Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φώτη θα πλανταξουμε 5 η ώρα, όχι ότι αλλάζει κάτι αλλά προτείνω κατά τις 6. Όπως και να χει θα την αραξω εκεί μέχρι να δροσισει. :)

Φωτη να ξερεις ο δασκαλος δουλευει με θερμοστατη, πανω απο τους 25 βαθμους κελσιου αναβουν τα βεντιλατερ κ δεν ειναι για πολλα πολλα... .sex hard..sarcastic.

Φωτη να ξερεις ο δασκαλος δουλευει με θερμοστατη, πανω απο τους 25 βαθμους κελσιου αναβουν τα βεντιλατερ κ δεν ειναι για πολλα πολλα... .sex hard..sarcastic.
Θα παρω φορητο A/C μην στεναχωριεσαι Γιωργο αστον να λεει ζηλευει ο Αρης .sarcastic..sarcastic.

Θα παρω φορητο A/C μην στεναχωριεσαι Γιωργο αστον να λεει ζηλευει ο Αρης .sarcastic..sarcastic.
Ναι Μητσο να του παρετε κ δυο γκομενες να του κανουν αερα κ να του σκουπιζουν τον ιδρωτα απο το μετωπο μη κ αποσυντονιστει κ δεν αποδωσει το Perfect score... .yelling..yelling..yelling.

καλησπέρα σας. Για να γαμήκω πήγα τλκ μάλλον την έφαγα :( Πήγα και σουπερμάρκετ μετά και γρατζούνισα λίγο την πόρτα...Δεν είναι καλή μέρα σήμερα.
Μια αλοιφούλα και θα στρώσει η πόρτα, τώρα στα λοιπά ενταξ ητα γρηγορο το .sex hard. αλλά πάλι μετράει.yelling.
ολα καλα πήγανε και δεν το ξέρεις...

Ναι Μητσο να του παρετε κ δυο γκομενες να του κανουν αερα κ να του σκουπιζουν τον ιδρωτα απο το μετωπο μη κ αποσυντονιστει κ δεν αποδωσει το Perfect score... .yelling..yelling..yelling.
Τι δυο τι τρεις μαζι και χατζηπετρης.vert funny.

καλησπέρα σας. Για να γαμήκω πήγα τλκ μάλλον την έφαγα :( Πήγα και σουπερμάρκετ μετά και γρατζούνισα λίγο την πόρτα...Δεν είναι καλή μέρα σήμερα.
Μανο μην στεναχωριεσαι για τα σιδερα εσυ να εισαι καλα αυτα γινονται καλα εμεις δεν γινομαστε καλα,οποτε μην χαλιεσαι;)

Μανο μην στεναχωριεσαι για τα σιδερα εσυ να εισαι καλα αυτα γινονται καλα εμεις δεν γινομαστε καλα,οποτε μην χαλιεσαι;)
Το ίδιο μου λέει και ο πατέρας μου, εντάξει επειδή έκανα βλακεία εγώ στεναχωριέμαι αλλιώς αν έφταιγε άλλος θα τσαντιζόμουν!

Το ίδιο μου λέει και ο πατέρας μου, εντάξει επειδή έκανα βλακεία εγώ στεναχωριέμαι αλλιώς αν έφταιγε άλλος θα τσαντιζόμουν!
Δεν έχει ανάγκη το εργαλείο είναι μάχιμο ;)
Μεχρι να φτερουγίσει το τρυγόνι πανω απο το ηλιόσπορο θα το έχεις ξεχάσει :D.hunter.1.hunter.1
Καλησπέρα Άρχοντες

καλησπέρα σας :)
κι έτσι μ αρέσεις
μην κολλάς στα περαστικά :)

Εμείς Αρη απο Πάτρα και Καλαμάτα αντιστοιχα απο ζεστες και υγρασία εχουμε συνηθισει βλεπεις.hot sun1

Εδω κ μέρες κοιτάω έντονα τον ουρανό! Βλέπω τις δεκαοχτούρες για τρυγόνια και τινάζομαι!!!
Το μυαλό μου ταξιδεύει συνεχώς σε Αυγουστιάτικα κυνηγοτόπια :D

Πολύς ντόρος ,πολύ προσμονή,πολύ φτσιγγοσυζήτηση , μάλλον για το τίποτα.
Εμείς εδώ κάτω θα τον......ντέλα πιάστον και ντελακούνατον ώρες .....hit.

Status
Not open for further replies.
Back