Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και εβδομάδα. Ρεπό σήμερα και το πρόγραμμα έχει κούρεμα και μετά παραλία. Καλά να περνάτε.
έλα ρε Γιάννη δεν το πιστεύω
ρεπό σήμερα,10.30 κούρεμα και μετά παραλία σ ένα beach bar που έχει ο κουμπάρος μου για καφέ και βουτιά :)
υ.σ.ρε δεν πιστεύω κούρεμα να εννοείς το γκαζόν και γίνω ρόμπα .yelling.

Ωχ ...αχ ....ημίχρονο απο το βάψιμο για λίγο καρπούζι και να δω τι κάνετε.
Καλό βάψιμο φίλε!

Τέλος η επανάληψη και φεύγω σε λιγάκι να πάω να δώσω! Θα τους γαμήκω!!
Μάνο Καλή Επιτυχία! Γάμηκέ τους φίλε!

Καλημέρα σε όλους. Την Κυριακή που μας πέρασε έκανα μια ανίχνευση στον μισό κάμπο της Ξάνθης.
Πέρασα με το μηχανάκι από θερισμένα σταροχώραφα, τριφύλλια, καλαμπόκια, ηλιόσπορους κ.α. στα χωριά Όλβιο, Εύλαλο, Μικροχώρι, Άβατο, Δέκαρχο, Μάγγανα, Μέλισσα, Κυψέλη, Παλιό Όλβιο.
Από τις 18:00 εως τις 21:00. Τρυγόνι ούτε για δείγμα, ορτύκι το ίδιο, τίποτα! Πολλές καρακάξες, κάργιες και δεκαοκτούρες. Έπιασα κουβέντα με δυο βοσκούς.
Μου λένε : '' Φέτος δεν υπάρχει τίποτα, πέρσι με τα πρόβατα σηκώναμε κανά ορτύκι απ'τα στάρια, φέτος τίποτα.''
Σε λίγες μέρες θα ξανακάνω μια βόλτα στα παραποτάμια χωριά του Νέστου και μετά στα παραλίμνια χωριά της Βιστωνίδας .....

Καλημέρα σε όλους. Την Κυριακή που μας πέρασε έκανα μια ανίχνευση στον μισό κάμπο της Ξάνθης.
Πέρασα με το μηχανάκι από θερισμένα σταροχώραφα, τριφύλλια, καλαμπόκια, ηλιόσπορους κ.α. στα χωριά Όλβιο, Εύλαλο, Μικροχώρι, Άβατο, Δέκαρχο, Μάγγανα, Μέλισσα, Κυψέλη, Παλιό Όλβιο.
Από τις 18:00 εως τις 21:00. Τρυγόνι ούτε για δείγμα, ορτύκι το ίδιο, τίποτα! Πολλές καρακάξες, κάργιες και δεκαοκτούρες. Έπιασα κουβέντα με δυο βοσκούς.
Μου λένε : '' Φέτος δεν υπάρχει τίποτα, πέρσι με τα πρόβατα σηκώναμε κανά ορτύκι απ'τα στάρια, φέτος τίποτα.''
Σε λίγες μέρες θα ξανακάνω μια βόλτα στα παραποτάμια χωριά του Νέστου και μετά στα παραλίμνια χωριά της Βιστωνίδας .....

Κώστα για τα ορτύκια μην εμπιστεύεσαι κανέναν άγνωστο και ιδίως τους βοσκούς... :) Βασικά τα ορτύκια τέτοια εποχή είναι σχεδόν άφαντα. Είναι σε δροσερά χωράφια (βαμβάκια, καλαμπόκια, τριφύλλια κ.τ.λ.) και ακόμη φωλεοποιούν. Σκύλο χρειάζεσαι και όχι παπάκι... .yel. .buy.

Μια ερωτηση προς τους φιλους εδω κ ειδικα τους γνωστες του πλαγιοκαννου.
Τα οπλα που χα μεχρι τωρα ηταν φτηνά οπλακια μα χρηστικά.
Ποτε δεν ειμουν της χλιδής κ το οπλο δεν το λυπαμε.
Τα προσεχω στην συντηρηση τους μα θέλω να κυνηγαω μαυτα κ όχι να με κυνηγάει η σκέψη τους μπας κ τα γδαρω κλπ.
Αποφασισα οταν μπορω να παρω κάτι ποιο ποιοτικο αλλα ταυτόχρονα χρηστικό κ σκυλι σε αντοχή.
Εχω αποθημενο να ναι κ ιταλικο αφού τα δικα μ ειναι κ τα δυο ισπανικα.

Επίσης ειμαι κ κάπως της αμερικανικης σχολής.
Το θελω χοντροκομμενο κ στιβαρό το όπλο
Να αντεχει την χρηση.
Μπορει να ριχνω λιγα φυσιγγια αλλά θελω να το ριχνω αφοβα κ σκοπευτηριο.
Δεν μπορω πλαγιο στο κυνήγι κ αλληλεπ.
Στο σκοπευτηριο.
Εξαλου τα αλληλπ. Δεν.με εκφράζουν πια.
Να ναι ''γαιδουρι'' που λεμε.
Σαν αποθημενο εχω το φαμπαρμ κλασσις.
Φυσικα εγω θελω αυτο με τις ολοκληρες διακόσμητικες πλακες αλλά αυτο ειναι απιαστο.
Εχει 5 χιλιάδες.
Το ιδιο οπλο στην απλη μορφη εχει 1500.
Εχει ποιοτητα σαν.οπλο κ σίγουρα δειχνει σκυλι.

Μηπως εχει κάποιος υποψην εαν παρουσιασε προβληματα?
Ακουω για πρόβλημα στα διπλοσκανδαλα.....ξεβαμμα καννων κλπ αλλα τιποτε τεκμηριωμενο.

Απο την αλλη γλυκοκοιτάζω το μπερεττα.
Ειτε το σιλβερχοκ ειτε το 486 αν κ το δευτερο δεν έχει ακομη δοκιμαστεί.
Πολυ μεγαλυτερη ποιοτητα από το φαμπαρμ...μα δεν ξερω η αντοχη του τι λεει κ είναι προτεραιοτητα μου.

Ουσιαστικά μηχανικα ειναι το ιδιο με το ζαμπαλα μου......αρα πιο αδύνατο απο το φαμπαρμ.

Η τιμη σε καινουργιο ειναι γυρω στις 3000.
Εαν αποφασισω για μπερεττα θα πρεπει να παω αναγκαστικα σε μεταχειρισμενο.

Οπότε θα παρακαλουσα για την αποψη κ την γνωμη σας.
Ιδιως εαν υπαρχουν κατοχοι η γνωστές κατοχων.

Ευχαριστω.

Καλησπέρα στη παρέα. Μπανακι σήμερα με την οικογένειά, πήγαμε στο Μον Ρεπό στη πόλη γιατί έχει ποντε και ο μικρός ήθελε να κάνει βουτιες, τελικά έκανα και εγώ τις βουτιες μου, μακροβούτια, μπόμπες, κατακόρυφα απ'ολα είχε το πρόγραμμα .sarcastic. ήταν και άλλο δύο γνωστοι μας μπαμπαδες στον ποντε και κάναμε χειρότερα και από τα μικρά.......sarcastic.περασαμε πολλή ωραία με πολλή πλάκα και γελιο. Το θεϊκό βέβαια με την παραλία είναι τα πυκνά δέντρα και η δροσιά που έχει από κάτω, σαν κλιματιστικό και το ποιο ωραίο το αμάξι στη σκιά και σε πέντε λεπτά είμαστε σπίτι. Καλή συνέχεια σε όλους και ειδικά σε όσους δουλεύουν κουράγιο γιατί το καλοκαίρι είναι στο φορτε του.
screen capture tool
screenshot windows 7
screenshot software

post a picture

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back