Άσε τον Εμανουελ στην μαυρίλα του και μέτρο στον ήλιο....Σαν τον Ολισαντεμπε εχω γινει απο το μαυρισμα...![]()
Ξαπλώστρες ομπρέλες και καντίνα τα ξεχνάμε για φέτος .Να 'ρθειτε σας περιμένουμε..
Όχι τίποτα αλλο,Αλλά αν δεν παινεψεις το σπίτι σου πέφτει κ σε πλακώνει..
hosting images
Υπαρχουν ανθρωποι που ονειρεύονται να πάνε στο Μπαλί ή στις Μαλδίβες ή σε καποιο αλλο "εξωτικό" προορισμό.Παύλο ξέρω ότι κάνεις πλάκα. Παρ' όλα αυτά θεωρώ πως διακοπές σε αυτό το μέρος είναι το λιγότερο βαρετές! Διακοπές σε ένα νησί του Αιγαίου και του Ιονίου είναι ότι καλύτερο στον κόσμο! Άποψή μου πάντα! Έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη στον κόσμο και αυτή την γνώμη έχω σχηματίσει...
.asking. What ?Αμα λεω γω για τις καραμπινες πως ακουγονται κλατς κλουτς οταν ριχνεις.....
Ότι και να πιεις, με τέτοιο μπαλκόνι θα είναι απόλαυση. Καλή ξεκούραση φίλε!Χαιρετώ την παρέα.
Πολύ κούραση και σήμερα.Τωρα σταμάτησα απο τις 8:30 το πρωί και ειμαι σε μεγάλο δίλημμα για το τι να πιω για να ερθω στα ίσια μου .....xm.
Στο ποστ του Αρη θα βρεις την απαντηση. Ξεχασα να το κανω quote και ακουστηκε ασυναρτησια.asking. What ?
Κάνεις παραλλαγή βαθύ μαύρου για το Νοέμβρη ;Καλησπερα σε ολους... Σκοπευτηριο το πρωι κ μετα λιασιμο στην παραλια... Σαν τον Ολισαντεμπε εχω γινει απο το μαυρισμα...
.
Ότι και να πιεις, με τέτοιο μπαλκόνι θα είναι απόλαυση. Καλή ξεκούραση φίλε!
Ναι ναι πάει, βάλε βάλε.........Πας γυρεύοντας για φωτογραφία ;
Εδώ Ευριπίδη έβρεξε μια ώρα και απέναντι έριχνε χαλάζι.Θερμοκρασία τώρα 20 βαθμοί και το βράδυ κλειστά παράθυρα και κουβερτούλα.καλησπερα σε ολους.επιστροφη απο τα κρυα νερα στο καμινι και πολυ υπομονη με τη ζεστη
![]()
![]()