Καλησπέρα λεβέντες! Τα χαρτιά των γιατρών για τη θεώρηση 1 χρόνο δεν έχουν διάρκεια???
Με τον κουμπάρο μου είμαστε φίλοι από τον νηπιαγωγείο, μαζί ξεκινήσαμε να κυνηγάμε, μαζί σε ότι μαλακίες κάναμε, αδελφός, κάποια στιγμή ξεκίνησε το γουρούνι περίπου το κυνηγισε για δέκα χρόνια, τώρα σταμάτησε, όταν κυνηγούσε μου είχε βγάλει ψυχή να πάω, εγώ όχι, κάποια στιγμή μου λέει ένα περιστατικό, ήταν ένας από την ομάδα παγανα, και ο κουμπάρος μου καρτέρι, κάποια στιγμή ακούει ένα σφύριγμα και ένα μονοβλιμα να καρφώνει στον οχθο 2μετρα από αυτόν, του λέει στον ασύρματο του παγανιερη, τη κάνεις με τη ρίχνεις και τα σχετικά, του λέει ο παγανιερης καταλάθος έπιασα μονοβολο, του λέω εγώ και έκατσες, εγώ θα έφευγα δεν πάνα ήταν όπου ήθελε στο διάολο η τρίχα του.Mε τέτοια περιστατικά συνέχεια πώς να τολμήσεις να πας για αγριογούρουνα;Είναι λες και πας στον πόλεμο...![]()
Eκεί τουλάχιστον θα πληρώνεσαι γερά,αν φυσικά πας με το μέρος του αμερικανόδουλου Ζελέ...Και δεν πάω εθελοντής στην Ουκρανία καλύτερα![]()
Καλημέρα που είναι αυτό ΠαρηΚαλημέρα!View attachment 65924