Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αποχαιρετισα το αδερφι που φευγει για Αμερική.
Τωρα ηρθαμε στην κουμπαρα μας κ κουνιαδα μου για τα γενεθλια της γθα βα ετοιμάσω τις σουβλες αλα κεφι μηδέν.
Χτες ηταν η επίσημη έναρξη των εκπαιδευτικων κ δεν πηγα ουτε κ σήμερα.
Κεφι μηδεν.
Ελπίζω να παω αυριο.
Ευχομαι σε ολα τα μαλάκισμενα που κρυβονται σε ολες τθς ιδεολογιες πιυ υπάρχουν κ κλείνουν τα μάτια στο δικαίωμα του ανθρώπου να ζει τιμια κ απλα κ να πληρωνετε για οτι δουλευει.....να φτιαξει οικογένεια κ σπιτικο....να ζήσει την ζωη του απλά χωρις μισοι κ ζηλιες.....τους εύχομαι να πεινάσουν. ...να νιώσουν μοναχοι τους χωρις ιχνος αγάπης η εκτιμησης απο τους γυρω τους.....για να δουν επιτέλους. ....ότι τα λεφτά τους δεν θα τα πάρουν μαζί τους......

Πολιτικοι ιδέα λίστες κομματοπολιταρχες....λαγκαρτ.....σοιπλε.....κ υπολοιποι της γαμημενης αυτης καταστασης....που ξερετε τα μέτρα λιτότητας κ τους αριθμους κ ενα σωρο σκατα.....κ τρωτε σε μια μέρα στο κωλο σας οσα θελει μια οικογένεια για μισο μηνα.......οταν υα ρθει ωρα σας......ρο μόνο που θα παρετε μαζί σας θα ναι ενα φτου

Χρυσανθε εύχομαι καλη τύχη στον αδερφό σου εκεί που παει και να του έρθουν τα πράματα όπως θέλει ώστε να γυρίσει γρήγορα κοντά σας.τώρα τι να σου πω οτι εχεις άδικο?όχι βέβαια.κατόρθωσαν να μας κόψουν τις ελπίδες.αλλά μονο και μονο για τα παιδιά μας δεν πρεπει να απογοητ..έχω φαει μεγαλο χτύπο απο την ίδια τη μάνα μου τη συγχωρεμενη και παλευω με τα θηρία των τραπεζών κάθε μέρα.αλλά ρε φίλε τη ψυχή δεν θα μου τη πάρουν.για τα παιδιά μας ρε γαμωτο.

Ευχομαι σε ολα τα μαλάκισμενα που κρυβονται σε ολες τθς ιδεολογιες πιυ υπάρχουν κ κλείνουν τα μάτια στο δικαίωμα του ανθρώπου να ζει τιμια κ απλα κ να πληρωνετε για οτι δουλευει.....να φτιαξει οικογένεια κ σπιτικο....να ζήσει την ζωη του απλά χωρις μισοι κ ζηλιες.....τους εύχομαι να πεινάσουν. ...να νιώσουν μοναχοι τους χωρις ιχνος αγάπης η εκτιμησης απο τους γυρω τους.....για να δουν επιτέλους. ....ότι τα λεφτά τους δεν θα τα πάρουν μαζί τους......

Πολιτικοι ιδέα λίστες κομματοπολιταρχες....λαγκαρτ.....σοιπλε.....κ υπολοιποι της γαμημενης αυτης καταστασης....που ξερετε τα μέτρα λιτότητας κ τους αριθμους κ ενα σωρο σκατα.....κ τρωτε σε μια μέρα στο κωλο σας οσα θελει μια οικογένεια για μισο μηνα.......οταν υα ρθει ωρα σας......ρο μόνο που θα παρετε μαζί σας θα ναι ενα φτου

Χρύσανθε, κουράγιο, δεν έχω τι άλλο να πω. Τα είπες όλα.

"Δεν είμ’ εγώ σπορά της Τύχης
ο πλαστουργός της νιας ζωής
Εγώ είμαι τέκνο της Ανάγκης
κι ώριμο τέκνο της Οργής.
"

Στοίχοι από το ποίημα Οδηγητής, του Κώστα Βάρναλη.

Δυστυχώς ενημερώθηκα ότι είχε μια εκπομπή το μεσημέρι η ΕΤ3 με αντικυνηγητική προπαγάνδα που αφορούσε το Δ του Έβρου. Δεν με ειδοποίησαν και δεν την είδα. Μήπως την είδε κάποιος;

Μόλις κατέφθασε από Κυπαρίσσια μαζί με τον Πεθερό :D:D
xeqy37.jpg

Τους παρέλαβα από το Κτελ και τώρα ετοιμάζομαι για επιθεση :p.sarcastic.
Ευτυχώς που αύριο θα πάω για καμιά βουτιά και θα ρίξω κανένα γραμμάριο .sarcastic..sarcastic.
Καλησπέρα Άρχοντες .my man.

Μόλις κατέφθασε από Κυπαρίσσια μαζί με τον Πεθερό :D:D
xeqy37.jpg

Τους παρέλαβα από το Κτελ και τώρα ετοιμάζομαι για επιθεση :p.sarcastic.
Ευτυχώς που αύριο θα πάω για καμιά βουτιά και θα ρίξω κανένα γραμμάριο .sarcastic..sarcastic.
Καλησπέρα Άρχοντες .my man.
Δώστου νσ καταλάβει Κώστα
Εγώ εβαλα ουζάκι με σαρδελίτσα μαριναρισμένη και αγγουράκι από το χωριό.

Άρχοντα πως το βλέπεις το πρόγραμμα ? .xm..xm.
Αυτός ο Μπρεμπος μου θυμίζει τον Γερμένη της ΧΑ .sarcastic.
Λες να πέφτει και κανένα στυλιαρι στο τέλος του προγράμματος ?
141r5lx.jpg
χαχαχα
ωραίος είναι ο Μπρέμπος χρόνια στη δουλειά το κατέχει καλά το πανηγύρι όπως και η Λούλα Παππά που πρέπει να είναι πιο μεγάλη από μενα .sarcastic.
τους άλλους δεν τους ξέρω
από στυλιαρι όχι δεν νομίζω νεολαία από τα γύρω χωριά πάνε και η τσέπη δεν βοηθάει πια για πολλά πολλά ;)

Status
Not open for further replies.
Back