Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λάμπη δεν είναι πολύ το 2,25? Σε όλους τους πίνακες, τα 40 γρ. τα φορτώνουν με 2,05. Δεν ανεβαίνει πολύ η δόση; Ξέρεις, ρωτάω γιατί θέλω να κλείσω κάποια φυσίγγια με αυτό το μπαρούτι και όχι για να βρισκόμαστε σε κουβέντα. Αν γνωρίζεις λεπτομέρειες γράψε, είτε δημόσια, είτε με μήνυμα. Ευχαριστώ.
Η δοσολογία αυτή αφορά το SAGA HIGH SPEED 40gr
Δέν γνωρίζω τι γράφουν οι πίνακες αλλά θα σου πρότεινα να στήσεις το 36άρι πρώτα
με 12/68.40 uee -688 2.00 X 36 diamante 18 6* 58.00 να το δείς τί κάνει καί μετά αφού
διαπιστώσουμε ότι η προοδευτικότητα της δικής σου πυρίτιδας συνάδει μ'αυτή του SAGA
τότε πάεις καί στο 40άρι .

Η δοσολογία αυτή αφορά το SAGA HIGH SPEED 40gr
Δέν γνωρίζω τι γράφουν οι πίνακες αλλά θα σου πρότεινα να στήσεις το 36άρι πρώτα
με 12/68.40 uee -688 2.00 X 36 diamante 18 6* 58.00 να το δείς τί κάνει καί μετά αφού
διαπιστώσουμε ότι η προοδευτικότητα της δικής σου πυρίτιδας συνάδει μ'αυτή του SAGA
τότε πάεις καί στο 40άρι .
Ευχαριστώ Λάμπη.

Δλδ....εχει ενα 60% συγκεντρωση στα 50 μετρα ??
Και τι ταχυτητα βγαζει ??
Δεν ειναι ΜΟΝΟ οι ταχυτητες Νικο μπορει να κραταει καλυτερες μενουσες λογο ομαλοτερης εκινησης , ουτε ΜΟΝΟ συγγεντρωσης , τα λεει και τα ξανα λεει ο Βασιλης ! Με ενα 40% σκοτωνεις πρασινοκεφαλο στα 50 μετρα δεν ειναι τσιχλα ! Και λαγο επισης αρκει να εχεις την απαραιτητη διατρηση στα 2-3 σκαγια που θα χτυπησουν το θυραμα ,δεν χρειαζεται να το κανεις καλμπουρ!!! :p

Δεν ειναι ΜΟΝΟ οι ταχυτητες Νικο μπορει να κραταει καλυτερες μενουσες λογο ομαλοτερης εκινησης , ουτε ΜΟΝΟ συγγεντρωσης , τα λεει και τα ξανα λεει ο Βασιλης ! Με ενα 40% σκοτωνεις πρασινοκεφαλο στα 50 μετρα δεν ειναι τσιχλα ! Και λαγο επισης αρκει να εχεις την απαραιτητη διατρηση στα 2-3 σκαγια που θα χτυπησουν το θυραμα ,δεν χρειαζεται να το κανεις καλμπουρ!!! :p

Σε συζητηση να βρισκομαστε....Μητσαρα μην μου λες για μενουσες.....και ποιος μετρησε μενουσες για
να ξερει τι εχει...
Απο την αλλη τι μενουσες να εχει οταν ''σερνεται''.....και μην μου πεις οτι τα 390μ/δ εχουν μεγαλυτερες
μενουσες απο το 440μ/δ....γιατι θα ουρλιαξω...
Το γρηγορο φυσιγγιο ειναι παντου γρηγορο...και σε αρχικες και σε μενουσες και παραμενουσες.

Ναι το σκοτωνεις το πρασινικεφαλο στα 50 μετρα....αλλα τις περισσοτερες φορες σου κουναει και το
μαντηλι με το 40% . Ενω με το 60% κιχ δεν κανει....και δεν ξερει απο του ηρθε η τουφεκια...και κοιταει
ανασκελα τον ουρανο και τον Θεο...

Εαν ηταν διαφορετικα τα πραγματα....δεν θα ειχαν εξτρα τσοκ για να μαζεψουν τα σκορποχωρια
του εμποριου....οσοι πανε στο πρασινοκεφαλο....
Για ρωτα αυτους που πανε για πρασινοκεφαλα για τα 50 μετρα....δουλευει κανείς μαμα τσοκ ??

Με τα λογια ολα ευκολα ειναι....στο κυνηγετικο τερεν ομως...τα πραγματα ειναι διαφορετικα...και ας
μην κυνηγαω παπι.
Κυνηγαω φασσα....και απο αποστασεις και φυσιγγια ξερω φιλε !!! ;)

Σε συζητηση να βρισκομαστε....Μητσαρα μην μου λες για μενουσες.....και ποιος μετρησε μενουσες για
να ξερει τι εχει...
Απο την αλλη τι μενουσες να εχει οταν ''σερνεται''.....και μην μου πεις οτι τα 390μ/δ εχουν μεγαλυτερες
μενουσες απο το 440μ/δ....γιατι θα ουρλιαξω...
Το γρηγορο φυσιγγιο ειναι παντου γρηγορο...και σε αρχικες και σε μενουσες και παραμενουσες.

Ναι το σκοτωνεις το πρασινικεφαλο στα 50 μετρα....αλλα τις περισσοτερες φορες σου κουναει και το
μαντηλι με το 40% . Ενω με το 60% κιχ δεν κανει....και δεν ξερει απο του ηρθε η τουφεκια...και κοιταει
ανασκελα τον ουρανο και τον Θεο...

Εαν ηταν διαφορετικα τα πραγματα....δεν θα ειχαν εξτρα τσοκ για να μαζεψουν τα σκορποχωρια
του εμποριου....οσοι πανε στο πρασινοκεφαλο....
Για ρωτα αυτους που πανε για πρασινοκεφαλα για τα 50 μετρα....δουλευει κανείς μαμα τσοκ ??

Με τα λογια ολα ευκολα ειναι....στο κυνηγετικο τερεν ομως...τα πραγματα ειναι διαφορετικα...και ας
μην κυνηγαω παπι.
Κυνηγαω φασσα....και απο αποστασεις και φυσιγγια ξερω φιλε !!! ;)
Στο εχω ξανα πει εχεις ψυχωση με την συγγεντρωση ,δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα ! Ναι και εγω ειμαι της ταχυτητας και κυνηγαω παπια χρονια ! 27 για την ακριβεια! οποτε και εγω ξερω τι λεω ,το παν ειναι να στηλεις αυτο το 40% πανω σε ενα πουλι που ταξιδευει με 50-60 χλμ η αμα εχει πριμα τον καιρο ακομα πιο γρηγορα

Μου θυμιζει....δοσολογια της Μ92ς....για να δουλεψει στο κρυο....μεχρι στα 2,5 γραμμαρια την πανε..
γι'αυτο ψαχνουν τα κλειστρα τους στα χορταρια...Βασιλη !!!

ΥΓ. Καποιος φιλος μου ειχε πει να την παω στο 2,70....Πηγαινε στην γωνια να δεις εαν ερχομαι του
απαντησα!!:D
Η Μ92s σου τιναζει τα σαγόνια απο το 2.10 κι επειτα, στο 2.70 σου ειπε να την πας;;; o_O

Στο εχω ξανα πει εχεις ψυχωση με την συγγεντρωση ,δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα ! Ναι και εγω ειμαι της ταχυτητας και κυνηγαω παπια χρονια ! 27 για την ακριβεια! οποτε και εγω ξερω τι λεω ,το παν ειναι να στηλεις αυτο το 40% πανω σε ενα πουλι που ταξιδευει με 50-60 χλμ η αμα εχει πριμα τον καιρο ακομα πιο γρηγορα

Οσα χρονια και να κυνηγας....το 60% ειναι καλυτερο απο 40% .
Αυτη ειναι η αληθεια....
Το θεμα ειναι ποση αληθεια μπορει να αντεξει ο καθε ενας μας Μητσαρα!!!

Κυρ Νίκο,ένα σεταπ με ν1.5 πχ 430μ/δ ,πόσο πέφτει σε πολλά μείον;Την τέκνα την έχεις κάνει τέτοια δοκιμή;

Δεν εχω με 430μ/δ.....Εχω με 398μ/δ σε νορμαλ καιρο...που με τα φυσιγγια απο το ψυγειο εγινε 354μ/δ στην
Μ92ς
Η Τεκνα δεν πηρε χαμπαρι....το 400μ/δ σε νορμαλ καιρο....απο το ψυγειο τα φυσιγγια...την ιδια ωρα
και ημερα εδωσαν 395μ/δ .
Εξω ειχαμε μειον 2 ειχε ριξει χιονι Παρη μου !!

Οσα χρονια και να κυνηγας....το 60% ειναι καλυτερο απο 40% .
Αυτη ειναι η αληθεια....
Το θεμα ειναι ποση αληθεια μπορει να αντεξει ο καθε ενας μας Μητσαρα!!!
Εγω Νικο αντεχω πολλες αληθεις εσεις οι "παλιοι" δεν ξερω ποσες αντεχετε !!! Και ποσες δεχεστε να ακουσετε απο νεοτερους !! Ναι το 60% ειναι καλητερο απο το 40% αλλα θελω να μου πεις σε 3 νο σκαι ποσα παραπανω ειναι το 60%

Εγω Νικο αντεχω πολλες αληθεις εσεις οι "παλιοι" δεν ξερω ποσες αντεχετε !!! Και ποσες δεχεστε να ακουσετε απο νεοτερους !! Ναι το 60% ειναι καλητερο απο το 40% αλλα θελω να μου πεις σε 3 νο σκαι ποσα παραπανω ειναι το 60%

Οπα,,,,δεν το ειπα για να σε προσβαλω....γενικα μιλησα...
Απο τη αλλη....οσο σκληρη και να ειναι η αληθεια,,,,εγω την αντεχω Μητσο !!
ΤΩΡΑ για τα ποσοστα...
Σε μια γομωση 46 γραμμαριων το πληθος σκαγιων σε Ν3 ειναΙ 220 ΣΚΑΓΙΑ
Το 60 % =132 σκαγια
Το 40% = 88 σκαγια
Εχουμε 44 σκιαγια περισσοτερα στο 60 %....τωρα εσυ εαν τα θεωρεις αμελητεα...ειναι αλλη υποθεση φιλε !!!

Last edited:
Οπα,,,,δεν το ειπα για να σε προσβαλω....γενικα μιλησα...
Απο τη αλλη....οσο σκληρη και να ειναι η αληθεια,,,,εγω την αντεχω Μητσο !!
ΤΩΡΑ για τα ποσοστα...
Σε μια γομωση 46 γραμμαριων το πληθος σκαγιων σε Ν3 ειναΙ 220 ΣΚΑΓΙΑ
Το 60 % =132 σκαγια
Το 40% = 88 σκαγια
Εχουμε 44 σκιαγια περισσοτερα στο 60 %....τωρα εσυ εαν τα θεωρεις αμελητεα...ειναι αλλη υποθεση φιλε !!!
Τα 88 σκαγια ειναι μια χαρα για εναν στοχο σαν το πρασινο αρκει να ειναι απλωμενα σωστα στον κυκλο !

Τα 88 σκαγια ειναι μια χαρα για εναν στοχο σαν το πρασινο αρκει να ειναι απλωμενα σωστα στον κυκλο !
Θα σου πω και κατι που λενε εδω στα μερη μου " αν εχεις λεει γερο πουλα τον και αν δεν εχεις πηγενε αγορασε" για τα αγυριστα μυαλα ,αλλα και για την εμπειρια !! .yel. .yel.

Και ποιος σου εξασφαλιζει οτι τα σκαγια θα ειναι απλωμενα ??
Δεν ειναι τυχαιο που στα λιγα σκαγια τα θηραματα σε αφηνουν μαλακα...και σου κουνανε το μαντηλι !!

Δυστυχως .....αλλα η εμπειρια δεν διδασκεται.... αποκταται Μητσαρα !!!:cool:

Οσον αφορα τα ''αγυριστα μυαλα''...Στο δικο μου χωριο λενε...'' ελα παππου να σου διξω τα
αμπελοχωραφα σου''...!!!!;) :)

Να πω και εγώ την μ@λακία μου τώρα ...
Αν έχεις φυσίγγι με 60% στα 50m θα ρίξεις και πιο μακρυά γιατί το εμπιστεύεσαι και το 60% θα γίνει 40%.
Και το παπί θα χαιρετίσει από διάτρηση.
.yelling.
ps
Κανονίστε να ξεφύγετε από το "τζαρτζάρισμα".

Να πω και εγώ την μ@λακία μου τώρα ...
Αν έχεις φυσίγγι με 60% στα 50m θα ρίξεις και πιο μακρυά γιατί το εμπιστεύεσαι και το 60% θα γίνει 40%.
Και το παπί θα χαιρετίσει από διάτρηση.
.yelling.
ps
Κανονίστε να ξεφύγετε από το "τζαρτζάρισμα".
Δεν υπαρχει κανενα τζαρτζαρισμα καουβεντα κανουμε και πηραζω και λιγο τον Νικο τωρα αν τον πηραξε να μου το πει !! Να κοψω λασπη !

Status
Not open for further replies.
Back