Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στα ομορφοπαιδα... .cofee.
Καλησπέρα παίδες.
Οι νεκροί-αγνοουμενοι που ακούγονται στις ειδήσεις είναι τραγικά πολλοί,δεν έχω λόγια...
Αν κ δεν βλεπω πολυ τηλ. να υπολογιζουμε γυρω στα 75-80 +/- άτομα....βαση το συνολο επιβατων, τραυματιων, νεκρων κ αγνοουμένων....
Bourdelistan....fgr2

Καλησπέρα κύριοι,το κυνήγι τελείωσε να ειμαστε γέροι κ δυνατοί να είμαστε πάλι στο βουνό τη νέα σεζόν. Ευχές που ακούγονται κλισέ αλλά στην πράξη στο μπ#ρδελο που ζούμε είναι στοίχημα να επιβιώσεις ένα ακόμα χρόνο.Να είστε όλοι γεροι παιδιά κ να μας αξιώνει ο Θεός να κάνουμε την καψούρα μας! Η χρονιά δεν ήταν καλή σε γενικές γραμμές αλλά κυνήγι για μας δεν είναι μόνο η καρπωση!

Καλησπερα στα ομορφοπαιδα... .cofee.

Αν κ δεν βλεπω πολυ τηλ. να υπολογιζουμε γυρω στα 75-80 +/- άτομα....βαση το συνολο επιβατων, τραυματιων, νεκρων κ αγνοουμένων....
Bourdelistan....fgr2
Εδώ μιλάνε για 57 νεκρούς και 56 αγνοούμενους Κωστή + πόσοι άλλοι προσπαθούν να κρατηθούν στην ζωή στα νοσοκομεία.

Εδώ μιλάνε για 57 νεκρούς και 56 αγνοούμενους Κωστή + πόσοι άλλοι προσπαθούν να κρατηθούν στην ζωή στα νοσοκομεία.
Κάποια στιγμή θα σταματήσουν να ανακοινώνουν αναφερόμενο αριθμό νεκρών.
Στην καταστροφή στο Μάτι έγινε το ίδιο - με άνωθεν εντολή όπως είχε αναφερθεί από κάποιους.
Οι αγνοούμενοι είναι βολικός τρόπος διατύπωσης.

Κριμα ολες οι ψυχες.....κριμα κι αδικο απο τετοια παιδαριωδες λαθοι...
Εμεις απο δω, χασαμε το Γιώργο τον Κουτσούμπα, τον μηχανοδηγο του εμπορικου τρενου ο οποιος ηταν συνπολιτης μας...τον γνωριζα κι εγω με τη σειρα μου, απο το δημοτικο, εμενε σχεδον απεναντι απ'το σχολειο, καθως με τα παιδια του κ τα ανοιψιδια του ημασταν παρεα....:(

Κριμα ολες οι ψυχες.....κριμα κι αδικο απο τετοια παιδαριωδες λαθοι...
Εμεις απο δω, χασαμε το Γιώργο τον Κουτσούμπα, τον μηχανοδηγο του εμπορικου τρενου ο οποιος ηταν συνπολιτης μας...τον γνωριζα κι εγω με τη σειρα μου, απο το δημοτικο, εμενε σχεδον απεναντι απ'το σχολειο, καθως με τα παιδια του κ τα ανοιψιδια του ημασταν παρεα....:(
Συγνώμη αλλά... ποιά παιδαριώδη λάθη;
Ποιός πήρε την απόφαση να κινηθεί στην ίδια γραμμή το εμπορικό τραίνο με την επιβατική αμαξοστοιχία για να μην χαθούν τα ναύλα και να μην λείψει το κέρδος;
Όταν γνώριζαν εξαρχής ότι η άλλη γραμμή έχει πρόβλημα.
Ο σταθμάρχης;
Μην κοροϊδευόμαστε - ντροπή.
Στέλεχος της ιδιωτικής εταιρείας έδωσε το ΟΚ.
Γιατί δεν τον κάλεσε άμεσα κι αυτόν ο εισαγγελέας μαζί με τον υπεύθυνο διευθύνοντα σύμβουλο της εν λόγω "εταιρείας" ;
Η πολλή τηλεόραση βλάπτει.
Ειδικά όταν είναι στο έλεγχο αυτών των ατόμων.

Συλλυπητήρια για τον συμπολίτη σας - ειλικρινά - αλλά ετοιμαστείτε και για πιθανά δυσάρεστες εκπλήξεις.
Το καθεστώς συνηθίζει να ρίχνει τις ευθύνες στα θύματα της τραγωδίας - ειδικά όταν είναι ήδη νεκροί και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και την αλήθεια.
Μακάρι να βγώ ψεύτης χίλιες φορές.

Κάποια στιγμή θα σταματήσουν να ανακοινώνουν αναφερόμενο αριθμό νεκρών.
Στην καταστροφή στο Μάτι έγινε το ίδιο - με άνωθεν εντολή όπως είχε αναφερθεί από κάποιους.
Οι αγνοούμενοι είναι βολικός τρόπος διατύπωσης.
Αυτές τις μέρες που μιλάμε γίνονται οι δίκες για το Μάτι.Οι καταθέσεις των μαρτύρων φρικτές από κάθε άποψη την ίδια ώρα που ο δήμαρχος τότε Μαραθώνα (κατηγορούμενος) και γενικά πουσταρα κωλογρια του ελέους κάνει εκπομπή καυλατζικισταν με τα γυαλιά του.Ταυτοχρονα βγαίνουν οι πολιτικές κωλοφατσες ως παρθενογενεσεις πάνω στα πτώματα για την μάχη της πολιτικής εικόνας εν όψει εκλογών.Δεν υπάρχει ιερό και όσιο παίδες.Η γενική ατιμωρησία μαζί με έναν λαό χρυσόψαρο στην ίδια γυάλα.

Συγνώμη αλλά... ποιά παιδαριώδη λάθη;
Ποιός πήρε την απόφαση να κινηθεί στην ίδια γραμμή το εμπορικό τραίνο με την επιβατική αμαξοστοιχία για να μην χαθούν τα ναύλα και να μην λείψει το κέρδος;
Όταν γνώριζαν εξαρχής ότι η άλλη γραμμή έχει πρόβλημα.
Ο σταθμάρχης;
Μην κοροϊδευόμαστε - ντροπή.
Στέλεχος της ιδιωτικής εταιρείας έδωσε το ΟΚ.
Γιατί δεν τον κάλεσε άμεσα κι αυτόν ο εισαγγελέας μαζί με τον υπεύθυνο διευθύνοντα σύμβουλο της εν λόγω "εταιρείας" ;
Η πολλή τηλεόραση βλάπτει.
Ειδικά όταν είναι στο έλεγχο αυτών των ατόμων.

Συλλυπητήρια για τον συμπολίτη σας - ειλικρινά - αλλά ετοιμαστείτε και για πιθανά δυσάρεστες εκπλήξεις.
Το καθεστώς συνηθίζει να ρίχνει τις ευθύνες στα θύματα της τραγωδίας - ειδικά όταν είναι ήδη νεκροί και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και την αλήθεια.
Μακάρι να βγώ ψεύτης χίλιες φορές.
Εσυ δικιο μπορει να'χεις, αλλα εγω εμπιρογνώμονας δεν ειμαι κ ουτε ημουν παρων σε κανενα βαγονι.
Οτι κ να γινει, οτι κ να υποθει, οι ψυχες ταξιδεψαν.

την ίδια ώρα που ο δήμαρχος τότε Μαραθώνα (κατηγορούμενος) και γενικά πουσταρα κωλογρια του ελέους κάνει εκπομπή καυλατζικισταν με τα γυαλιά του.
Ο Ηλίας ρε;
Αυτός είναι και γαμώ τα άτομα
Έτσι λένε ακόμα διάφοροι μπετόβλακες ,βλέπουν τον Ηλία που τα λέει ωραία και τον καμαρώνουν

Status
Not open for further replies.
Back