Σαδισμός!
Εσυ το απολαμβάνεις στη Φυση
Ολα καλα αφου ορκίστηκαν ,μενω ησυχοςΕσυ το απολαμβάνεις στη Φυση
Ενώ εγώ στο γ@μ@σ@
Μέρα που έτυχε να κατέβω στο κέντρο που σήμερα είχε ορκωμοσία οι κουραχανιαηδες στη Βουλή
Αφου δε βαρας μανιβελα σε κανα μαλκοτσι με πεσμενη συμπιεση καλα ειναι...Καλησπέρα παίδες
Άρχισαν τα όργανα... βαράς ματεκαπι 5 λεπτά και αρχίζουν τα οράματα.
Έχει Κάι φαλκοτσι!
Ισα ρεΓειά σας ρε αλήτες!!!
Έχοντας πάει Ρωσία -Λετονια -Ιρλανδια έχω να πω ότι ήμαστε γατάκια.Κοντεψαν να με σκοτώσουν στο μισάωρο.Ρε άκου τι λέει διαβάζω έρευνα τις CIA σε ποια κράτη είναι οι ποιο δυνατή πότες απο 189 η Ελλάδα είναι 66 θέση
Ρε που παμε ρουφάτε ρέε
Πρώτοι είναι τα νησιά κουκ Λετονία ΤσεχίαΈχοντας πάει Ρωσία -Λετονια -Ιρλανδια έχω να πω ότι ήμαστε γατάκια.Κοντεψαν να με σκοτώσουν στο μισάωρο.
Ρωσία, Ουκρανία που έχω πάει...πολύ πιώμα ακόμα και στον δρόμο έβλεπες άτομα να τρικλιζουν,όλες τις ώρες, στην Ρωσία μου έκανε εντύπωση το μεγάλο ποσοστό γυναικών που τα ετσουζεΠρώτοι είναι τα νησιά κουκ Λετονία Τσεχία
Ρωσία 56 θέση
Ιρλανδία 15
Κλασική ντουφεκια με Λάμπρο.Πεθανε από επιπλοκές ένα χρόνο μετά.Καλησπέρα σε όλους.
Δεν ξέρω αν έχετε δει το τρέιλερ του Alpha (που μας έχει πρήξει τα @@ τώρα τελευταία) και διαφημίζει μια νέα του σειρά "Το προξενιό της Ιουλίας" ... Με μια αφάνταστα εκνευριστική μονότονη μουσική και τραγούδι σαν μοιρολόι, και τους ηθοποιούς είτε να βαδίζουν είτε να στέκονται ακίνητοι με ένα βλέμμα περίεργο παγωμένο, και κάποιον να χτυπιέται μονάχος του στο χώμα ... και τέλος να ξαπλώνει "τέζα" !!! ... Σαν να βλέπεις στιγμιότυπα από ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου !!!
Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση (και γι' αυτό το αναφέρω) είναι η παρουσία σε δυο-τρεις σκηνές μιας νεκρής φάσσας !!!
View attachment 74298View attachment 74299
Μήτσο @dim63 ... Τι θέλει να πει ο ποιητής (συγγραφέας) άραγε ?????
Την δεύτερη μέρα έβαζα ένα μπουκάλι βότκα άδειο για σφήνα πόρτας στην πολυκατοικία που με φιλοξένησαν.το μεγάλο ποσοστό γυναικών που τα ετσουζε