Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι να γίνει ρε φιλαράκια ; παρά τις φιλόδοξες μεν ,αποτυχημένες δε προσπάθειες του Σπύρου , φωνάξαμε την πυροσβεστική που έσβησε την φωτιά με μπύρες.

free image host

photoupload
Τέτοιες φωτιές ειναι καλοδεχούμενες........μπράβο παλικάρια. .well done.

Καλησπέρα σας!
Πιστεύω δεν χρειάζεται να πω, τι έγινε σήμερα στο λημέρι του Δημήτρη πάνω στα Τζουμέρκα...
Το ντουμάνι στις φώτο του Δημήτρη τα λέει όλα....bbq.ffff.beer.

Να πω μόνο οτι χάρη στο Δημήτρη και στην οικογένειά του, περάσαμε εγώ και η γυναίκα μου μια πολύ ωραία μέρα, που εκτός του τραπεζιού με τα κατανόστιμα Τζουμερκιωτικα κρέατα και άλλους μεζέδες, συνοδεύτηκε και με μια ξενάγηση στην πανέμορφη περιοχή των Τζουμέρκων...

Γνώρισα σήμερα και τη μητέρα του, έναν πραγματικά φιλόξενο και καλοσυνάτο άνθρωπο!!!!

Σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια...;)

Χαιρετώ την παρέα.
Σήμερα ήταν μια ωραία μέρα ,ξεκούραστη με πολύ καλή παρέα και πολύ προβατίνα.
Η παρέα του Γιάννη και της Φανής εκπληκτική .Φοβεροί άνθρωποι ,απλοί και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι τους ξέρεις χρόνια και χαρήκαμε πολύ που μπόρεσαν να έρθουν στα Τζουμέρκα.
Ψήσαμε, τσιμπήσαμε λίγο και κάναμε και τις ανάλογες βόλτες, μέχρι που βράδιασε και πήραν τον δρόμο της επιστροφής ,αφού αύριο δουλεύουν.
Χαίρομαι που για μια ακόμη φορά , που το HL είναι η αφορμή η το μέσο για να γνωρίσω τέτοιους ανθρώπους.
Όπως ξαναείπαμε μπορεί να είμαστε μια κυνηγητική παρέα και ανταλλάσσουμε απόψεις περί όπλων ,κυνηγίου κλπ ,αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που έχουν μεγαλύτερη αξία και μέσα απο αυτές γίνεται και το φόρουμ πιο δυνατό .
Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο .Ευχαριστώ τα παιδιά για την επίσκεψη και την καλή παρέα και να ξέρετε όλοι πως άν σας φέρει ο δρόμος καπου απο δω ,είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να σβήσετε και σεις την φωτιά . .sarcastic.

Καλησπέρα φιλαράκια μου. Εκανα το μπανακι μου, έφαγα οοοοοοοολο το μαμου και μπηκα να σας χεραιτησω. Σε λιγο εχω αποστολή, εκαναν οι κεντρινες φωλιά κοντά στη εξώπορτα μέσα στο κουτί που περνάει το ρευμα γιατι δεν εχει καπακι απο δικη μου αμέλεια. Ειπα να της αφησω γιατικριμα θα ήταν να της ραντισω αλλα εχουν γινει πολλές και επιθετικές, σήμερα μια μπλέχτηκε στα μαλλιά της συζύγου ευτυχώς χωρις να την τσιμπησει και αλλη μία έπεσε στο μάγουλο του πιτσιρικά οποτε δυστυχώς πρεπει να τις εξοντοσω πριν μας βρει κανα κακο.
Γιάννη τις σφήκες εννοείς τις μικρές τις κίτρινες που είναι περίπου σαν τις μέλισσες;;; Έτσι κι εμάς στον κήπο στο χωριό είχανε κάμει φωλιά σε ένα τοίχο (ξερολιθιά) ανάμεσα στις πέτρες. Το περασμένο Σάββατο είχε πάει η μάνα μου στον κήπο, δεν τις είχε δει και μάλλον ακούμπησε στον τοίχο και της επιτέθηκαν και την κέντρωσαν 3-4 στο χέρι !!! Πήγα λοιπόν την Κυριακή πρωί-πρωί και επειδή δεν είχα εντομοκτόνο, πήρα λίγη βενζίνη (του αλυσοπρίονου) και την πέταξα με ένα ποτηράκι μέσα στην τρύπα στον τοίχο και ... τις εξόντωσα ακαριαία !!! Δεν μπορείς να φανταστείς, ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι η βενζίνη θα έκανε τέτοια δουλειά!!! Για μια στιγμή ακούστηκε ένα βζζζζζ, και 2 προσπάθησαν να βγουν, αλλά αμέσως πέσανε κάτω ξερές. Μετά τίποτα. Πλησίασα και κοίταξα από κοντά ανάμεσα στις πέτρες, είχαν γίνει ένας σωρός, σχεδόν μια χούφτα σφήκες, όλες νεκρές - σαν παγωμένες !!! .what.

πήρα λίγη βενζίνη (του αλυσοπρίονου) και την πέταξα με ένα ποτηράκι μέσα στην τρύπα στον τοίχο και ... τις εξόντωσα ακαριαία !!!
Όντως δουλεύει!.well done.
Εχω ρίξει σε σφηκοφωλιά, με τις μεγάλες σφηκες, και ψόφησαν όλες ακαριαία...

Βενζίνη λοιπόν, για ακαριαίες καταβολές....sarcastic.

Καλησπέρα σας!
Πιστεύω δεν χρειάζεται να πω, τι έγινε σήμερα στο λημέρι του Δημήτρη πάνω στα Τζουμέρκα...
Το ντουμάνι στις φώτο του Δημήτρη τα λέει όλα....bbq.ffff.beer.

Να πω μόνο οτι χάρη στο Δημήτρη και στην οικογένειά του, περάσαμε εγώ και η γυναίκα μου μια πολύ ωραία μέρα, που εκτός του τραπεζιού με τα κατανόστιμα Τζουμερκιωτικα κρέατα και άλλους μεζέδες, συνοδεύτηκε και με μια ξενάγηση στην πανέμορφη περιοχή των Τζουμέρκων...

Γνώρισα σήμερα και τη μητέρα του, έναν πραγματικά φιλόξενο και καλοσυνάτο άνθρωπο!!!!

Σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια...;)

Ξέχασες να πεις κάτι για τον Φραπέ......sarcastic.

Τι να γίνει ρε φιλαράκια ; παρά τις φιλόδοξες μεν ,αποτυχημένες δε προσπάθειες του Σπύρου , φωνάξαμε την πυροσβεστική που έσβησε την φωτιά με μπύρες.

free image host

photoupload
Εγώ βλέπω ότι ο Σπυρος το κατέχει το άθλημα του ψησίματος :D
Κρατάει ξύδι ή κάνω λάθος ?
Αυτό σημαινει ότι εχει κολλησει πολλά ενσημα στην ψησταριά .well done.
Πάντα τέτοια Παλικάρια .congrats.
Ώρα για ύπνο γιατί έχει εγερτηριο στις 04.30 .buy buy.
Εν αναμονή των εξελίξεων .ghe.
http://www.knf.gr/etimo-porisma-tou-ethnikou-dialogou-gia-kinigi/
καληνύχτα και καλό ξημέρωμα .sleepy.

Καληνυχτίζω την παρέα!

Έχοντας ακόμα στα μάτια μου τις βουνοκορφές των Τζουμέρκων, η φώτο που θα βάλω απόψε δεν μπορεί πάρα να είναι το έμβλημα αυτών των βουνών...
th

οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που έχουν μεγαλύτερη αξία και μέσα απο αυτές γίνεται και το φόρουμ πιο δυνατό .

Άυτή η προταση νομίζω οτι τα λεει όλα.
Όταν χάσουμε την ικανότητα μας να συναναστρεφόμαστε με τους γυρω μας , τοτε τα εχουμε χάσει ολα.

Status
Not open for further replies.
Back