Τώρα έφυγε ο Χάρης με 2000€ στην τσέπη.Μας εγδυσε κανονικά.Απο τον Άρη τα φέρνει τα μάρμαρα ήθελα να ήξερα...Τώρα ξύπνησες ?
Τώρα έφυγε ο Χάρης με 2000€ στην τσέπη.Μας εγδυσε κανονικά.Απο τον Άρη τα φέρνει τα μάρμαρα ήθελα να ήξερα...Τώρα ξύπνησες ?
Δεν πειράζει Κυριάκο, κράτα τις ευχές.Ευχαριστώ Βασίλη αλλα γιορταζω τον Σεπτέμβρη εγω.
Όχι ρε τόσα του έλειπαν για τα φυσίγγια της χρονιάς.Τώρα έφυγε ο Χάρης με 2000€ στην τσέπη.Μας εγδυσε κανονικά.Απο τον Άρη τα φέρνει τα μάρμαρα ήθελα να ήξερα...
Έτσι ε... έναρξη Κοζάνη θα του πω ότι ξέχασα τα φυσίγγια σπίτι!Όχι ρε τόσα του έλειπαν για τα φυσίγγια της χρονιάς.
Χαρούλη, πλάκα κάνω !!!!
Ωχ ωχ ωχΤώρα έφυγε ο Χάρης με 2000€ στην τσέπη.Μας εγδυσε κανονικά.Απο τον Άρη τα φέρνει τα μάρμαρα ήθελα να ήξερα...
Σε βλέπω να γδέρνεις γουρούνια στην έναρξη αν ισχύει αυτό που λένε τρωχα τα μαχαίρια θα έχει και ζαμπουραΈτσι ε... έναρξη Κοζάνη θα του πω ότι ξέχασα τα φυσίγγια σπίτι!
Δεν ξέρω από αυτά,είναι αντρικά σπορ.Σε βλέπω να γδέρνεις γουρούνια στην έναρξη αν ισχύει αυτό που λένε τρωχα τα μαχαίρια θα έχει και ζαμπουρα
Ξέρεις εσύ! Για το κουβαλημα θα Σ έχει!Δεν ξέρω από αυτά,είναι αντρικά σπορ.
Έχει κάποιο λακο η φάβα?Έχουμε κανέναν που εμπορεύεται εργαλεία και μηχανές συγκόλλησης?
Θέλω καινούργια MIG + κάτι άλλα.Έχει κάποιο λακο η φάβα?
Θέλει να μπει σε περιπέτειες τι δε καταλαβαίνεις τώραΈχει κάποιο λακο η φάβα?
Δε πηγες για κανένα μπάνιοΚαλησπέρα
Όχι ρε! Είμαι αθλητής!Δε πηγες για κανένα μπάνιο
Θα με το φας το μήνυμαΌχι ρε! Είμαι αθλητής!
Έλα που είναι ο γλακας? Τον ζητάνε!Καλησπέρα παλικάρια
Πρέπει να μάθεις κρητικά φίλεΈλα που είναι ο γλακας? Τον ζητάνε!