Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολους... Σκοπευτηριο το πρωι κ μετα λιασιμο στην παραλια... Σαν τον Ολισαντεμπε εχω γινει απο το μαυρισμα... .sarcastic.
Στο σκοπευτηριο εριξα με την καραμπινα πρωτη φορα μετα το τελος του κυνηγιου κ συνηθισμενος απο το δικαννο, νομιζα οτι εριχνα με κουδουνιστρα... .buy buy. Ακουγα κλειστρα, αυτακια, αεροπλανακια, ντιν, νταν... .hair. Ειναι να μην καλομαθεςι τελικα... .sarcastic.

Να 'ρθειτε σας περιμένουμε..:)
Όχι τίποτα αλλο,Αλλά αν δεν παινεψεις το σπίτι σου πέφτει κ σε πλακώνει...sarcastic.
hosting images
Ξαπλώστρες ομπρέλες και καντίνα τα ξεχνάμε για φέτος .
Την πιο όμορφη παραλία του κόσμου φέτος θα την απολαύσουμε τελειως φυσική .Μόνο ο ναυαγοσώστης θα υπάρχει αν και πιστευω οτι αυτή η παραλία με τις ιδιαιτερότητες της ( τεράστιο μέγεθος και μεγάλα κύματα ) θα επρεπε να είχε τουλάχιστον τρεις "πύργους" με έμπειρους ναυαγοσώστες.

Καλησπέρες!!!!!

Παύλο ξέρω ότι κάνεις πλάκα. Παρ' όλα αυτά θεωρώ πως διακοπές σε αυτό το μέρος είναι το λιγότερο βαρετές! Διακοπές σε ένα νησί του Αιγαίου και του Ιονίου είναι ότι καλύτερο στον κόσμο! Άποψή μου πάντα! Έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη στον κόσμο και αυτή την γνώμη έχω σχηματίσει...
Υπαρχουν ανθρωποι που ονειρεύονται να πάνε στο Μπαλί ή στις Μαλδίβες ή σε καποιο αλλο "εξωτικό" προορισμό.
Τους ρωτάς ...." Ρε φίλε στην Κρήτη εχεις πάει;;;;στην Κεφαλολονιά;;;;Στους Παξούς;;;;;στην Μυτιλήνη ;;;;.............και όταν σου απαντάει ΟΧΙ σου έρχεται να τραβάς τα μαλλιά σου.
Έχω ταξιδέψει και εγώ αρκετά
Σαν την Ελλάδα το καλοκαίρι δεν υπάρχει πουθενά.

Καλησπέρα σας παλικάρια.
Ένα πολύ ωραίο Σ/Κ πέρασε μακριά από την πόλη με φίλους,ωραίες γυναίκες,πολύ φαγητό και ποτό,θάλασσα και....πολύ αλκοτέστ.(στο τσάκ την γλυτώσαμε :D)
Φάρμακο είναι αυτές οι καταστάσεις ξεχνάς τα πάντα...;)

Καλησπερα Παλικαρια ;)
Επιστροφη πριν λιγο απο πλατσα πλουτσα στον Λιμνιωνα :D

Πολυ καθαρη θαλασσα και παραλια με λιγο κοσμο και βαθια νερα
Η διαδρομη ειναι λιγο περιεργη λογω των πολλων στροφων και αποτομων ανηφοριων κατηφοριων
αλλα αξιζει τον κοπο γυρω στα 120 χλμ
Ασε που ανακαλυψα και ωραια λαγοτοπια αλλα και τσιχλο-φασσοκαρτερα .sarcastic..hunter.1.hunter.1.hunter.

Χαιρετώ την παρέα.
Πολύ κούραση και σήμερα.Τωρα σταμάτησα απο τις 8:30 το πρωί και ειμαι σε μεγάλο δίλημμα για το τι να πιω για να ερθω στα ίσια μου .....xm.
Ότι και να πιεις, με τέτοιο μπαλκόνι θα είναι απόλαυση. Καλή ξεκούραση φίλε!

Καλησπέρα στη παρέα. Φίνα τη περάσαμε και σήμερα, μπανακι και μετά στο χωριό όπου ο πατέρας αγόρασε τα καλαμαρακια, ή μάνα τα τηγανισε και εμείς τα χλαπακιασαμε μαζί με σαλατουλα ντομάτα αγγούρι από το μποστανι μας και παγωμένη μπυρίτσα (έστω και 0% αλκοόλ) .sarcastic.
Το μενού παράγγειλε ο εγγονός και ο παππούς με τη γιαγιά δε μπορούσαν να του χαλάσουν χατήρι. .love.

καλησπερα σε ολους.επιστροφη απο τα κρυα νερα στο καμινι και πολυ υπομονη με τη ζεστη
E9jjtAb.jpg

A84wsI6.jpg

καλησπερα σε ολους.επιστροφη απο τα κρυα νερα στο καμινι και πολυ υπομονη με τη ζεστη
E9jjtAb.jpg

A84wsI6.jpg
Εδώ Ευριπίδη έβρεξε μια ώρα και απέναντι έριχνε χαλάζι.Θερμοκρασία τώρα 20 βαθμοί και το βράδυ κλειστά παράθυρα και κουβερτούλα.

Status
Not open for further replies.
Back