Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Την καταδίκη μου μέσα αυτός ο μήνας με παει πίπα κωλο εμπλοκή με ξεπάτωσε όλα μαζί χαλάνε
Στα καλά καθούμενα ξεκωλώσαν οι ταπετσαρίες και ο ουρανός απο το αμάξι δεν το είδε ήλιος όλο γκαράζ
Παω να παρω το άλλο δεν υπακούει το κλειδι έρχεται ο Κλειδαρας πέρνει την κλειδαριά καινούργια κλειδιά μου έπεσε και σε αυτό ο ουρανός
Χαλάει και ο αποροφυτηρας απο το σπίτι
Και κάθε μέρα και σε διαφορετικό γιατρό άντε να δούμε καλά πάμε

Την καταδίκη μου μέσα αυτός ο μήνας με παει πίπα κωλο εμπλοκή με ξεπάτωσε όλα μαζί χαλάνε
Στα καλά καθούμενα ξεκωλώσαν οι ταπετσαρίες και ο ουρανός απο το αμάξι δεν το είδε ήλιος όλο γκαράζ
Παω να παρω το άλλο δεν υπακούει το κλειδι έρχεται ο Κλειδαρας πέρνει την κλειδαριά καινούργια κλειδιά μου έπεσε και σε αυτό ο ουρανός
Χαλάει και ο αποροφυτηρας απο το σπίτι
Και κάθε μέρα και σε διαφορετικό γιατρό άντε να δούμε καλά πάμε
Οι 7 πληγές φιλε .big smile.

Δεν άντεξα πριν λίγο πλακώθηκα με κάτι μαλακισμενες είχαν απο δυο τρια σκυλιά στο πάρκο και γινόταν χαμός μάλωναν φώναζαν βγήκαμε απο τα μπαλκόνια και είπαμε λίγο ησυχία ρε παιδιά κάθε μέρα αυτό το πραμα
Να πάτε στα βουνά λέει
Ε ποιος είδε το θεό και δεν το φοβήθηκε
Με άκουσαν όλα τα βριλησσια

Θα'πρεπε να φωναζει η γειτονια για παρτη σου ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!!!!!
Ηθελα να'ξερα ποιος σε προτεινε και μπηκες στη στοα......yel.
Μάλωνε ένας κύριος απο πάνω είναι 85 χρόνων και τις ζήτησε ευγενικά ότι αυτό που γίνεται κάθε μέρα η φασαρία με τα σκυλιά πρέπει λίγο να περιοριστεί
Και αυτές στη μ. Ξέρεις
Εγώ ήμουν γκαράζ για την ζημια και όταν ανέβηκα βγαίνω στο μπαλκόνι και την ακούω να λέει έτσι και αλλιώς εσυ είσαι τελειωμένος έτοιμος να φύγεις είσαι
Και εκεί φίλε φόρτωσα και έγινε χαμός

Status
Not open for further replies.
Back