Εγώ γύρισα 5:00 το πρωί,8:00 έφυγα για δουλειά και είμαι ακόμα έξω.Αν έτρωγα και απο τον Λαέρτη που λέει ο κρυφοb&p θα πήγαινα αβύθιστος.Αλεξ μας έφτιαξε ο Γιαννάκος σήμερα καλά
Αφού έπεσα να κοιμηθώ και γυρίζω σαν τα αρνι στη σούβλα
Εγώ γύρισα 5:00 το πρωί,8:00 έφυγα για δουλειά και είμαι ακόμα έξω.Αν έτρωγα και απο τον Λαέρτη που λέει ο κρυφοb&p θα πήγαινα αβύθιστος.Αλεξ μας έφτιαξε ο Γιαννάκος σήμερα καλά
Ούτε SOS δεν θα προλάβαινες να εκπέμπσειςΕγώ γύρισα 5:00 το πρωί,8:00 έφυγα για δουλειά και είμαι ακόμα έξω.Αν έτρωγα και απο τον Λαέρτη που λέει ο κρυφοb&p θα πήγαινα αβύθιστος.
Παραμύθια, έβαλε τη φωτογραφία με τη σούβλα αφού πρώτα την είχε φάει.Ρε σεις σας τύφλωσε η σούβλα αφού ο άνθρωπος πιο πάνω έγραψε" όσοι πιστοί προσέλθετε".
Το φαντάζεσαι να είναι φωτό αρχείου και να έχει πάθει ψυχικό κλονισμό ο Χάρης χωρίς λόγο;Παραμύθια, έβαλε τη φωτογραφία με τη σούβλα αφού πρώτα την είχε φάει.![]()
Το παγωτό πρέπει να σε πείραξεΤηγανιά χοιρινή με συνοδεία ριζακι χωριάτικη
Και δυο καιζερ παγωμένες και ένα παγωτό
Μαλλον του κάνουν καψόνιΤο φαντάζεσαι να είναι φωτό αρχείου και να έχει πάθει ψυχικό κλονισμό ο Χάρης χωρίς λόγο;
Με τέτοια σοβαρά πράματα δεν γίνονται καψόνια Δημητρη μένουν στίγματα για όλοι τη ζωή είναι σοβαρά παιδιά δε νομίζωΜαλλον του κάνουν καψόνι
Αχ Χάρη Χάρη .....![]()
Να έχεις το νου σου φίλε μου. Οι καιροί είναι ύποπτοι !Με τέτοια σοβαρά πράματα δεν γίνονται καψόνια Δημητρη μένουν στίγματα για όλοι τη ζωή είναι σοβαρά παιδιά δε νομίζω
Καλησπέρα σας![]()
Κανόνισε το για Δευτέρα...και τον ρωτάς αν ειμουν εκεί...Με τέτοια σοβαρά πράματα δεν γίνονται καψόνια Δημητρη μένουν στίγματα για όλοι τη ζωή είναι σοβαρά παιδιά δε νομίζω
Όσα δεν φτάνει η αλεπού....Να έχεις το νου σου φίλε μου. Οι καιροί είναι ύποπτοι !
![]()
Σε πιστεύω άσε τη λένεΚανόνισε το για Δευτέρα...και τον ρωτάς αν ειμουν εκεί...![]()
Το μήνυμα το είδες...ρε συΣε πιστεύω άσε τη λένε
Θα κοιμάται η θα πλακώθηκε στις μπίρεςΟ άλλος κάτι πρέπει να έπαθε....δεν ξέρω του στέλνω μηνύματα τον περνω τηλ. .....τίποτα..