Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους.... .cofee.
Ο μεγάλος μου γιος έχει το θέμα. Πρώτη φορά το αντιμετωπίζει. Θα θέλει προσοχή από εδώ και πέρα
Μιχάλη περαστεικα στο παιδί σου, να πανε ολα καλα, κ μακρια απο νοσοκομεία εύχομαι!!

Καλημέρα σε όλους !!!
Καλημέρα σε όλους και πολύχρονοι οι Ερωτόκριτοι με τις Ιουλιέτες τούς.
Τι ??? Κάνανε αλλαξοκ@λιές και τα "κλασικά" ζευγάρια ???? :oops:..... (Ερωτόκριτος-Αρετούσα ... Ρωμαίος-Ιουλιέτα)
.sarcastic.

Θα πάρουν φωτιά τα ανθοπωλεια τα μαγαζιά με τις κιλοτίνες και τα ξενοδοχεία χαχαχαχαχα
Οτι ειναι η Τσικνοπεμπτη για τα ψητοπωλεια...ετσι και η σημερινη ημερα/απογευμα/νυχτα για τα ξενοδοχεια.sex hard.

Έχουμε δικό μας οι ορθόδοξοι
Θα μου πείτε εδώ έχουν αρχίσει ορισμένοι να γιορτάζουν το Halloween στο Βαλεντίνο θα κολλήσουμε

https://www.dogma.gr/diafora/simera...orthodoksos-prostatis-ton-erotevmenon/103907/
Όπως επίσης ο Άγιος Ευστάθιος είναι ο προστάτης των κυνηγών για εμάς τους ορθόδοξους. Αλλά οι περισσότεροι ξέρουν τον άγιο Ουμπέρτο.

Όπως επίσης ο Άγιος Ευστάθιος είναι ο προστάτης των κυνηγών για εμάς τους ορθόδοξους. Αλλά οι περισσότεροι ξέρουν τον άγιο Ουμπέρτο.
Αυτό οποίος δε το ξέρει απόβόλη από το φόρουμ

Ο μεγάλος μου γιος έχει το θέμα. Πρώτη φορά το αντιμετωπίζει. Θα θέλει προσοχή από εδώ και πέρα
Κουράγιο!Καλύτερα βέβαια να μην υπήρχε η ιγμορίτιδα αλλά παρηγορήσου ότι τουλάχιστον ΔΕΝ είναι θανατηφόρα.Παλαιός φίλος και συμμαθητής μου στο Γυμνάσιο είχε από παιδί ιγμορίτιδα.Σήμερα ζει,έχει καβατζάρει τα 50 του και είναι μόνιμος καθηγητής Γυμνασίου στη Θεσ/νίκη.Απλώς είναι ο μπελάς...

Εγώ δεν έχω ξανακούσει για αυτόν τον ρωμαιοκαθολικό άγιο ποτέ...

Εγώ δεν έχω ξανακούσει για αυτόν τον ρωμαιοκαθολικό άγιο ποτέ...
Κι όμως ... Κάποτε η ιταλική (τότε) εταιρεία όπλων Bernardelli έβγαζε κι ένα μοντέλο δίκαννου με ονομασία S. Umberto (Αγ. Ουμβέρτος) !!!
Αν γκουγκλάρεις θα δεις πολλά ... π.χ. https://fusellisport.it/prodotto/doppietta-bernardelli-santuberto-i-cal-12/
Τυχαίο ;;; Δε νομίζω ...

Status
Not open for further replies.
Back