Υπαρχει και σκεψη για τα διαφορα ξενικα ειδη παπαγαλου που εχουν κατακλυσει την χωρα μας.
Θα το δουμε εν ευθετω χρονω.
Υπαρχει και σκεψη για τα διαφορα ξενικα ειδη παπαγαλου που εχουν κατακλυσει την χωρα μας.
Θα το δουμε εν ευθετω χρονω.
Δώσε username να του κάψω τον υπολογιστή ... αχαχααφημες λένε ότι γράφει και ο Αμυρας στο φόρουμ…
Μου έστειλε πμ να σου πω το εξής «αχ βρε Κωνσταντίνε ποσο πολύ γυαλίζει το κεφάλι σου, τι σαμπουάν χρησιμοποιείς χρυσό μου;»φημες λένε ότι γράφει και ο Αμυρας στο φόρουμ…
πες του Γιωργη ότι μπορεί να με ρωτά απευθειας. Σαμπουάν βάλε οποιο θελεις, εγω βάζω αυτό που δεν τσούζει τα μάτια, το μυστικό είναι μετα...Μου έστειλε πμ να σου πω το εξής «αχ βρε Κωνσταντίνε ποσο πολύ γυαλίζει το κεφάλι σου, τι σαμπουάν χρησιμοποιείς χρυσό μου;»
Οι μισοί από αυτούς είναι πουλημένος...τι ψάχνεις συνάδελφε? Οι ίδιοι οι κύριοι αυτοί θα καταδικάσουν το κυνήγι...οι μισοί γλύφουν τον Κούλη και και άλλοι μισοί τον Αλέξη ....κρίμα...οι κύριοι αυτοί έχουν αλλα συμφέροντα και το κυνήγι έρχεται σε δεύτερη μη πω σε τρίτη μοίρα....κρίμα ..Συμφωνώ με τον Παναγή. Σωστά μιλάς φίλε. Έπρεπε να ειπωθούν αυτές οι αλήθειες στους κυρίους της Δ ΚΟΣΕ
Δεν έφτανε που είχαμε τον καραφλοκορακα πέρσι τέτοιες μέρες , φετος μας την έπεσε και ο κολαουζος με το μουσι. Το μόνο που λείπει πλέον ειναι να μας την πέσει καμία Μπομπολακαινα και να μας γυρίσουν τα αντερα να πουμε....
φημες λένε ότι γράφει και ο Αμυρας στο φόρουμ…
Δεν κάνω πλάκα αυτό ειναιΠέρα απ' την πλάκα,εγώ έστειλα σε δύο τρείς γνωστούς του χώρου και μετά το μάζεψα.
Έχω αλλάξει συσκευή και δεν έχω το τηλέφωνο του Σταθόπουλου,αλλιώς θα τον είχα πάρει.
Με τύφλωσε η οργή.
Υπάρχει μια παροιμία που λέει "ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος" και όποιος κατάλαβε κατάλαβεΆντρες να τις «ευχαριστούν» δεν έχουν αυτές και ασχολούνται με εμάς;;; Άμα μπει στραβά…
Στο άβαταρ θα έχει τη φωτογραφία με το παπάκι;φημες λένε ότι γράφει και ο Αμυρας στο φόρουμ…
Τι έγινε αγριεψαν τα κουνέλια;ΚΣΕ : Ζητάμε την αποπομπή της κας Δημοπούλου από την Ειδική Γραμματεία Ζώων Συντροφιάς
https://www.ihunt.gr/kse-zitame-tin...oy-apo-tin-eidiki-grammateia-zoon-syntrofias/
Μάλλον βγήκαν από την τρύπα τους και είδαν τι γίνεται στο φως "μαυρη ειναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει χιόνι"Τι έγινε αγριεψαν τα κουνέλια;
Ούτε κασκαντέρ!Άντρες να τις «ευχαριστούν» δεν έχουν αυτές και ασχολούνται με εμάς;;; Άμα μπει στραβά…