Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Κυριάκο, υγεία και καλή δύναμη σου εύχομαι . Όλα σωστά , αλλά γι' αυτά τα σπουδαία χρόνια τώρα φροντίζουν οι σπουδαίοι . Το ΚΕΚΑ είναι μονοθεματικό γιατί δεν απευθύνεται γενικώς στον λαό , αλλά σε μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων που θέλουν να δώσουν ένα στίγμα ότι είναι ζωντανοί. Δεν γνωρίζω και δεν θέλω να ξέρω ποιοί το στελεχώνουν στην κορυφή , ξέρω όμως ότι η κλεψύδρα αδειάζει . Εν κατακλείδι χρειάζεται , όπως και δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο στα σοβαρά !
Ευχαριστώ Σπυρο για τις ευχές.
Στο θέμα των εκλογών τωρα, ολοι οι φίλοι που κυνηγάμε και ψαρεύουμε μαζί, δεν ειχαν ιδεα για το ΚΕΚΑ πριν το μαθουν απο εμενα που κι εγω το εμαθα απο εδω.... Νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα για την σοβαρότητα του εγχειρήματος, και μιλαω για ολους μας οτι ειμαστε από διαφορετικούς συλλογους. Εγω Ναύπλιο, και οι αλλοι απο Μενίδι, Πειραιά και Ζωγράφου. Κανεις σύλλογος δεν ενημέρωσε για την προσπάθεια, διχασμός ισως, δεν ξερω. Δεν με νοιαζει κιολας, υποτίθεται οτι εχουμε συνομοσπονδία που της δινουμε κι ενα καρο λεφτα για να μας ενημερωνει για τα παντα. Ας πουνε του χρονου να δωσουμε όλοι 10 ευρώ παραπανω για να στηριξουμε την προσπαθεια, ας ακούσουν και τον @gvp9000 που εχει πει παραπανω χρηματα για νομική εκπροσώπηση ενάντια σε ολους αυτους που μας κυνηγανε και ας κατεβουν απο το καραούλι μπας και αρχίσουμε κι εμείς να τους σεβόμαστε.

Ευχαριστώ Σπυρο για τις ευχές.
Στο θέμα των εκλογών τωρα, ολοι οι φίλοι που κυνηγάμε και ψαρεύουμε μαζί, δεν ειχαν ιδεα για το ΚΕΚΑ πριν το μαθουν απο εμενα που κι εγω το εμαθα απο εδω.... Νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα για την σοβαρότητα του εγχειρήματος, και μιλαω για ολους μας οτι ειμαστε από διαφορετικούς συλλογους. Εγω Ναύπλιο, και οι αλλοι απο Μενίδι, Πειραιά και Ζωγράφου. Κανεις σύλλογος δεν ενημέρωσε για την προσπάθεια, διχασμός ισως, δεν ξερω. Δεν με νοιαζει κιολας, υποτίθεται οτι εχουμε συνομοσπονδία που της δινουμε κι ενα καρο λεφτα για να μας ενημερωνει για τα παντα. Ας πουνε του χρονου να δωσουμε όλοι 10 ευρώ παραπανω για να στηριξουμε την προσπαθεια, ας ακούσουν και τον @gvp9000 που εχει πει παραπανω χρηματα για νομική εκπροσώπηση ενάντια σε ολους αυτους που μας κυνηγανε και ας κατεβουν απο το καραούλι μπας και αρχίσουμε κι εμείς να τους σεβόμαστε.
Η Συνομοσπονδία, δεν υποστηρίζει το Κόμμα.
Άλλο αν ο Αραμπατζής,ήταν μονίμως υποψήφιος,στις Ευρωεκλογές,με το ΚΕΚ.

Καλημέρα σε όλους.
Εχω χαθει τον τελευταίο καιρό λόγω καποιων θεματων αλλα μπαίνω καθημερινά και διαβάζω οσο μπορω.

Γιατί ρε Βασίλη τάχα; Είναι σοβαροι δηλαδή;
Οτι τι, εχουμε λυσει ολα τα πραγματικά μας προβλήματα με την υγεία, την παιδεία και την πεινα δηλαδη και τωρα μας έμεινε να δουμε τί θα κανουμε με το κυνήγι; Και ψηφίζοντας ενα κόμμα χωρις πρόγραμμα, χωρις ενημέρωση, χωρίς καμια παρουσία στελεχωμένο απο ποιους;;; και με τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας πρωτο πρώτο στη σελίδα του;
Κυριάκο, πρώτα απ' όλα να ευχηθώ, όλα τα θέματα που σε απασχολούν, εσένα και όλους μας γενικότερα, να επιλυθούν με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Τώρα όσον αφορά το ΚΕΚΑ, η γνώμη είναι ότι έπρεπε να δοθεί ένα μήνυμα, ότι είμαστε εδώ, είμαστε συσπειρωμένοι. Σαφώς και δεν περίμενε κανείς, το ΚΕΚΑ να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα της χώρας. Όμως από την άλλη, αυτά τα προβλήματά, δεν έχουν επιλυθεί ούτε από τους "σοβαρούς" πολιτικούς, παρόλο τις προγραμματικές δηλώσεις και υποσχέσεις που ακούμε τόσα χρόνια. Εγώ, κάπως έτσι το σκέφτομαι και το πιο σημαντικό φίλε μου, είναι ότι αισθάνομαι προδομένος και ανέκφραστος από όλους τους επαγγελματίες πολιτικούς και κόμματα που είναι στο προσκήνιο. Γιατί λοιπόν να τους ψηφίσω;

Κανένας σύλλογος , καμμία ομοσπονδία και φυσικά ούτε η ΚΣΕ είναι υποχρεωμένη να στηρίξει το ΚΕΚΑ .
Η άποψη ότι φτιάχνοντας κόμμα θα λύσουμε τα προβλήματα αφορά ένα κομμάτι των κυνηγων κια είναι απολυτα σεβαστή. ( Είναι 20000- 25.000 συν μέλη της οικογένειας κλπ με βάση τα αποτελέσματα )
Οι υπόλοιποι 130.000 κυνηγοί ας υποθεσουμε ότι πιστεύουν ότι κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα εξουσίας , μπορεί να βοηθήσει το κυνήγι, κια πράττουν ανάλογα . Θα πρέπει να γίνει και αυτό σεβαστό.
Και θα είναι και κάποιοι που δεν βλέπουν το κυνήγι να έχει κανένα πρόβλημα . ΟΚ και αυτό σεβαστό . Μη γελάτε ξέρω τρεις .
Αν πχ η ΚΣΕ στηρίξει ΚΕΚΑ θα εκφράζει μειοψηφία των κυνηγων . Δεν είναι αυτή η δουλειά της .
Αν τώρα ένας σύλλογος αποφασίσει με γενική συνέλευση κλπ νόμιμα να το στηρίξει , εκεί ναι αφού έτσι θέλει η πλειοψηφία των μελών ( που ασχολουνται κλπ ότι λέει το καταστατικό. )

Το προχωράω παρακάτω. Οι δημισιογραφοι κυνηγιού, αν και το αναμένουμε δεν είναι υποχρεωμένοι να στηρίξουν ΚΕΚΑ . ΕΙΝΑΙ και αυτοί κυνηγοι και έχουν όπως οι της πρώτης παραγράφου τις απόψεις στους. Αν διαφωνούμε δεν τους αγοράζουμε .

Να πω και εγώ τη γνώμη μου;:D
Το πρώην ΚΕΚ και νυν ΚΕΚΑ, είναι πολιτικό κόμμα. Ποιες είναι οι πολιτικές του θέσεις όμως; Αν καταφέρει (λέμε τώρα) να εκλέξει Βουλευτές ή Ευρωβουλευτή, αυτοί τι θα ψηφίζουν;
Κατά τη γνώμη μου, πολύ κακό για το τίποτα. Αν η όλη προσπάθεια είχε μετασχηματιστεί σε Σωματείο, ΜΚΟ, Σύλλογο, Οργάνωση ή οτιδήποτε άλλο, θα είχε παράξει πολύ περισσότερα οφέλη για το κυνήγι.

Status
Not open for further replies.
Back