Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ναι Το θεμα δεν είναι οτι έχει ρήξη ,εχει και ολική κατά πλάτος οπότε ειναι επικίνδυνο να κοπεί Απο το καλοκαίρι υποφέρω.
Θα γινει αγκύρωση πάνω στο κόκαλο και ο τένοντας θα δεθεί.
καρεκλακι ,το σκυλακι διπλα ,θα κανεις και λιγο στο πλαι να ριχνεις καμμια πορδουλα!ολα καλα!

Ναι Το θεμα δεν είναι οτι έχει ρήξη ,εχει και ολική κατά πλάτος οπότε ειναι επικίνδυνο να κοπεί Απο το καλοκαίρι υποφέρω.
Όλα να πάνε καλά.
Την αποκατάσταση να προσέξεις.

Δημητρη που θα κανεις την επέμβαση
Επειδή έχω και εγώ υπερακανθιο δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι και το γλίτωσα μέχρι στιγμής με 5-6 ενέσεις PRP αν το γράφω σωστά
Έχει τώρα 4 χρόνια και παραπάνω

Επειδή έχω και εγώ υπερακανθιο δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι και το γλίτωσα μέχρι στιγμής με 5-6 ενέσεις PRP αν το γράφω σωστά
Τα προβληματα στον υπερακανθιο ειναι διάφορα.
Εγω θα την κανω στην Ευρωκλινική στον Αλεξακη που εχω και ολικη κάλυψη απο την ασφάλεια που εχουμε απο τη δουλειά.

Καλημεριζω την παρέα .
Βολτα με το σκυλο και τώρα τον πίνω.
Σπιτι σήμερα και πάω για εξετάσεις ,αφου αύριο μπαινω πρωι πρωι για επέμβαση στον τένοντα δεξιού ωμου .
Με το καλό Δημήτρη, καλη επιτυχία κ σιδερένιος!!

Το prp κάνει θάυματα Χάρη. Κατάφερα και έσωσα με αυτό το αριστερό μου γόνατο από ρήξη μηνίσκου...σκέψου δε μπορούσα να περπατήσω ούτε χιλιόμετρο χωρίς να με πονάει.
Fyn fact : για όσους δεν ξέρουν τι είναι το Prp πρόκειται για μέθοδο φυγοκέντρισης του αίματος του ιδίου του ατόμου και η εφαρμογή των αιμοπεταλίων του αίματος στο σημείο για επούλωση του τράυματος (και ανάπλαση).

Καλημεριζω την παρέα .
Βολτα με το σκυλο και τώρα τον πίνω.
Σπιτι σήμερα και πάω για εξετάσεις ,αφου αύριο μπαινω πρωι πρωι για επέμβαση στον τένοντα δεξιού ωμου .
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Δημήτρη που θα το κάνεις αν επιτρέπεται?

Το prp κάνει θάυματα Χάρη. Κατάφερα και έσωσα με αυτό το αριστερό μου γόνατο από ρήξη μηνίσκου...σκέψου δε μπορούσα να περπατήσω ούτε χιλιόμετρο χωρίς να με πονάει.
Fyn fact : για όσους δεν ξέρουν τι είναι το Prp πρόκειται για μέθοδο φυγοκέντρισης του αίματος του ιδίου του ατόμου και η εφαρμογή των αιμοπεταλίων του αίματος στο σημείο για επούλωση του τράυματος (και ανάπλαση).
Πριν πόσα χρόνια το έκανες Νίκο; Έχω αρκετούς γνωστούς που έχουν κάνει για διάφορα προβλήματα αλλά δυστυχώς, δεν είχε διάρκεια.

Τα προβληματα στον υπερακανθιο ειναι διάφορα.
Εγω θα την κανω στην Ευρωκλινική στον Αλεξακη που εχω και ολικη κάλυψη απο την ασφάλεια που εχουμε απο τη δουλειά.
Περαστικά γριά-αλπού.
Μόλις γίνεις καλά, γιόρτασέ το με ένα compound grind.:D

Πριν πόσα χρόνια το έκανες Νίκο; Έχω αρκετούς γνωστούς που έχουν κάνει για διάφορα προβλήματα αλλά δυστυχώς, δεν είχε διάρκεια.
Δημητρη εγώ το έκανα το 2015 αν θυμάμαι καλά Μου έλεγε ο Γιατρος οχι βαρη οχι απότομες κινήσεις και αλλά
Η δουλειά μου ξέρεις Μαρμαρα βάρος πολύ
προπονήσεις απο το 2008 -2020 με ζόρικα πιασίματα ρίψεις στο ταταμι και αλλά
Δόξα το Θεό μέχρι τώρα καλά πήγε το προηγούμενο χρόνο με τσίμπησε λίγο και όταν σηκώνω πολλα βαρη με τσιμπάει αλλά αν δε προσέξω θα γίνει η ζημια

Status
Not open for further replies.
Back