Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτός ο μαυροπάνος χθες το βράδυ με την εθνικη μας μαύρισε την ψυχή . Τη μία μαλακία πίσω από την άλλη :cool:
Τιποτα....
Εθνικη Γαλλιας ενα παραμυθι,Mbappe μια απάτη...
Αν στις 19 Δεκεμβρη παιζαμε εμεις τελικο με την Αργεντινη,θα τους ριχναμε 3 μπαλακια στο σβερκο.
Ο κοντος,θα ειχε "εξαφανιστει" απο το σεμιναριακο man to man μαρκαρισμα Μαυροπανου και θα επαιρνε μαθηματα δημιουργιας παιχνιδιου και assist απο Bakasettas...:cool:
🤪
.drunk.

Καλημέρα σε όλους! Σήμερα έχουμε μαύρη επέτειο στη Θεσσαλονίκη του φονικού σεισμού της 20/6/1978. Ήμουν μικρούλης τότε όμως τον θυμάμαι ολοκάθαρα! Τέτοιες μνήμες δε σβήνουν εύκολα. Διεξάγονταν τότε στην Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 1978...:(
Την θυμάμαι πολύ καλά γιατρέ εκείνη την ημέρα. Είχα μόλις τελειώσει το Λύκειο και προετοιμαζόμουν για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Στα χρόνια εκείνα οι εξετάσεις ήταν τον Αύγουστο μετα τις 20 του μήνα.

Την θυμάμαι πολύ καλά γιατρέ εκείνη την ημέρα. Είχα μόλις τελειώσει το Λύκειο και προετοιμαζόμουν για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Στα χρόνια εκείνα οι εξετάσεις ήταν τον Αύγουστο μετα τις 20 του μήνα.
Εγώ φίλε μου είχα μόλις τελειώσει την Γ΄ Δημοτικού αλλά σαλονικιός ων, ήμουν τότε με τους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη. Δεν είχαμε πάει ακόμη διακοπές. Και μετά μείναμε για εβδομάδες στην πλατεία μπροστά μας μέσα σε στρατιωτικές σκηνές. Τα βράδια κάποιοι είχαν βγάλει(ασπρόμαυρες τότε) τηλεοράσεις και βλέπαμε το Παγκόσμιο. Δεν είχε όμως εγκληματικότητα τότε: ούτε διαρρήξεις στα κενά σπίτια ούτε τίποτε!!Ενώ τώρα...:(

Status
Not open for further replies.
Back