Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kαλημερα

Εμεις δροσια στο γραφειο .sarcastic. Οποτε ζοριζομαι, "βρισκω" προβλημα σε κανα σερβερ και παω στο δωματιακι που βαραει το aircondition
Ε ρε φίλε ψυγείο είναι εκεί μέσα, το μόνο κακό ότι στην προηγούμενη εταιρία που ήμουν ΙΤ ίσα ίσα χωρούσα όρθιος κει μέσα, αν χωρούσε και μια καρεκλιτσα εκεί θα την έβγαζα.sarcastic.

Ακόμα και με καύσωνα, είχα πάντα ένα μπουφανάκι μαζί για πολύωρες επεμβάσεις μέσα στα computer rooms.
Έπρεπε να σας είχα όταν χαλάγαν τα κλιματιστικά σε σταθμούς βάσης και έπρεπε να μπεις μέσα με 55-60c και να κάτσεις μέχρι να βρεις το πρόβλημα, δεν έπρεπε να κάνεις το λάθος να ακουμπήσεις rack και μεταλικές επιφάνειες. Οι high temperature σηματοδοσίες ήταν κάτι συνηθισμένο τα καλοκαίρια, αυτό που είδα μια φορά στην ζωή μου ήταν alarm για low temperature... :confused:
Μου είχαν στείλει χειμώνα alarm για low temperature. Όλα έδειχναν ότι ήταν αληθινό και ξεκίνησα για Παρνασσό μην έχοντας ξανασυναντήσει κανείς τέτοιο alarm. Φτάνοντας στην κορυφή του βουνού, βρήκα την πόρτα του σταθμού ανοιχτή και το δωμάτιο γεμάτο χιόνι μέχρι το ταβάνι .... .hair.

Κάτσε καλά παιδάκι μου και κάνει και ζέστη ...:cool:
Μμμμμμμ... .buy. εμαθα θα σε ξαναεχουμε στην πολυ μας συντομα... .hair. Θα σε γλεντησω κανονικα... .banana..yelling.
Θα φτιαξω κ ενα σχηματακι στο σκοπευτηριο μονο ντουμπλεδες για να μην βαρεθεις ευκολα... .my man..sarcastic.

Ακόμα και με καύσωνα, είχα πάντα ένα μπουφανάκι μαζί για πολύωρες επεμβάσεις μέσα στα computer rooms.
Έπρεπε να σας είχα όταν χαλάγαν τα κλιματιστικά σε σταθμούς βάσης και έπρεπε να μπεις μέσα με 55-60c και να κάτσεις μέχρι να βρεις το πρόβλημα, δεν έπρεπε να κάνεις το λάθος να ακουμπήσεις rack και μεταλικές επιφάνειες. Οι high temperature σηματοδοσίες ήταν κάτι συνηθισμένο τα καλοκαίρια, αυτό που είδα μια φορά στην ζωή μου ήταν alarm για low temperature... :confused:
Μου είχαν στείλει χειμώνα alarm για low temperature. Όλα έδειχναν ότι ήταν αληθινό και ξεκίνησα για Παρνασσό μην έχοντας ξανασυναντήσει κανείς τέτοιο alarm. Φτάνοντας στην κορυφή του βουνού, βρήκα την πόρτα του σταθμού ανοιχτή και το δωμάτιο γεμάτο χιόνι μέχρι το ταβάνι .... .hair.
χαχαχαχα θυμήθηκα μια φορά που είχε έρθει ένας εξωτερικός συνεργάτης και έκλεισε τα κλιματιστικά στο computer room σε 5 λεπτά βαραγανε όλα και ήταν και χειμώνας. Τι σκατά βγάζουν αυτά τα μηχανηματάκια .my man.

Μμμμμμμ... .buy. εμαθα θα σε ξαναεχουμε στην πολυ μας συντομα... .hair. Θα σε γλεντησω κανονικα... .banana..yelling.
Θα φτιαξω κ ενα σχηματακι στο σκοπευτηριο μονο ντουμπλεδες για να μην βαρεθεις ευκολα... .my man..sarcastic.
sim ή on report .my man.

Last edited:
sin ή on report .my man.
Ο ... on report ... είναι γιαλαντζί ντουμπλές ... :cool:

εμαθα θα σε ξαναεχουμε στην πολυ μας συντομα... .hair.
Δεν ξέρω που τα μαθαίνεις αυτά αλλά σκέφτομαι να κάνω ένα εγγλεζάκι όταν ξανακατέβω. Θα κατέβει και ο Αντωνάκος την άλλη εβδομάδα αλλά δεν θα φέρει όπλο γιατί το έχει καθαρίσει για την εναρξη ... .buy buy. ... και δεν θέλει να το λερώσει ... .ha ha ha.

sin ή on report .my man.
Ε και τα δυο ρε φιλε, δεν θελω να κλαιει με μαυρο δακρυ μετα... .yelling..yelling..yelling. Να κανει ενα 15αρι... .buy buy..yelling..sarcastic.

Θα κατέβει και ο Αντωνάκος την άλλη εβδομάδα αλλά δεν θα φέρει όπλο γιατί το έχει καθαρίσει για την εναρξη ... .buy buy. ... και δεν θέλει να το λερώσει ... .ha ha ha.

Αυτο το ΣΚ θα κατεβει ο Αντωνακος που ειπε κ θα φερει κ οπλο μαζι γιατι θελει να δοκιμασουμε μερικα πργαματα στο σκοπευτηριο κ να του μεταλαμπαδευσω τις γνωσεις μου... .my man. Κ εμενα εντυπωση μου εκανε, αλλα ο Αντωνακος ειναι κ εκπλητικος τυπος .buy buy.δεν αποκλειω να μου την κανει την εκπληξη... .hair.

Ελα εσυ για εγγλεζακι κ θα τσαλαμπανταναω με το Spinning διπλα σου... .hair..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back