Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελα εσυ για εγγλεζακι κ θα τσαλαμπανταναω με το Spinning διπλα σου...
Καλημερα σε ολους και απο μένα..
Λοιπον,Επειδή ειναι γνωστό ότι τα μεγάλα ψάρια κυνηγάνε κρυμενα πίσω απο τον εγγλέζικο φελλό,εκει συριζα πρέπει να περνάς κ το τεχνητό σου αλλά χωρις να μπλέξεις..
Για να δω είσαι κεντροτουφεκαω κ με το καλάμι...sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλημερα σε ολους και απο μένα..
Λοιπον,Επειδή ειναι γνωστό ότι τα μεγάλα ψάρια κυνηγάνε κρυμενα πίσω απο τον εγγλέζικο φελλό,εκει συριζα πρέπει να περνάς κ το τεχνητό σου αλλά χωρις να μπλέξεις..
Για να δω είσαι κεντροτουφεκαω κ με το καλάμι...sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Ε οχι ρε, ακομα και κει καθεστως!!!!!

Σήμερα, με αφορμή μια αγγελία που είχα δημοσιεύσει, είχα την χαρά να γνωρίσω από κοντά έναν εξαιρετικό κύριο, ο οποίος μας διαβάζει ανελιπώς και του οποίου οι γνώσεις και η εφευρετικότητα με εξέπληξαν, τόσο όσον αφορά την κατασκευή φυσιγγίων, όσο και για την ενασχόλησή του με τα ξύλινα μέρη του λειόκαννου και την κατασκευή κοντακίων !!! Είδα, από φωτογραφίες, κάποιες εξαιρετικές δουλειές του. Ο άνθρωπος χωρίς να με γνωρίζει, αφού ουσιαστικά είχαμε βρεθεί μια φορά στο πόδι, έφερε σήμερα μαζί και "πεσκέσι" ... φυσίγγια ιδιογώμοσης και προϊόντα της εταιρίας DC Gun Stock Products, για τα οποία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, με σκοπό να τα δοκιμάσω σε μελλοντικά φινιρίσματα.

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ, δεν έχω λόγια !

[url=https://postimg.org/image/ivhlz9xdj/]
[/URL]

Καλησπέρα συνάδελφοι.μόλις τώρα σχολασα και φίλε μου θεοφραστε συμπασχω μαζί σου.3η φορά μέσα σε 2 μηνες που η μέση μου έχει αλλάξει τα φώτα.2 μέρες τώρα πάω στη δουλεια και γυριζω σαν το παραλυμενο.πέφτει πολύ αλοιφή και τρίψιμο παει λίγο καλυτερα.για να δουμε

Καλησπέρα συνάδελφοι.μόλις τώρα σχολασα και φίλε μου θεοφραστε συμπασχω μαζί σου.3η φορά μέσα σε 2 μηνες που η μέση μου έχει αλλάξει τα φώτα.2 μέρες τώρα πάω στη δουλεια και γυριζω σαν το παραλυμενο.πέφτει πολύ αλοιφή και τρίψιμο παει λίγο καλυτερα.για να δουμε
Περαστικά Ευριπίδη κ πρόσεχε άτιμο πράγμα..
Θυμαμε παλιά που δούλευα με έναν ηλεκτρολόγο ενα παιδί που είχε παρόμοιο θέμα κ έσκυψε να περάσει ατσαλινα σε ενα κουτί και έμεινε εκει διπλωμενος..Δεν μπορούσε να σηκωθεί με τίποτα..Με τα χίλια ζόρια πήγε σπίτι κ έκατσε για κάποιες μέρες στο κρεβάτι.
Όχι απότομες κινήσεις κ βάρη.

Status
Not open for further replies.
Back