Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα και καλή δύναμη να αντέξουν τον καύσωνα αυτοί που είναι ακόμη στα αστικά κέντρα.
Εδώ ακόμη είναι μία χαρά ειναι Στα όρια του να πάρω και σεντόνι το βράδυ και το πρωί τις 7:00 είχε 18 βαθμούς

Καλημέρα σε όλους ... .cofee.
Αποφάσισα χθες να πάω σκοπευτήριο, γιατί σκέφτηκα ότι την Τετάρτη, λόγω του καύσωνα που λένε ότι έρχεται, μπορεί να είναι κλειστό !!! ... τώρα, για να πάμε σκοπευτήριο πρέπει πρώτα να κοιτάμε το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Πολιτικής προστασίας !!! :mad: Ήδη και χθές μόνο το Ν. Χανίων είχε στο κίτρινο, ενώ όλη την υπόλοιπη Κρήτη στο πορτοκαλί !!! Έτσι είπα να πάω, και να ρίξω καμιά πούλα έστω και μόνος μου. Όμως μέχρι να πιω το φραπέ μου ήρθαν άλλοι τέσσερεις, νεαροί, τον ένα τον ξέρω χρόνια ... οπότε ρίξαμε όλοι μαζί παρέα, δυο πούλες ωραιότατες και το φχαριστήθηκα !!! :cool:

Άντε και σπάσαμε τη 40άρα για τις 20/8!!Σήμερα γιορτάζουν η αγία μεγαλομάρτυς Ευφημία και η αγία ισαπόστολος Όλγα η Ρωσσίδα βασίλισσα. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις γυναίκες που φέρουν αυτά τα ονόματα!! :)

Έλα ρε Γιάννη κάνα δυο μέρες θα κάνει ζέστη κουράγιο
Έχουν ντύσει όλη την οικοδομή με πανί για την σκόνη.....και δεν περνάει αέρας ούτε για δείγμα....όλη την εβδομάδα αυτή και την προηγούμενη είναι χαμάμ.....

Status
Not open for further replies.
Back