής ας κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει.
Τίποτα Τάσο, μόνο μια ανάρτηση στο fb...
Ναι εγω.
Επικρατει ενα μπαχαλο και ούτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι τους γινεται..Τηλεφώνησα το απόγευμα στην κσε και μου είπαν ότι αύριο θα ξέρουν σίγουρα.
Άσχετο το ΣΚΔ σε οδηγό μου κάνει σωστά;Τι να πείς και τι να κάνεις για το θέμα της απαγόρευσης, απο τη μια κάποιοι κανουν την εισήγηση της οποιασδηποτε ζωοφιλικης κατευθειαν απαγορευση τώρα που ο καιρός βελτιώνεται (!) αλλα δυστυχώς κάποιοι απο εμας προτιμούν να χτυπησουν την παγωμενη καθιστη μπεκάτσα και ναι είναι οι ιδιοι που θα κάτσουν μπροστά σου στο καρτέρι, θα σου πουλήσουν τσαμπουκα αν μιλήσεις, θα βάλουν ηχομιμητικες συσκευές και θα σε τουφεκίσουν στα μουτρα αν τους πεταχτεί ενα ορτύκι.Δυστυχως καποια πραγματα δε θα αλλάξουν ποτέ. Ούτε για τους μεν ούτε για τους δε. Οι φωτο στο fb επίσης ειναι καταστροφικες. Ελατε λιγο στη θεση των αλλων που δεν ασχολουνται με το κυνηγι και δεν ξερουν καν οτι ειναι τροπος ζωης, να βλεπουν εκατόμβες θηραμάτων απλωμένα κι εγω αν δεν ειχα ιδεα απο κυνηγι η εικόνα δε θα μου αρεσε.Νεκρό δεν είναι τίποτα όμορφο, ποσω μάλλον για ανθρώπους που ειναι πολέμιοι η ακομα και ουδέτεροι. Προσωπικά περαστικά μου καθως εχω ρεπο Σαββατο Κυριακη Δευτερα.
Χαχα οχι είμαι υπευθυνος καταστήματος σε πωλήσεις στρωματων κρεβατιων κλπ....Άσχετο το ΣΚΔ σε οδηγό μου κάνει σωστά;
Μια χαρα.. Φανταζομαι θα εχεις καλο στρωμα.. Ριξε ξαπλεςςςΧαχα οχι είμαι υπευθυνος καταστήματος σε πωλήσεις στρωματων κρεβατιων κλπ....
Κατι είναι κι αυτο φίλε σκεψου με απαγορευση κυνηγίου να μην κοιμόμουν και καλά!Μια χαρα.. Φανταζομαι θα εχεις καλο στρωμα.. Ριξε ξαπλεςςς
Πανω κατω αυτό εννοουσα φιλε. Και εγω απο χωριο ειμαι και γουσταρω κιολας!Δεν φταίει η νοοτροπία "ΧΩΡΙΟΥ" η νοοτροπία ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε'' και ''τι ρουφιάνος είσαι ρε ''είναι το μεγαλύτερο κακό
Γιατί ποιος δεν είναι από χωρίο;Πανω κατω αυτό εννοουσα φιλε. Και εγω απο χωριο ειμαι και γουσταρω κιολας!
Εσένα είπαμε ΘΑ σου βρούμε και χωριό και σπίτι σε χωρίοΕγώ...δυστυχώς .smashfrak.
Του βρηκα ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ!!!!Εσένα είπαμε ΘΑ σου βρούμε και χωριό και σπίτι σε χωρίο