Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σου στέλνω λιγκ τα γραφεία μας στη στοά περνά για την εγγραφή
Δεν πιστεύω να είστε τέτοιοι και ψάχνετε για θύματα;

Επτά χρόνια κάθειρξη στον πρώην λογιστή των μασόνων της Μεγάλης Στοάς για υπεξαίρεση €714.000

Επτά χρόνια κάθειρξη στον πρώην λογιστή των μασόνων της Μεγάλης Στοάς για υπεξαίρεση €714.000
Ψιλικατζης ηταν.....
Εκτος και εκανε τιποτα ''σχεδια''.....

Είναι μικρά ποσα αυτά Γιώργο για εμάς άνω 2 μυρια ασχολούμαστε

Χάρη...άστους ζηλεύουν....θυμάμαι ακόμα την φάτσα του λαοκρατη...οταν του είπες στο τέλος αφού φάγαμε του σκασμού..."τι άλλο έχεις "
Που το βάζεις του είπε τόσο φαγητό.Δεν λες καλά που προλάβαμε και δοκιμάσαμε τις μελιτζάνες με την σάλτσα...σαν ηλεκτρική σκούπα τις ρουφαγε.

Που το βάζεις του είπε τόσο φαγητό.Δεν λες καλά που προλάβαμε και δοκιμάσαμε τις μελιτζάνες με την σάλτσα...σαν ηλεκτρική σκούπα τις ρουφαγε.
Έχουμε καιρό να πάμε....την Παρασκευή πρωί φεύγω...θα λείπω για μια βδομάδα...
Τι κάνετε αύριο...

Έχουμε καιρό να πάμε....την Παρασκευή πρωί φεύγω...θα λείπω για μια βδομάδα...
Τι κάνετε αύριο...
Το ακούς τι λέει πάλι πάλι εγώ πάλι εγώ
Έχω δλια αύριο δε γίνετε αλλά ποτε μη λες ποτε
Το φαγητό το καναμε σαν τον εσπρέσο

Φιλος μετα απο ασκηση πολεμικου ναυτικου οταν βγηκε ερχεται στο σπιτι, κανενα εστιατοριο μου λεει, του εξηγω που να παει, ειναι ''δικοι μας'' του λεω, παραγγελνει και του λεει ο μαγαζατορας, για ποσα ατομα να φερω σερβιτσια, γιατι βλεπεις κανεναν αλλο? ειχε γεμισει ενα τραπεζι με πιατα....

Φιλος μετα απο ασκηση πολεμικου ναυτικου οταν βγηκε ερχεται στο σπιτι, κανενα εστιατοριο μου λεει, του εξηγω που να παει, ειναι ''δικοι μας'' του λεω, παραγγελνει και του λεει ο μαγαζατορας, για ποσα ατομα να φερω σερβιτσια, γιατι βλεπεις κανεναν αλλο? ειχε γεμισει ενα τραπεζι με πιατα....
Δικός μας είναι

Χάρη...άστους ζηλεύουν....θυμάμαι ακόμα την φάτσα του λαοκρατη...οταν του είπες στο τέλος αφού φάγαμε του σκασμού..."τι άλλο έχεις "
Και τη μας έφερε πούστη
Τώρα θα το πω παω σπίτι και είχε κάνει παραγγελια ο γιος μου πίτσα και έμεινε μια σπέσιαλ 8 κομμάτια την έφαγα και στανιαρα και ήρθα στα κέντρα μου

Και τη μας έφερε πούστη
Τώρα θα το πω παω σπίτι και είχε κάνει παραγγελια ο γιος μου πίτσα και έμεινε μια σπέσιαλ 8 κομμάτια την έφαγα και στανιαρα και ήρθα στα κέντρα μου
Μυλόπετρες έχεις στο στομάχι; .love.

Status
Not open for further replies.
Back