Πάπια θυληκια!Κουηξ![]()
Κανόνισε να έχεις μαζέψει όλα τα ποντικοκουραδα από την αποθήκη και να πεδευομαστε τζάμπα.Αυτη ρε παιδια πια ειναι???![]()
![]()
Με τέτοιο ταΐζω τα κουνέλια
Μιαζη αλα οχηκεμηρα
Ουτεsuper nike
Έχω ακόμα κάνα κιβωτιο με αυτά
Έχω σε ένα μπουκάλι τέτοια σφραγισμένη με βουλοκερι από τον μακαρίτη τον παππού μου........ Την κρατάω ενθύμιο.,..Ληπον ειναι πυριτηδα ραβδοτου.βρηκα 5 παγουρια του κιλου απο γερμανηκη τατοχης.πυροβοληκου η ολμου αποκλιετε να ειναι ειναι αλα φηλιδια οποτε ειναι για σφερες.5 κιλα ειναι πολη για πεταμα οπωτε αρχηζουν δοκημες ναδο τη θα βγαλοδεν ζει ο χητλερ η ο φησερ να μου πουν προωδευτηκοτα οι κεραταδες
αλα θα βγαλο ακρη εγω
Αυτη η ρουφιανα κεγετε σαν την σιπε πολη γρηγορη.θα αρχησο απο 1,60χ30 να δο τη θα δοση.βλεποντας και κανοντας μετα.απο βετερανους μου ειπαν σαν μεζουρα δουλεβανε 1 καληκα γεματο 9 χηλ με 30γρ περηπου σκαγια.αλα τοτε κανανε πατατες πολεςςςςΈχω σε ένα μπουκάλι τέτοια σφραγισμένη με βουλοκερι από τον μακαρίτη τον παππού μου........ Την κρατάω ενθύμιο.,..
Από ότι μου έλεγε άδειαζαν σφαίρες για να γεμίζουν φυσίγγια κυνηγετικά για επιβίωση τα χρόνια της κατοχής και τα πρώτα μεταπολεμικά..........
Με τα καψουλια της εποχής όμως δεν άναβε και κάναν στρωματοποιηση βάζοντας κάτω μαύρη μπαρούτι ,λίγο και μετά αυτήν.....