Έχω κάτι λιγούρες τελευταίαΈνα ταψί θέλει μόνος του.
Έχω κάτι λιγούρες τελευταίαΈνα ταψί θέλει μόνος του.
Πώς δεν έχει βάλει στο μάτι εσένα που έχεις μάτια πλάνα και αφτιά αεροπλάνα...Αλλά φαίνεται είναι γλυκουσουτσουνος
Μη λες τέτοια θέλω και άλλες σκοτούρες στο κεφάλι μουΠώς δεν έχει βάλει στο μάτι εσένα που έχεις μάτια πλάνα και αφτιά αεροπλάνα...
Να μας γράψεις αν κουνιούνται οι βάρκεςΚαλησπερα στα παιδια......
Χαλαρωση κ καφεδακι, γιατι αυριο εχει βολτα στην Πρέβεζα...παρεπιπτώντος, ΑΝ ειναι καποιος απο κει, ας στηλει Π.Μ.
Αφού σου έχει πει! Δεν το αντέχεις! Άστο να πάει στο διαλο!Άσε με γιατί ήπια κάτι ουίσκια το βράδυ και δεν ειμαι καλά![]()
Άστον κι εσυ . Ειχε ντέρτι λογω αποκλεισμού απ τη Eurovision.Αφού σου έχει πει! Δεν το αντέχεις! Άστο να πάει στο διαλο!
Δάσκαλε πως μας βλέπεις?Θα μας πέρναγες μόνο και μόνο για να μην μας έχεις και του χρόνου?Καλησπέρα παιδιά![]()
Χωρίς πλάκα Αλέξανδρε έχω μάθει στην ζωή μου να χαίρομαι παιδιά όπως εσείς. Με χιούμορ και καλοσυνάτα. Μείνετε όπως είστε. Ετσι τους ήθελα εγώ τους μαθητές μου. Γνήσιους και ευχάριστους. Βλέπω στο δρόμο παλιούς μαθητές μου υποτίθεται μεγάλα μυαλά και σπουδαγμένους οι οποίοι έχουν την μύτη πιο ψηλά από το μπόι τους και άλλους υποτίθεται μέτριους και ανήσυχους μαθητές μου οι οποίοι όπου με δουν τρέχουν και με αγγαλιάζουν. Γιαυτό μείνετε όπως είστε και να είστε περήφανοι για σας.Δάσκαλε πως μας βλέπεις?Θα μας πέρναγες μόνο και μόνο για να μην μας έχεις και του χρόνου?
Καλησπέρα στο Αγόρι που όταν θυμώνει κάνει το σουτιέν του σφεντόνα και πετάει δεκάρια σκάγια Λαυρίου.Δάσκαλε πως μας βλέπεις?Θα μας πέρναγες μόνο και μόνο για να μην μας έχεις και του χρόνου?
Αφού σου έχει πει! Δεν το αντέχεις! Άστο να πάει στο διαλο!
Τι έγινε ρε παιδιά μας πιάσανΏπα! Σύρμα παιδιά!