dim63 19 Οκτωβρίου 2022 #5.101 Την καλημέρα μου σε όλους και όσοι τυχεροί είναι στις επάλξεις να το κατευχαριστηθούν !
xρηστος vinci 19 Οκτωβρίου 2022 #5.102 Καλημέρα σας! https://imgur.com/a/Nij6CSL Ανατολή στον Αμβρακικό.
Alex37 19 Οκτωβρίου 2022 #5.111 Γεια σας παίδες Το δεύτερο μπεκ έψαχνα στα ντουλάπια της αποθήκης και βρήκα αυτό
benelli77 19 Οκτωβρίου 2022 #5.116 GIANNHS said: Από τι πόδι είναι αυτό....ποίος θα το βρει...View attachment 58274 Click to expand... Καραβανά Ή κάποιου που κάνει airsoft...
GIANNHS said: Από τι πόδι είναι αυτό....ποίος θα το βρει...View attachment 58274 Click to expand... Καραβανά Ή κάποιου που κάνει airsoft...
benelli77 19 Οκτωβρίου 2022 #5.117 Αλεπού με τίποτα. Έχει πολύ μικρότερο αποτύπωμα και κοντά το ένα με το άλλο πάτημα. Αν δεν είναι λύκος (αυτό πιστεύω) Είναι από σκλι μεγαλούτσικο Το νου σου αν έχεις σκύλο. Αυτός κινδυνεύει περισσότερο από εσένα.
Αλεπού με τίποτα. Έχει πολύ μικρότερο αποτύπωμα και κοντά το ένα με το άλλο πάτημα. Αν δεν είναι λύκος (αυτό πιστεύω) Είναι από σκλι μεγαλούτσικο Το νου σου αν έχεις σκύλο. Αυτός κινδυνεύει περισσότερο από εσένα.
Στέφανος 19 Οκτωβρίου 2022 #5.118 GIANNHS said: Από τι πόδι είναι αυτό....ποίος θα το βρει...View attachment 58274 Click to expand... Νομίζω- λύκαινα
GIANNHS said: Από τι πόδι είναι αυτό....ποίος θα το βρει...View attachment 58274 Click to expand... Νομίζω- λύκαινα
Alex37 19 Οκτωβρίου 2022 #5.119 GIANNHS said: Από τι πόδι είναι αυτό....ποίος θα το βρει... Click to expand... Τρυποκάρυδου?
tasos hunter 19 Οκτωβρίου 2022 #5.120 Καλησπερα σε ολους... Alex37 said: Γεια σας παίδες Το δεύτερο μπεκ έψαχνα στα ντουλάπια της αποθήκης και βρήκα αυτό Click to expand... Ψάξε για τρίτο μπεκ να βρεις maionchi.. Τι eley zenith... Δες τα δικά μας τα zenith τα δεκαοχτουρίσια...
Καλησπερα σε ολους... Alex37 said: Γεια σας παίδες Το δεύτερο μπεκ έψαχνα στα ντουλάπια της αποθήκης και βρήκα αυτό Click to expand... Ψάξε για τρίτο μπεκ να βρεις maionchi.. Τι eley zenith... Δες τα δικά μας τα zenith τα δεκαοχτουρίσια...