Τι να κάνουμε?Πως κι έτσι;
Να τις αφήσουμε?
Τι να κάνουμε?Πως κι έτσι;
Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν τσιχλοκαρτεροΤι να κάνουμε?
Να τις αφήσουμε?
Ο Γιαννάκης τις ελιές τις κλαδεύει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να βγάλει τις γαλότσες του .Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν τσιχλοκαρτερο..Και κλάδεμα βλέπω.Κουραγιο...
Πάντα μαζί με το μαζεμα το φτιάχνουμε.Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν τσιχλοκαρτερο..Και κλάδεμα βλέπω.Κουραγιο...
Τα πορτοκαλί τα έχουν για το αυτοκίνητο, πρέπει και το παντελόνι να είναι Και αυτό υποχρεωτικά πορτοκαλί.Δεν εχει τελειωμό . Αυτοι θα αλληλοεξοντωθουν στο τέλος.
Μια πανούκλα θα μας σώσει!
https://www.kynigesia.gr/epikairoti...noy-metaferthike-se-nosokomeio-ton-ioanninon/
Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι στα περισσότερα ατυχήματα δεν ήταν το πορτοκαλί που έφταιγε,αλλά το ότι ρίχνουν όπου να'ναι όπως να'ναιΤα πορτοκαλί τα έχουν για το αυτοκίνητο, πρέπει και το παντελόνι να είναι Και αυτό υποχρεωτικά πορτοκαλί.
Δεν το λέω γενικά γιατί σαφώς κ υπάρχουν σοβαροι κ προσεκτικοι γουρουναδες όπως κ "αρχηγοί" .......Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι στα περισσότερα ατυχήματα δεν ήταν το πορτοκαλί που έφταιγε,αλλά το ότι ρίχνουν όπου να'ναι όπως να'ναι
Αυτό το θήραμα όντως ανεβάζει την αδρεναλίνηΧαιρετώ άπαντες!
Δεν το λέω γενικά γιατί σαφώς κ υπάρχουν σοβαροι κ προσεκτικοι γουρουναδες όπως κ "αρχηγοί" .......
Αλλά όταν ακουω να μιλάνε για την επικινδυνοτητα αυτου του θηράματος κ με αυτό των τρόπο να προσπαθουν να δικαιολογήσουν κ την όποια παρανομια έχει να κάνει με την χωρητικότητα των φυσιγγιων , ε δεν γίνεται να μην....κρυφογελασω(τρόπος του λεγειν)...
Μα ξέρεις, αυτό το κυνήγι ανεβάζει την αδρελινη κ πολλοι χάνουν την ψυχραιμία τους κ βαράνε όπου δουν κ όπου ακουσουν...
Ας κάτσει ο καθένας από αυτους σπίτι του η στο καφενείο για κολτσινα κ οχι να βγαίνει στο βουνό...
Όταν μιλάμε για χαμένες ανθρώπινες ζωές κ μάλιστα επανειλημμένα ΔΕΝ υπάρχει καμία δικαιολογία....
Γιάννη λάθος κατάλαβα νόμιζα ότι έλεγες για τσίχλες ,άμα λες για ελιές αφού έχεις τα εργαλεία δεν είναι να τις αφήνεις εκεί που έχει πάει το λάδι και μια χρονιά έχει και την άλλη δεν.Τι να κάνουμε?
Να τις αφήσουμε?
Για ελιές λέω Πανο!Γιάννη λάθος κατάλαβα νόμιζα ότι έλεγες για τσίχλες ,άμα λες για ελιές αφού έχεις τα εργαλεία δεν είναι να τις αφήνεις εκεί που έχει πάει το λάδι και μια χρονιά έχει και την άλλη δεν.
Και φάρο στο κεφάλι να βάλουν ,με τους ηλίθιους ,τους πιωμένους,τους ανάπηρους και τους μη έχοντες σχέση με το κυνήγι που εχουν μαζέψει σε καποιες ομάδες ,παλι τα ίδια θα γίνονται.Τα πορτοκαλί τα έχουν για το αυτοκίνητο, πρέπει και το παντελόνι να είναι Και αυτό υποχρεωτικά πορτοκαλί.
Όταν κάνω τσιγάρο...σερφαρεις
Συμφωνω .Το εχω δει και εγω με τα ματια μου .Στα 55 πηραν συνταξη και για να κανουν κατι να μην βαριουντε γινανε γουρουνοκυνηγοιΚαι φάρο στο κεφάλι να βάλουν ,με τους ηλίθιους ,τους πιωμένους,τους ανάπηρους και τους μη έχοντες σχέση με το κυνήγι που εχουν μαζέψει σε καποιες ομάδες ,παλι τα ίδια θα γίνονται.
Πουτάνα πανούκλα γιατί αργείς ;
Οι παραπανω χαρακτηρισμοί δεν ειναι τυχαίοι . Τα εχω δει με τα μάτια μου αρκετες φορές και μιλάω για άτομα που γνωρίζω.
Οταν σε μια παρεα { κυνηγων ) φτασουν στο σημειο να αλληλοτρωγονται για την μοιρασια του γρνιουΚαλησπέρα παιδιά ! Ένας φίλος από δω μέσα μου ' λέγε ότι το ανέβασμα της αδρεναλίνης και τα βρισίδια των αρχηγών πολλές φορές είναι γιατί χάνονται φράγκα.....