Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπερα παλικαρια !!! Καλο αποβραδο με υγεια !!!
Περαστικα Κωστη !!!
Κουζουλε σιδερενιος.....μου εριξες το ''ψιχουλο'' στο κρεβατι....με ''εφαγε'' και ενας καλος φιλος...να παω να
κανω ενα τριπλεξ....να δω που βρισκομαι και εγω......ιδωμεν .... φιλε !!! :)

Γεια σας κυνηγοί.Υπενθυμίζω ότι στις 26/4/1986 συνέβη το τεράστιο δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ της ΕΣΣΔ(σημερινή ανεξάρτητη Ουκρανία του Ζελένσκι),με φοβερές συνέπειες και πολλούς καρκίνους επί πολλά χρόνια μετά και σε πολυάριθμες χώρες της Ευρώπης!Συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας κυρίως όμως σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη... :(

Γεια σας κυνηγοί.Υπενθυμίζω ότι στις 26/4/1986 συνέβη το τεράστιο δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ της ΕΣΣΔ(σημερινή ανεξάρτητη Ουκρανία του Ζελένσκι),με φοβερές συνέπειες και πολλούς καρκίνους επί πολλά χρόνια μετά και σε πολυάριθμες χώρες της Ευρώπης!Συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας κυρίως όμως σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη... :(
Τότε, πρέπει να ήταν και οι διακοπές του Πάσχα γιατί μέναμε στο χωριό στο πατρικό του πατέρα μου για να είμαστε κοντά στα κτήματα, σταφίδες-αμπελια για δουλειές και θυμαμαι ενώ μας έδιναν γάλα από τις γίδες του παππού το σταμάτησαν και μας έδιναν εβαπορέ!

Status
Not open for further replies.
Back