Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν τσιχλοκαρτερο😂..Και κλάδεμα βλέπω.Κουραγιο...
Ο Γιαννάκης τις ελιές τις κλαδεύει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να βγάλει τις γαλότσες του .
Μετά το κυνήγι πάει και σφηνώνει λοιπόν τη γαλότσα ανάμεσα σε δυο χοντρά κλαδιά ,τραβάει το πόδι του και γαλότσα έχει βγει σαν φλούδα από μπανάνα. :)

Τα πορτοκαλί τα έχουν για το αυτοκίνητο, πρέπει και το παντελόνι να είναι Και αυτό υποχρεωτικά πορτοκαλί.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι στα περισσότερα ατυχήματα δεν ήταν το πορτοκαλί που έφταιγε,αλλά το ότι ρίχνουν όπου να'ναι όπως να'ναι
Τα βόλια περνάνε και εκεί που δεν περνάει το μάτι για να δεί το πορτοκαλί
Εννοείται ότι το πορτοκαλί είναι απαραίτητο και πρέπει να είναι υποχρεωτικό

Χαιρετώ άπαντες!

Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι στα περισσότερα ατυχήματα δεν ήταν το πορτοκαλί που έφταιγε,αλλά το ότι ρίχνουν όπου να'ναι όπως να'ναι
Δεν το λέω γενικά γιατί σαφώς κ υπάρχουν σοβαροι κ προσεκτικοι γουρουναδες όπως κ "αρχηγοί" .......

Αλλά όταν ακουω να μιλάνε για την επικινδυνοτητα αυτου του θηράματος κ με αυτό των τρόπο να προσπαθουν να δικαιολογήσουν κ την όποια παρανομια έχει να κάνει με την χωρητικότητα των φυσιγγιων , ε δεν γίνεται να μην....κρυφογελασω(τρόπος του λεγειν)...

Μα ξέρεις, αυτό το κυνήγι ανεβάζει την αδρελινη κ πολλοι χάνουν την ψυχραιμία τους κ βαράνε όπου δουν κ όπου ακουσουν...
Ας κάτσει ο καθένας από αυτους σπίτι του η στο καφενείο για κολτσινα κ οχι να βγαίνει στο βουνό...

Όταν μιλάμε για χαμένες ανθρώπινες ζωές κ μάλιστα επανειλημμένα ΔΕΝ υπάρχει καμία δικαιολογία....

Χαιρετώ άπαντες!

Δεν το λέω γενικά γιατί σαφώς κ υπάρχουν σοβαροι κ προσεκτικοι γουρουναδες όπως κ "αρχηγοί" .......

Αλλά όταν ακουω να μιλάνε για την επικινδυνοτητα αυτου του θηράματος κ με αυτό των τρόπο να προσπαθουν να δικαιολογήσουν κ την όποια παρανομια έχει να κάνει με την χωρητικότητα των φυσιγγιων , ε δεν γίνεται να μην....κρυφογελασω(τρόπος του λεγειν)...

Μα ξέρεις, αυτό το κυνήγι ανεβάζει την αδρελινη κ πολλοι χάνουν την ψυχραιμία τους κ βαράνε όπου δουν κ όπου ακουσουν...
Ας κάτσει ο καθένας από αυτους σπίτι του η στο καφενείο για κολτσινα κ οχι να βγαίνει στο βουνό...

Όταν μιλάμε για χαμένες ανθρώπινες ζωές κ μάλιστα επανειλημμένα ΔΕΝ υπάρχει καμία δικαιολογία....
Αυτό το θήραμα όντως ανεβάζει την αδρεναλίνη
Ακόμα περισσότερο όμως την ανεβάζουν τα βρισίδια των <<αρχηγών>> και οι κακές <<καζούρες>> και εκεί χαλάει η δουλειά
Εάν δεν χαλαρώσουν ορισμένοι που νομίζουν ότι δεν πάνε για κυνήγι αλλά για πόλεμο δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα
Αυτοί που θεωρούν ότι κατέχουν αυτό το κυνήγι πρέπει να ηρεμούν τους πιό ανήσυχους και να συγκρατούν τους πιό παρορμητικούς, όχι να τους κάνουν χειρότερα
Βρισίδια και διώξιμο από την παρέα είναι αποδεκτά μόνο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας τότε μπορώ να το καταλάβω.......

Τι να κάνουμε?
Να τις αφήσουμε?
Γιάννη λάθος κατάλαβα νόμιζα ότι έλεγες για τσίχλες ,άμα λες για ελιές αφού έχεις τα εργαλεία δεν είναι να τις αφήνεις εκεί που έχει πάει το λάδι και μια χρονιά έχει και την άλλη δεν.

Γιάννη λάθος κατάλαβα νόμιζα ότι έλεγες για τσίχλες ,άμα λες για ελιές αφού έχεις τα εργαλεία δεν είναι να τις αφήνεις εκεί που έχει πάει το λάδι και μια χρονιά έχει και την άλλη δεν.
Για ελιές λέω Πανο!
Τσίχλα,δεν είδα δεν απάντησα!
Μπορεί να προλάβω ένα απογευματινό,έτσι για να πω ότι πήγα...

Για ελιές λέω Πανο!
Τσίχλα,δεν είδα δεν απάντησα!
Μπορεί να προλάβω ένα απογευματινό,έτσι για να πω ότι πήγα...
Έχω πάθει πλάκα.Τιναζεις, στρώνεις πανιά,σακιαζεις,κλαδευεις,σερφαρεις... o_O o_O Σίγουρα σε λένε Γιάννη;1674999356129.png.think.

Τα πορτοκαλί τα έχουν για το αυτοκίνητο, πρέπει και το παντελόνι να είναι Και αυτό υποχρεωτικά πορτοκαλί.
Και φάρο στο κεφάλι να βάλουν ,με τους ηλίθιους ,τους πιωμένους,τους ανάπηρους και τους μη έχοντες σχέση με το κυνήγι που εχουν μαζέψει σε καποιες ομάδες ,παλι τα ίδια θα γίνονται.
Πουτάνα πανούκλα γιατί αργείς ; :cool:
Οι παραπανω χαρακτηρισμοί δεν ειναι τυχαίοι . Τα εχω δει με τα μάτια μου αρκετες φορές και μιλάω για άτομα που γνωρίζω.

Και φάρο στο κεφάλι να βάλουν ,με τους ηλίθιους ,τους πιωμένους,τους ανάπηρους και τους μη έχοντες σχέση με το κυνήγι που εχουν μαζέψει σε καποιες ομάδες ,παλι τα ίδια θα γίνονται.
Πουτάνα πανούκλα γιατί αργείς ; :cool:
Οι παραπανω χαρακτηρισμοί δεν ειναι τυχαίοι . Τα εχω δει με τα μάτια μου αρκετες φορές και μιλάω για άτομα που γνωρίζω.
Συμφωνω .Το εχω δει και εγω με τα ματια μου .Στα 55 πηραν συνταξη και για να κανουν κατι να μην βαριουντε γινανε γουρουνοκυνηγοι

Καλησπέρα παιδιά ! Ένας φίλος από δω μέσα μου ' λέγε ότι το ανέβασμα της αδρεναλίνης και τα βρισίδια των αρχηγών πολλές φορές είναι γιατί χάνονται φράγκα.....
Οταν σε μια παρεα { κυνηγων ) φτασουν στο σημειο να αλληλοτρωγονται για την μοιρασια του γρνιου
τοτε ο Αρχηγος ειναι για τον πεουλα και ολοι οι αλλοι που συμμετεχουν για να βελαζουν μαζι με τις πρατινες
Καλυτερα να το σταματησουν το σπορ και ας ασχοληθουν με το τζοκερ και το κινο
τουλαχιστον θα απαλλαχτουν τα βουνα απο τις μακακιες τους
και θα γλιτωσει και κανενας πριν παει αδιαβαστος
Καλησπερα Αρχοντες

Status
Not open for further replies.
Back