Καλαααα φλαξ μονάχα σε λέω φλαξΜαλλον εσεις τη γλιτωσατε......
Καλαααα φλαξ μονάχα σε λέω φλαξΜαλλον εσεις τη γλιτωσατε......
Πάλι σκοτώνεσαι?Καλησπέρα παλικάρια
Είπα να δροσιστω λίγο ρεΠάλι σκοτώνεσαι?
Σκιαχτιεις απου μακρυα, σκεψ τι θα παθς απου κουντα!!!!!Καλαααα φλαξ μονάχα σε λέω φλαξ
Πεις δε πεις απο τη στοά θα περάσειςΣκιαχτιεις απου μακρυα, σκεψ τι θα παθς απου κουντα!!!!!
Γιατι, δε συμπληρωνετε καρε?????Πεις δε πεις απο τη στοά θα περάσεις
Τον Ιουλιο σίγουρα και μάλλον μεχρι 5 Αυγούστου. Κάτσε ομως να δω τι θα γίνει με το χέρι γιατί δεν με βλέπω καλά φιλε ,μάλλον επρεπε να κατέβω Αθηνα χθες . Γενικα είμαι χαλια και ψυχολογικά ακόμη περισσοτερο μ αυτο το δευτερο που μου κατσε.Θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι επάνω ε μια χαρά σε βρίσκω
Υπομονή Δημητρη περαστικά γρήγοραΤον Ιουλιο σίγουρα και μάλλον μεχρι 5 Αυγούστου. Κάτσε ομως να δω τι θα γίνει με το χέρι γιατί δεν με βλέπω καλά φιλε ,μάλλον επρεπε να κατέβω Αθηνα χθες . Γενικα είμαι χαλια και ψυχολογικά ακόμη περισσοτερο μ αυτο το δευτερο που μου κατσε.
Η γυναικα λειπει, είναι στον Εβρο γιατι εχει την αδελφή σε δυσκολη φάση με το συκώτι.
Ολα μαζί για να μας κάνει άνω κατω .
Περαστικα φιλε.Τον Ιουλιο σίγουρα και μάλλον μεχρι 5 Αυγούστου. Κάτσε ομως να δω τι θα γίνει με το χέρι γιατί δεν με βλέπω καλά φιλε ,μάλλον επρεπε να κατέβω Αθηνα χθες . Γενικα είμαι χαλια και ψυχολογικά ακόμη περισσοτερο μ αυτο το δευτερο που μου κατσε.
Η γυναικα λειπει, είναι στον Εβρο γιατι εχει την αδελφή σε δυσκολη φάση με το συκώτι.
Ολα μαζί για να μας κάνει άνω κατω .