Καλησπέρα σας κύριοι.
Φώτη θα πλανταξουμε 5 η ώρα, όχι ότι αλλάζει κάτι αλλά προτείνω κατά τις 6. Όπως και να χει θα την αραξω εκεί μέχρι να δροσισει.![]()
Θα παρω φορητο A/C μην στεναχωριεσαι Γιωργο αστον να λεει ζηλευει ο ΑρηςΦωτη να ξερεις ο δασκαλος δουλευει με θερμοστατη, πανω απο τους 25 βαθμους κελσιου αναβουν τα βεντιλατερ κ δεν ειναι για πολλα πολλα...![]()
Ναι Μητσο να του παρετε κ δυο γκομενες να του κανουν αερα κ να του σκουπιζουν τον ιδρωτα απο το μετωπο μη κ αποσυντονιστει κ δεν αποδωσει το Perfect score...Θα παρω φορητο A/C μην στεναχωριεσαι Γιωργο αστον να λεει ζηλευει ο Αρης![]()
Μια αλοιφούλα και θα στρώσει η πόρτα, τώρα στα λοιπά ενταξ ητα γρηγορο τοκαλησπέρα σας. Για να γαμήκω πήγα τλκ μάλλον την έφαγαΠήγα και σουπερμάρκετ μετά και γρατζούνισα λίγο την πόρτα...Δεν είναι καλή μέρα σήμερα.
Τι δυο τι τρεις μαζι και χατζηπετρηςΝαι Μητσο να του παρετε κ δυο γκομενες να του κανουν αερα κ να του σκουπιζουν τον ιδρωτα απο το μετωπο μη κ αποσυντονιστει κ δεν αποδωσει το Perfect score...![]()
Μανο μην στεναχωριεσαι για τα σιδερα εσυ να εισαι καλα αυτα γινονται καλα εμεις δεν γινομαστε καλα,οποτε μην χαλιεσαικαλησπέρα σας. Για να γαμήκω πήγα τλκ μάλλον την έφαγαΠήγα και σουπερμάρκετ μετά και γρατζούνισα λίγο την πόρτα...Δεν είναι καλή μέρα σήμερα.
Το ίδιο μου λέει και ο πατέρας μου, εντάξει επειδή έκανα βλακεία εγώ στεναχωριέμαι αλλιώς αν έφταιγε άλλος θα τσαντιζόμουν!Μανο μην στεναχωριεσαι για τα σιδερα εσυ να εισαι καλα αυτα γινονται καλα εμεις δεν γινομαστε καλα,οποτε μην χαλιεσαι![]()
Δεν έχει ανάγκη το εργαλείο είναι μάχιμοΤο ίδιο μου λέει και ο πατέρας μου, εντάξει επειδή έκανα βλακεία εγώ στεναχωριέμαι αλλιώς αν έφταιγε άλλος θα τσαντιζόμουν!
κι έτσι μ αρέσειςκαλησπέρα σας. Για να γαμήκω πήγα τλκ μάλλον την έφαγαΠήγα και σουπερμάρκετ μετά και γρατζούνισα λίγο την πόρτα...Δεν είναι καλή μέρα σήμερα.
Εμείς Αρη απο Πάτρα και Καλαμάτα αντιστοιχα απο ζεστες και υγρασία εχουμε συνηθισει βλεπεις.hot sun1Φωτη να ξερεις ο δασκαλος δουλευει με θερμοστατη, πανω απο τους 25 βαθμους κελσιου αναβουν τα βεντιλατερ κ δεν ειναι για πολλα πολλα...![]()
Εδω κ μέρες κοιτάω έντονα τον ουρανό! Βλέπω τις δεκαοχτούρες για τρυγόνια και τινάζομαι!!!
Το μυαλό μου ταξιδεύει συνεχώς σε Αυγουστιάτικα κυνηγοτόπια![]()