Κι όπως θα παίρνω τις στροφές ή όπως θα παίρνω τις τροφές?Πεθανε από περιπλοκές
Κι όπως θα παίρνω τις στροφές ή όπως θα παίρνω τις τροφές?Πεθανε από περιπλοκές
δυστυχώς για μας αυτή η λίστα μετράει ανάποδα, οσο πιο χαμηλά τόσο καλύτερα. Δηλαδή είμαστε στην 123η θέση από 189. Δεν το λες και καλα. χωρα βέβαια που ο ετήσιος τζίρος στον επισημο κουμαρι είναι περισσότερο από 20 δις. Είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη δραστηριότητα. γενικα είμαστε για τον γάιδαρο καβάλα.Ρε άκου τι λέει διαβάζω έρευνα τις CIA σε ποια κράτη είναι οι ποιο δυνατή πότες απο 189 η Ελλάδα είναι 66 θέση
Ρε που παμε ρουφάτε ρέε
Το είδα...τι να σου κάνω...5η μπύρα, κινέζικο κινητό, αυτόματη γραφή.3-0!Κι όπως θα παίρνω τις στροφές ή όπως θα παίρνω τις τροφές?
Και ο στραβος είναι γυαλός και αρμενα στραβιζουμεΤο είδα...τι να σου κάνω...5η μπύρα, κινέζικο κινητό, αυτόματη γραφή.3-0!
Το είδα Ναι! Έπαθα κοκομπλοκο! Είναι η Φασσα των Ιωαννίνων και παίζει και αυτή στην σειρά! Κάνει την πεθαμένη!Καλησπέρα σε όλους.
Δεν ξέρω αν έχετε δει το τρέιλερ του Alpha (που μας έχει πρήξει τα @@ τώρα τελευταία) και διαφημίζει μια νέα του σειρά "Το προξενιό της Ιουλίας" ... Με μια αφάνταστα εκνευριστική μονότονη μουσική και τραγούδι σαν μοιρολόι, και τους ηθοποιούς είτε να βαδίζουν είτε να στέκονται ακίνητοι με ένα βλέμμα περίεργο παγωμένο, και κάποιον να χτυπιέται μονάχος του στο χώμα ... και τέλος να ξαπλώνει "τέζα" !!! ... Σαν να βλέπεις στιγμιότυπα από ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου !!!
Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση (και γι' αυτό το αναφέρω) είναι η παρουσία σε δυο-τρεις σκηνές μιας νεκρής φάσσας !!!
View attachment 74298View attachment 74299
Μήτσο @dim63 ... Τι θέλει να πει ο ποιητής (συγγραφέας) άραγε ?????
Γενικά θέλει πολύ προσοχή ιδίως στη Ρωσία, είναι που είναι βάρβαροι, όταν μεθανε γίνονται επικίνδυνοι...στην Μόσχα βέβαια υπάρχει πολύ αστυνομία σχεδόν παντού, όχι ότι νοιώθεις ασφάλεια....άλλος κόσμος και μέσα στην εποχή, αλλά και πολλές εικόνες που σε γυρνάνε σε εποχές Λένιν...εμπειρία, αλλά εχθρικός και αφιλόξενος λαόςΤην δεύτερη μέρα έβαζα ένα μπουκάλι βότκα άδειο για σφήνα πόρτας στην πολυκατοικία που με φιλοξένησαν.
Πιο ανοιχτόποδος λαός πεθαίνεις,τι λες?αλλά εχθρικός και αφιλόξενος λαός
Δεν έχω τηλεόραση όμως μου φαίνεται μέρος του σχεδίου που θέλει τους άντρες περισσότερο θυληκους και όχι με άγρια ένστικτα όπως έχει ένας πραγματικός άντρας κυνηγός για αυτό και αυτή η αντικυνηγετικη μανια και όλοι αυτοί οι ινφλουενσερ που ειναι σαν γυναίκες έχεις αναρωτηθεί γιατι πια οι τηλεοράσεις δεν παίζουν έργα όπως ο Ραμπο ο εξολοθρευτής και άλλα με μάτσο ήρωες? Γιατί θέλουν τους άντρες να χάσουν τα κότσια τους οι αδερφαρες δεν ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕΚαλησπέρα σε όλους.
Δεν ξέρω αν έχετε δει το τρέιλερ του Alpha (που μας έχει πρήξει τα @@ τώρα τελευταία) και διαφημίζει μια νέα του σειρά "Το προξενιό της Ιουλίας" ... Με μια αφάνταστα εκνευριστική μονότονη μουσική και τραγούδι σαν μοιρολόι, και τους ηθοποιούς είτε να βαδίζουν είτε να στέκονται ακίνητοι με ένα βλέμμα περίεργο παγωμένο, και κάποιον να χτυπιέται μονάχος του στο χώμα ... και τέλος να ξαπλώνει "τέζα" !!! ... Σαν να βλέπεις στιγμιότυπα από ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου !!!
Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση (και γι' αυτό το αναφέρω) είναι η παρουσία σε δυο-τρεις σκηνές μιας νεκρής φάσσας !!!
View attachment 74298View attachment 74299
Μήτσο @dim63 ... Τι θέλει να πει ο ποιητής (συγγραφέας) άραγε ?????
Για μια βδομάδα πήγα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μουΠολύ ανοιχτόποδος λαός πεθαίνεις,τι λες?
Γιατί ρε ΛαυρεντηΓια μια βδομάδα πήγα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου
Έκανα κάτι σκαψιματα ....λίγο φαι , λίγο ποτό, καμμια βόλτα να ξελαμπικαρω...και δωστου ξανά!Γιατί ρε Λαυρεντη
Δε σε πιστεύωΈκανα κάτι σκαψιματα ....λίγο φαι , λίγο ποτό, καμμια βόλτα να ξελαμπικαρω...και δωστου ξανά!
..ναι δεν εσκαβα , με καταλαβεςΔε σε πιστεύω
Με τον Χάρη προσπαθείς να βγάλεις άκρη?Πριν λίγο μου είπε ότι βλέπει Σασμο.Αντε βάλε τώρα.....ναι δεν εσκαβα , με καταλαβες
Πες το μου ρε παιδί μου και με ρωτάει κάτι παράξενα πράγματα!Με τον Χάρη προσπαθείς να βγάλεις άκρη?Πριν λίγο μου είπε ότι βλέπει Σασμο.Αντε βάλε τώρα...
Είσαι και μαρτυριάρηςΜε τον Χάρη προσπαθείς να βγάλεις άκρη?Πριν λίγο μου είπε ότι βλέπει Σασμο.Αντε βάλε τώρα...
Γιατί ρε? Πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ!Είσαι και μαρτυριάρης
Μη πινς παγωμένη μπίρα θα σι πιαςν τα λιμαςΓιατί ρε? Πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ!
Εχου κουτσαρ αντίστας!Μη πινς παγωμένη μπίρα θα σι πιαςν τα λιμας