μηπως εχεις εκει κοντα σου το τυχερο παιδι?Έπεσε νερό με τους κουβάδες.Καλή μπόρα.
μηπως εχεις εκει κοντα σου το τυχερο παιδι?Έπεσε νερό με τους κουβάδες.Καλή μπόρα.
Λες?μηπως εχεις εκει κοντα σου το τυχερο παιδι?
Ασε τα πούστικα ρε λαμόγιομηπως εχεις εκει κοντα σου το τυχερο παιδι?
ΤώραΑσε τα πούστικα ρε λαμόγιο
Δε μας ειπες ,εχετε λιακάδα σήμερα ;![]()
Κατι μας είπεςΤώρα![]()
Που έβρεξε ρεΓειά σας παίδες
Έπεσε νερό με τους κουβάδες.Καλή μπόρα.
Χαϊδάρι.Που έβρεξε ρε
Εδώ τίποτα Υμηττός φαίνεται καθαρός προς το παρόνΧαϊδάρι.
Καλά ,κι αν δεν έβρεξε τα μπουμπουνητά δεν τα άκουγες ή έκοβες πάλι καμιά ταφόπλακα και ειχε φασαρία ;Εδώ τίποτα Υμηττός φαίνεται καθαρός προς το παρόν
Έκοβα έξω ήμουν δεν έκανε τίποτα εδώ λίγο συννεφιά είχε μόνοΚαλά ,κι αν δεν έβρεξε τα μπουμπουνητά δεν τα άκουγες ή έκοβες πάλι καμιά ταφόπλακα και ειχε φασαρία ;
Έκοβες του Πάγκαλου ;Έκοβα έξω ήμουν δεν έκανε τίποτα εδώ λίγο συννεφιά είχε μόνο
Τι πέθανεΈκοβες του Πάγκαλου ;
Θελει κ μεγάλα κομμάτια αυτός .
![]()
ΝαιΤι πέθανε
Ναι.Δωσε προσφορά.Τι πέθανε
δεν το ήξερα τώρα το διάβασα παει και αυτός
Δε κόβω μνηματα ρε άμα έκοβα θα ήμουν πλούσιοςΝαι.Δωσε προσφορά.
Δε πετάγεσαι μέχρι τον λαοκρατη να των πεις να βάλει τίποτα για αύριο άντε φτιάξε και καμία δλια τς προκοπής μη πετάς όλο ΜπαζαΝαι.Δωσε προσφορά.
Θα περάσω να του παραγγείλω σπληναντερο.Παρε και τον Γιάννη και τραβάτε.Χαρηκα για την γνωριμία...Δε πετάγεσαι μέχρι τον λαοκρατη να των πεις να βάλει τίποτα για αύριο άντε φτιάξε και καμία δλια τς προκοπής μη πετάς όλο Μπαζα
Είσαι σε διατροφή εσυ καλά μη τρως φάε σαλάταΘα περάσω να του παραγγείλω σπληναντερο.Παρε και τον Γιάννη και τραβάτε.Χαρηκα για την γνωριμία...