Σαν τους άλλους προχτές ξεκίνησε ο λαγός και πήγανε κάτι εξυπνακιδες στο βουνό και περιλαβανε τις πέρδικες κανονικά με τα σκυλιά τους και από τι έμαθα ρίξανε πάνω απο 20 τουφεκια στις πέρδικες...Αλλά η θυροφυλακη τους περικυκλωσε και τους πιασανε
Άθλος στην κυριολεξία....Η άοπλη θηροφυλακή , τα βάζει με παράνομους οπλοφόρους....
Απ ότι καταλαβαίνω απλά αντικαθίσταται χωρίς καμμία αύξηση.ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄
ΠΑΓΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ
Άρθρο 30
Περιπτώσεις επιβολής πάγιου Ψηφιακού Τέλους
Συναλλαγής
Στην έκδοση και ανανέωση των ακόλουθων αδειών και
εγγράφων επιβάλλεται το αντίστοιχο πάγιο Ψηφιακό Τέ-
λος Συναλλαγής:
α) Στην άδεια θήρας, καθώς και στην ανανέωσή της, ε-
πιβάλλεται Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής δεκαπέντε (15)
ευρώ.
Τo ανωτέρω μπαίνει πάνω στα υπόλοιπα ή αντικαθιστά κανα χαρτόσημο; Ξέρει κανείς;
Μην κολλήσουμε ; Τους έπιασε ο καημος;Από τον κυνηγετικό σύλλογο.
View attachment 92789
Και μην μας κατηγορήσουν για την εξάπλωση της νόσου.Μην κολλήσουμε ; Τους έπιασε ο καημος;
Διευθυνση κτηνιατρικης και π.... μπλε ! Σ αυτη τη χώρα ολοι τον παιζουν. Αντι να φροντίσουν να υπάρχει κτηνοτροφία αύριο , στέλνουν ραβασάκια.
Α ρε ορνια της καρέκλας !
Αυτο με τον Εβρο το θυμάμαι κι εγω Άγγελε. Τωρα με την Εγνατια δεν υπαρχει τετεια προβλεψη . Οπως λες και μονο απο τα ελαστικά των αυτοκινητων ειναι αρκετό να γίνει η μετάδοση.Γνώμη μου πως καλά κάνουν και ενημερώνουν.
Όσο για την μετάδοση νομίζω πως είναι δυνατή η μετάδοση σε άλλη περιοχή και μόνο το αυτοκίνητο αν περάσει από μολυσμένη περιοχή.
Θυμάμαι κάποτε που έφευγα από τον Έβρο πριν 25 χρόνια σίγουρα λόγω μιας νόσου που υπήρχε στην Τουρκιά περνούσαμε από απολύμανση των ελαστικών του αυτοκινήτου.
Δεν θέλω να γράψω κάτι πάνω σε αυτό το έχω ξαναπεί γέμισε ο τόπος γουρούνια και ταυτόχρονα γέμισε και κυνηγούς αυτών χωρίς να θέλω να προσβάλλω τη σωστή μερίδα των έμπειρων κυνηγών ,οι περισσότεροι είναι για καλάμι και στο μώλο γιατί αν τους πεις ρίξε στον αέρα με το ντουφέκι δε πετυχαίνουν ούτε τυραννόσαυρο να περνάει από πάνω και γίναν όλοι γουρουνάδες .Και ως αναφορά θα επισημάνω και κάτι για όλους τον πρωτάρη η άσχετο κυνηγό τον βάζουμε αριστερά μας .Ρε τι διαολο γίνεται στο κυνηγι του αγριογουρουνου ;
Κι άλλος νεκρός σήμερα στον Κίσσαβο.
Έχουν μαζέψει το κάθε ηλίθιο, το κάθε άσχετο ,τον κάθε ανάπηρο και τον κάθε εγκεφαλικά ανάπηρο , τον έχουν βάλει στην ομάδα του δίνουν και ένα καρτέρι δεύτερο ή τρίτο και σκοτώνει ανθρώπους.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν συγκινείται κανείς. Απλώς ανακοινώνουμε περιστατικά και ο αριθμός ολο και μεγαλώνει .
Εκτακτα !