Περαστικά!!Καλημέρα σας παλικάρια. Τρίτη μέρα με πυρετό από κορονοιο. Η πρώτη μέρα δεν παλευωτανε να έχεις 39.4 πυρετό και να κόβεις μαρούλια η εργάτες τα έκοβαν αλλά έπρεπε να είσαι παρών να παρακαλάς να έρθει 2 ώρα να σχολάσουν η εργάτες για να μαζευτω στο σπίτι.σημερα δέκατα αλλά το λιανισμα το έχεις. Και επειδή πολύ μικρός είχα περάσει βρεχαπνευμωνια σε βαριά μορφή και αυτό δεν χάνεται δηλαδή πρέπει να προσέχεις γιατί υπάρχει ιστορικό.με φόρτωσαν και φάρμακα.τον καριόλη τον ιό για να μην τίναξε την μπάνκα στον αέρα.
Έτοιμος? Κανόνισε να μου πείς πριν τις 13 ρε!Καλησπέρα σάς..
Περαστικα ,το περασε ο γιος μου .Τρωγε καλα χυμους πολλους και υπομονη .Καλησπέρα σας παλικάρια Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Σχεδόν έτοιμος....ψιλολογια λείπουν ,Έτοιμος? Κανόνισε να μου πείς πριν τις 13 ρε!
Με το καλό, αναμένω εντυπώσεις!!!Σχεδόν έτοιμος....ψιλολογια λείπουν ,
Απότομα θα σου πω...να είσαι ετοιμος από την βδομάδα που έρχεται προς το τέλος ...
Έχει κόσμο πάνω ...
Σε ευχαριστώ. Νίκο πόσο κρατισε όλο αυτό μέχρι να γίνει καλά ;;Περαστικα ,το περασε ο γιος μου .Τρωγε καλα χυμους πολλους και υπομονη .
Θα δείξει....από ότι μου λέει μαγειρεύει καλά..Με το καλό, αναμένω εντυπώσεις!!!
Στις 9 ημερες βγηκε αρνητικος .Οι πρωτες 3 -4 ηταν δυσκολο .Θα περασει κι αυτο μην αγχωνεσαι Αραξε ομως ,μη κουραζεσαιΣε ευχαριστώ. Νίκο πόσο κρατισε όλο αυτό μέχρι να γίνει καλά ;;
Περαστικά και σιδερένιος.Καλημέρα σας παλικάρια. Τρίτη μέρα με πυρετό από κορονοιο. Η πρώτη μέρα δεν παλευωτανε να έχεις 39.4 πυρετό και να κόβεις μαρούλια η εργάτες τα έκοβαν αλλά έπρεπε να είσαι παρών να παρακαλάς να έρθει 2 ώρα να σχολάσουν η εργάτες για να μαζευτω στο σπίτι.σημερα δέκατα αλλά το λιανισμα το έχεις. Και επειδή πολύ μικρός είχα περάσει βρεχαπνευμωνια σε βαριά μορφή και αυτό δεν χάνεται δηλαδή πρέπει να προσέχεις γιατί υπάρχει ιστορικό.με φόρτωσαν και φάρμακα.τον καριόλη τον ιό για να μην τίναξε την μπάνκα στον αέρα.
Σε ευχαριστώ πολύΠεραστικά και σιδερένιος.