Δεν πιστεύω να είστε τέτοιοι και ψάχνετε για θύματα;Σου στέλνω λιγκ τα γραφεία μας στη στοά περνά για την εγγραφή
Επτά χρόνια κάθειρξη στον πρώην λογιστή των μασόνων της Μεγάλης Στοάς για υπεξαίρεση €714.000
Δεν πιστεύω να είστε τέτοιοι και ψάχνετε για θύματα;Σου στέλνω λιγκ τα γραφεία μας στη στοά περνά για την εγγραφή
Πως ξέφυγες και δεν ήρθες σε ένα τραπέζι εσυ κανόνισε θα στείλω την ομάδα ειδικών αποστολών να σε μαζέψειΘα φροντησει ο Ηλιας γι'αυτο....
Ψιλικατζης ηταν.....Δεν πιστεύω να είστε τέτοιοι και ψάχνετε για θύματα;
Επτά χρόνια κάθειρξη στον πρώην λογιστή των μασόνων της Μεγάλης Στοάς για υπεξαίρεση €714.000
Είναι μικρά ποσα αυτά Γιώργο για εμάς άνω 2 μυρια ασχολούμαστεΔεν πιστεύω να είστε τέτοιοι και ψάχνετε για θύματα;
Που το βάζεις του είπε τόσο φαγητό.Δεν λες καλά που προλάβαμε και δοκιμάσαμε τις μελιτζάνες με την σάλτσα...σαν ηλεκτρική σκούπα τις ρουφαγε.Χάρη...άστους ζηλεύουν....θυμάμαι ακόμα την φάτσα του λαοκρατη...οταν του είπες στο τέλος αφού φάγαμε του σκασμού..."τι άλλο έχεις "
Έχουμε καιρό να πάμε....την Παρασκευή πρωί φεύγω...θα λείπω για μια βδομάδα...Που το βάζεις του είπε τόσο φαγητό.Δεν λες καλά που προλάβαμε και δοκιμάσαμε τις μελιτζάνες με την σάλτσα...σαν ηλεκτρική σκούπα τις ρουφαγε.
Πάρε τηλ τον Χάρη απόγευμα μπας και έχει μπουκωσει καμία όρνιθα και προλάβουμε να φάμε τίποτα.Έχουμε καιρό να πάμε....την Παρασκευή πρωί φεύγω...θα λείπω για μια βδομάδα...
Τι κάνετε αύριο...
Το ακούς τι λέει πάλι πάλι εγώ πάλι εγώΈχουμε καιρό να πάμε....την Παρασκευή πρωί φεύγω...θα λείπω για μια βδομάδα...
Τι κάνετε αύριο...
Μπορεί να παω γήπεδο δε ξέρωΠάρε τηλ τον Χάρη απόγευμα μπας και έχει μπουκωσει καμία όρνιθα και προλάβουμε να φάμε τίποτα.
Θα λαχανιασεις που τρέχουν οι άλλοι,κατς στα αβγας...Μπορεί να παω γήπεδο δε ξέρω
Φιλος μετα απο ασκηση πολεμικου ναυτικου οταν βγηκε ερχεται στο σπιτι, κανενα εστιατοριο μου λεει, του εξηγω που να παει, ειναι ''δικοι μας'' του λεω, παραγγελνει και του λεει ο μαγαζατορας, για ποσα ατομα να φερω σερβιτσια, γιατι βλεπεις κανεναν αλλο? ειχε γεμισει ενα τραπεζι με πιατα....Που το βάζεις του είπε τόσο φαγητό.Δεν λες καλά που προλάβαμε και δοκιμάσαμε τις μελιτζάνες με την σάλτσα...σαν ηλεκτρική σκούπα τις ρουφαγε.
Δικός μας είναιΦιλος μετα απο ασκηση πολεμικου ναυτικου οταν βγηκε ερχεται στο σπιτι, κανενα εστιατοριο μου λεει, του εξηγω που να παει, ειναι ''δικοι μας'' του λεω, παραγγελνει και του λεει ο μαγαζατορας, για ποσα ατομα να φερω σερβιτσια, γιατι βλεπεις κανεναν αλλο? ειχε γεμισει ενα τραπεζι με πιατα....
Και τη μας έφερε πούστηΧάρη...άστους ζηλεύουν....θυμάμαι ακόμα την φάτσα του λαοκρατη...οταν του είπες στο τέλος αφού φάγαμε του σκασμού..."τι άλλο έχεις "
Μυλόπετρες έχεις στο στομάχι;Και τη μας έφερε πούστη
Τώρα θα το πω παω σπίτι και είχε κάνει παραγγελια ο γιος μου πίτσα και έμεινε μια σπέσιαλ 8 κομμάτια την έφαγα και στανιαρα και ήρθα στα κέντρα μου