Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτές είναι το θέμα ποιός θα δέσει....
Γιώργο κάνω την παλαβή γιατί αγαπώ τα σκυλιά σηκώνομαι το πρωί η το βράδυ που έχει ηρεμία η δεν έχει κόσμο και τους βλέπω τους περισσότερους δεν μαζεύουν της ακαθαρισιες απο τα σκυλιά τους τι να πεις
Καμία μέρα θα τους τα δώσω να τα φάνε

Μάλωνε ένας κύριος απο πάνω είναι 85 χρόνων και τις ζήτησε ευγενικά ότι αυτό που γίνεται κάθε μέρα η φασαρία με τα σκυλιά πρέπει λίγο να περιοριστεί
Και αυτές στη μ. Ξέρεις
Εγώ ήμουν γκαράζ για την ζημια και όταν ανέβηκα βγαίνω στο μπαλκόνι και την ακούω να λέει έτσι και αλλιώς εσυ είσαι τελειωμένος έτοιμος να φύγεις είσαι
Και εκεί φίλε φόρτωσα και έγινε χαμός
Και την αστυνομια να παρεις τηλ. δεν γινεται κατι, το εκανα εγω ενα βραδυ μεχρι που βγηκα εξω, αρχισα τα ''γαλλικα'', το βουλωσανε και μπορεσα να κοιμηθω μετα απο μια ωρα με τα νευρα που ειχα.

Εγώ μιλώ μπροστα Θοδωρη ούτε σακούλες ούτε κουκούλες και οποίος οποία κ@ργι@λ@ έχει πρόβλημα ας έρθει να με βρει
Κουλ Χαρη.
Εσυ παιρνεις απο πλακες.
Φωναξε την αστυνομια την αλλη φορα,να τους κοψει κανα προστιμο που τα εχουν χωρις λουρι...
Μπορει να τα εχουν και ατσιπαριστα...
Μην σκας και τσακωνεσαι..
Φωναξε την αστυνομια να τελειωνει η υποθεση..

Κουλ Χαρη.
Εσυ παιρνεις απο πλακες.
Φωναξε την αστυνομια την αλλη φορα,να τους κοψει κανα προστιμο που τα εχουν χωρις λουρι...
Μπορει να τα εχουν και ατσιπαριστα...
Μην σκας και τσακωνεσαι..
Φωναξε την αστυνομια να τελειωνει η υποθεση..
Θοδωρη δεν είπα κάτι προς το πρόσωπο σου προς θεού και συγνώμη αν έγραψα κάτι και το κατάλαβες λάθος
Απο πλάκες δεν υπάρχει πρόβλημα

Πλάκωσέ τες στα μπουγέλα με τα μπαλονάκια τα μικρά.
Να δροσιστούν και λίγο.
Μην σημαδεύεις κέντρο. 😜
Μα το χριστο σε ορκίζομαι έπιασα το λάστιχο να τις βρεξω και το τράβηξε η γυναίκα μου απο τη βρύση χα χα

Την καταδίκη μου μέσα αυτός ο μήνας με παει πίπα κωλο εμπλοκή με ξεπάτωσε όλα μαζί χαλάνε
Στα καλά καθούμενα ξεκωλώσαν οι ταπετσαρίες και ο ουρανός απο το αμάξι δεν το είδε ήλιος όλο γκαράζ
Παω να παρω το άλλο δεν υπακούει το κλειδι έρχεται ο Κλειδαρας πέρνει την κλειδαριά καινούργια κλειδιά μου έπεσε και σε αυτό ο ουρανός
Χαλάει και ο αποροφυτηρας απο το σπίτι
Και κάθε μέρα και σε διαφορετικό γιατρό άντε να δούμε καλά πάμε
Βάλε ματόχαντρα, κάνε κανα ευχέλαιο, καλού κακού βάλε και κάποιον να σε ξεματιάσει.... .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back