Α ωραίος στολισμός για Χριστούγεννα να βάλεις και φωτάκιαΕ ρε και να ήταν και τα τρυγόνια έτσι.... τον τελευταίο καιρό έχουν δεκαπλασιαστει στην γειτονιά. Εμφανίστηκαν και πολλά ψαρονια σήμερα!
View attachment 61514
Μας έχει γ@μ@ση ούτε να δουλέψουμε μπορούμε ούτε για κυνήγι μπορούμεΆστο να ρίχνει!View attachment 61515
Απόλαυσε τζακαρα Χρήστο μου γιατί την επόμενη κακοκαιρία σε καμία σκοπιά η περιπολο θα την απολαύσεις!!! Η ακόμα καλύτερα σε καμια πορεία!!!Άστο να ρίχνει!View attachment 61515
Τι είναι αυτά που λες??? Ποιοι είναι αυτοί???Είχαμε τον δημητράκη να μας τα πρήζει, έχουμε και τον βάι τραλαλά τώρα...
Κάνε έναν περίπολο στα θέματα του φόρουμ και θα καταλάβεις...Τι είναι αυτά που λες??? Ποιοι είναι αυτοί???
Βαριέμαι να ψάχνω...Κάνε έναν περρίπολι στα θέματα του φόρουμ και θα καταλάβεις...
Κάτι μου θυμίζει !!! ... ευτυχώς ξέμπλεξα ...Είναι τόσο περίπλοκο το θέμα άδεια για εμένα. Δεν γίνεται να λείψω 2 μέρες συνεχόμενες. Επίσης την ημέρα πριν πάρω άδεια πρέπει να τρέχω για να έχω έτοιμη δουλειά για τους υπόλοιπους για την ημέρα που θα λείψω και την μισή που θα γυρίσω. Χεστα , έχω μπλέξει...
Καλύτερα, δεν χάνεις και κάτι!Βαριέμαι να ψάχνω...
Καλησπέρα παιδί!!Καλησπέρα παίδες![]()
Εγώ σήμερα δεν πρόλαβαΕίχαμε τον δημητράκη να μας τα πρήζει, έχουμε και τον βάι τραλαλά τώρα...