Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλημέρα μου στα καλόπαιδα και στα ρεμάλια του φόρουμ τα οποία ειναι και πολλά.
Αντε να δούμε πότε επιτέλους θα έρθει και ο πολυπόθητος βοριάς με τα κρύα και τα χιόνια του.
Να δούμε πότε........

Καλημέρα παιδιά! ήπια το καφεδάκι μου έκανα την επανάληψή μου και σε 1 ωρίτσα θα την κάνω για να πάω να δώσω. Άμα δεν ξέρω τίποτα θα του γράψω για κυνηγετικές εξορμήσεις. Επίσης, δίπλα από το όνομά μου θα βάλω και το www.hunterlife.gr .victory.

Καλημέρα παιδιά! ήπια το καφεδάκι μου έκανα την επανάληψή μου και σε 1 ωρίτσα θα την κάνω για να πάω να δώσω. Άμα δεν ξέρω τίποτα θα του γράψω για κυνηγετικές εξορμήσεις. Επίσης, δίπλα από το όνομά μου θα βάλω και το www.hunterlife.gr .victory.

Μάνο Καλή Επιτυχία φίλε μου!

Χαιρετώ τους κλαρινογαμπρούς ,τις Λονδρέζες ,τους αλεπομούρηδες ,τους μαρουλοφυστικάδες ,τους γεωτρησάδες.............τους γαμ..δες και όλους γενικά.

Τελικά ο καιρός συνεχίζει στο ιδιο μοτίβο με εξαίρεση την Κυριακή και Δευτέρα που θα εχει γυρίσει σε βοριαδάκι.
Ακουσα οτι Απο τα χριστούγεννα θα εχουμε μια ψυχρή εισβολή στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια με χιόνια.
Αντε γιατί δεν πάει άλλο....
:(

Status
Not open for further replies.
Back