Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
το πιο λεβέντικο κυνήγι με μεγάλη δυσκολία για τον κυνηγό και τον σκύλο :)
Μεγαλη ταλαιπωρια!
Αθλητικο και απαιτητικο.Μπορει να σπας τα γονατα σου σκαρφαλωνοντας ,να ισορροπεις στην πλακα και στον βραχο επι ωρες και να μην κανεις μπαμ.Κι αντε μετα να σε αποτελειωνει η κατηφορα...
Ειχα παρει γευση 25 πισω.Χρονια και..κιλα;)!

Καλησπέρα μάγκες. Πριν λίγο επέστρεψα από μια αναγνωριστική βόλτα στα Media Markt για λευκές συσκευές. Πολύ ακριβά τα πάντα! Έψαξα λίγο τώρα στο ιντερνετ και βρίσκω έως και 150€ κάτω σε άλλα μαγαζιά τα ίδια προϊόντα! Αναρωτιέμαι, αν τους κάνω παζάρια θα μου κόψουν κάτι ή μόνο τον κώλο έχουν σκοπό να μου κόψουν?? .sarcastic.

Last edited:
Καλησπέρα μάκγες. Πριν λίγο επέστρεψα από μια αναγνωριστική βόλτα στα Media Markt για λευκές συσκευές. Πολύ ακριβά τα πάντα! Έψαξα λίγο τώρα στο ιντερνετ και βρίσκω έως και 150€ κάτω σε άλλα μαγαζιά τα ίδια προϊόντα! Αναρωτιέμαι, αν τους κάνω παζάρια θα μου κόψουν κάτι ή μόνο τον κώλο έχουν σκοπό να μου κόψουν?? .sarcastic.
Να ξερεις οτι τα media markt δεν ειναι και τα πιο φτηνα εξω, η μεσον ιντερνετ θα βρεις καλυτερες τιμες και σηκωνη παζαρι Βασιλη

Καλησπέρα μάκγες. Πριν λίγο επέστρεψα από μια αναγνωριστική βόλτα στα Media Markt για λευκές συσκευές. Πολύ ακριβά τα πάντα! Έψαξα λίγο τώρα στο ιντερνετ και βρίσκω έως και 150€ κάτω σε άλλα μαγαζιά τα ίδια προϊόντα! Αναρωτιέμαι, αν τους κάνω παζάρια θα μου κόψουν κάτι ή μόνο τον κώλο έχουν σκοπό να μου κόψουν?? .sarcastic.
ψαξιμο πολύ Bill και παραγγελία μεσω Net ... πχ Κωτσοβολος

Επειδή πρόσφατα χρειάστηκε να αλλάξω πλυντήριο και ψάχτηκα πολύ,το μόνο που σου λέω ψάξε οσο μπορείς ιντερνετικά.Χρησιμοποίησε τα μεγάλα μαγαζιά μονο γι να δεις πολλά πράγματα.Οι τιμές ειναι αρκετά πιο κάτω στην αγορά.

Εγω βρεθηκα προ εκπλήξεως στο ψαξιμο, όταν μαγαζι στην περιοχή μου ειχε εκπληκτική τιμή σε πλυντήριο bosch και μάλιστα ολοκαίνουριο μοντέλο και με 5 χρονιά εγγύηση.
Μην πετάς πολλά λεφτά γιατί τα έχουν πουστεψει όλα.Ακούω κατω 1000 με 1500 για πλυντήριο και μου σηκώνεται ...η τριχα.Τα έχουν τουμπανιάσει στα ηλεκτρονικά και ειναι όλο προβλήματα και με ασύμφορο κόστος επισκευής.
Ειχα πλυντήριο απ όταν δούλευα στο Ραδιο Αθήναι στην Πανεπιστημίου απο το 1986.Απο φθορές μόνο κατι λάστιχα.Απο μαλακιια μου το άφησα ενω ήθελε ρουλεμαν και επεσε ο κάδος και κουρεψε και τη αντίσταση.Τα σημερινά με τα αυτόματα ζυγίσματα και την αυτοματοποιημένη μαλακία σου βγαζει μια βλάβη στην καρτα και θελεις πανω απο 400€ επισκευή.
Εχε το υπόψιν οτι υπάρχουν σειρές με 5ετή εγγύηση.

Last edited:
διαβάζοντας στις σελίδες του φορουμ ειδα ότι όταν αγοράζει κάποιος καινούργιο όπλο ρυθμίζει το κοντάκι στα μέτρα του. Εγώ δεν το έχω κάνει, πρέπει να το κάνω ;

Last edited by a moderator:
διαβάζοντας στις σελίδες του φορουμ ειδα ότι όταν αγοράζει κάποιος καινούργιο όπλο ρυθμίζει το κοντάκι στα μέτρα του. Εγώ δεν το έχω κάνει, τι πρέπει να κάνω ;

Νικολή ειναι μια σειρά από πράγματα που πρεπει να γίνουν για να ταιριάξει το όπλο πάνω σου.Αυτό αφορά διάφορα μέτρα και κλίσεις στο κοντάκι.Το καλύτερο βέβαια ειναι να πήγαινες σε κάποιον της δουλειάς να σε δει .
Αν ψαξεις ,τοσο εδω μέσα αλλά και γενικότερο στο διαδύκτιο θα βρεις πολλά να διαβάσεις και να αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα.
Παράλληλα με όλα αυτά κάνε πρώτα και μερικές δοκιμές σε κάποιον πίνακα η σε μεγάλα χαρτιά για να δεις που ρίχνει το όπλο σου τώρα ,σε σχέση με αυτό που βλέπεις.
Διάβασε εδω http://www.greekshooting.gr/ο-έλεγχος-της-ευθυβολίας-του-όπλου-μας/

Και εδω http://www.greekshooting.gr/ο-έλεγχος-της-ευθυβολίας-του-όπλου-μας-2/

Last edited:
ευχαριστώ Δημήτρη, δεν έιχα ιδέα για τα «ψιλοτουφεκίζει», «χαμηλοτουφεκίζει» των όπλων

ευχαριστώ Δημήτρη, δεν έιχα ιδέα για τα «ψιλοτουφεκίζει», «χαμηλοτουφεκίζει» των όπλων
Σου εστειλα και μνμ ,αλλά ψάξε και διάβασε και σε λίγες μέρες θα εχεις καταλάβει πολλά πράγματα και οι ερωτήσεις σου και οι απορίες θα γίνουν πιο συγκεκριμένες..
Και καλύτερα να σχετικά μ αυτό να γράφεις στο ανάλογο θέμα ΄και θα έχεις απαντήσεις σε κάθε προβληματισμό σου.
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φέρτο-στα-μέτρα-σου.125/

Νικο,το κοντακι ειναι το Α-Ω.
Μιαμιση δραχμη να αξιζει το οπλο σου,αν ειναι σωστα επανω σου ,θα κανεις τη δουλεια σου.Αφου εισαι "νεος",διαβασε,ψαξου,ακου και κανε το σωστο.Μπροστα σου θα το βρεις!

Σιγά σιγά θα την κάνω κι εγω.Σήμερα άρπαξα μια ψύξη από το πρωί που πήγα για τρέξιμο και μπήκα στο αμάξι μούσκεμα με ανοιχτά παράθυρα.
Έχει πιαστεί το σβέρκο μου και εχω φοβερό πονοκέφαλο.

Καλό βράδυ και καλά όνειρα .....

kynigetikes_granitsas_copy.jpg

Σιγά σιγά θα την κάνω κι εγω.Σήμερα άρπαξα μια ψύξη από το πρωί που πήγα για τρέξιμο και μπήκα στο αμάξι μούσκεμα με ανοιχτά παράθυρα.
Έχει πιαστεί το σβέρκο μου και εχω φοβερό πονοκέφαλο.
Καλο βράδυ παιδιά , Δημήτρη θα σου προτεινα μια θερμαντική κρέμα για την ψύξη, για τον πονοκέφαλο τα γνωστά.
Εκτός τη θερμαντική κρέμα που λέει ο Νίκος θα σου πρότεινα την επομενη να κλείνεις λίγο τα παράθυρα .sarcastic.
Τώρα αν δεν έχεις θερμαντική κρέμα και η ρακή του συντεκνου Ευριπίδη (αν δεν την έχεις κοπανήσει όλη) θα βοηθήσει..........sarcastic.
Περαστικο να ειναι Δημήτρη. :)

Status
Not open for further replies.
Back