Πολύχρονος Βασίλη...με υγεία και χαρές ..Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα παλικάρια. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και να είστε πάντα χαρούμενοι. Πολλά σμπάρα!
Πολύχρονοι οι συνονόματοι, με υγεία παίδες.
Χρόνια πολλά για τη γιορτή και τα γενέθλια σου να χαίρεσαι την οικογένεια (υιός angler !) , με υγεία χαρά και όλα όσα επιθυμείςΚαλή χρονιά σε όλους, οι επιθυμίες σας ... ευχές μου.
Πολύχρονος Βασίλη , να χαίρεσαι την οικογένειά σου !Καλή χρονιά σε όλους, οι επιθυμίες σας ... ευχές μου.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ...και όσοι άλλοι γιορταζουνΚαλή χρονιά σε όλους, οι επιθυμίες σας ... ευχές μου.
Τι άλλο να θελήσεις από την ζωή σου όταν έχεις αυτό μπροστά σου με ελληνικό καφεδάκι.Ωραια φωτοΚαλημέρα Άρχοντες χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις Οικογένειες !!!!
View attachment 64106
Κουράγιο συνάδελφε!Δεν είσαι ούτε στη μέση ακόμα!!!Καλημέρα σε όλους 2023 φορτωθήκαμε ένα χρονάκι στη πλάτη,μάλλον γι'αυτό ξύπνησα και νιώθω κουρασμένος χαχαχαχαχα.
Πολύχρονος Βασίλη, χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες!Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα παλικάρια. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και να είστε πάντα χαρούμενοι. Πολλά σμπάρα!
Πολύχρονοι οι συνονόματοι, με υγεία παίδες.