Καλως τον Μανουσο!!Καλημέρα μαγκες!
Καλως τον Μανουσο!!Καλημέρα μαγκες!
Σε ευχαριστώ Τάσο!! Θα φάει πολύ δούλεμα ο ... Μανούσος...Καλως τον Μανουσο!!
Ντροπή να κοροϊδεύεις τον αδελφό σου..Σε ευχαριστώ Τάσο!! Θα φάει πολύ δούλεμα ο ... Μανούσος...
Γιατί ρε φίλε? 29 χρόνια του το κάνω και μεγάλωσε και έγινε καλύτερος άνθρωπος από εμένα! Ακόμα και στην κοιλιά της μάνας μας του έτρωγα το φαγητό και βγήκα βαρύτερος...Ντροπή να κοροϊδεύεις τον αδελφό σου..
Κανόνισε να τον τσαντισεις κ να πηγενει μόνος του για ψάρεμα,και μετά αντίο θεϊκά αποχιασματα..Να δω πως θα τα καταφέρνεις..Γιατί ρε φίλε?
Αυτό ειναι συνηθισμένο..Παλιά πιτσιρικάς βλέπω ενα φιλαράκι με το μάτι του μαυρισμένο.Του ριχνα εγω στον υπνο ενα ποτηρι νερο μου ρίχνε εκείνος μια κανατα του ψυγειου
Χαιρετω στα γρήγορα.
Γιατι ρε Βασίλη τι εχει το Μανουσος?
Και μενα το ονομα στα χωρια δεν το λενε Χρυσανθος αλλα Χρυσανθης.
Μια χαρα ονομα ειναι
Καλα τα πειραγματα μεταξυ διδύμων μονο εμεις τα ξέρουμε ποσα ειναι και τι σημαινουν .shake.
Ο αδερφός μου παντα φορουσε σπασμένα γυαλια
Του ριχνα εγω στον υπνο ενα ποτηρι νερο μου ρίχνε εκείνος μια κανατα του ψυγειου
Αυτό ειναι συνηθισμένο..Παλιά πιτσιρικάς βλέπω ενα φιλαράκι με το μάτι του μαυρισμένο.
Ποιος σε βάρεσε ρε του λέω..
Δεν μάλωσα με κανεναν,Όπως κοιμομουν το πρωί έρχεται ο αδελφός μου και μου πετάει πάνω μου ενα κατεψυγμένο κοτόπουλο που βρήκε στην κατάψυξη..
Δηλαδή δηλώνεις δημόσια ότι άμα λάχει τον πλακώνεις άνετα;;;;Έχω στείλει τον Μάνο για ράμματα στο νοσοκομείο μετά από καυγά. Εγώ κρατούσα το σίδερο της μάνας μου...
Έχω στείλει τον Μάνο για ράμματα στο νοσοκομείο μετά από καυγά. Εγώ κρατούσα το σίδερο της μάνας μου...
Μόνο αν του δανείσεις το σίδερό σου! .homework.Δηλαδή δηλώνεις δημόσια ότι άμα λάχει τον πλακώνεις άνετα;;;;
Οχι φίλε είναι εργαλείο της δουλειάς μου και δεν το δανείζωΜόνο αν του δανείσεις το σίδερό σου! .homework.
Κάτι σαν το αυτοκίνητο και την γκόμενα δηλαδή...Οχι φίλε είναι εργαλείο της δουλειάς μου και δεν το δανείζω
Μου αρέσει που όλες σου οι ιστορίες έχουν και μια γκόμενα μέσα
Τι μου θυμίσατε τώρα, ακούστε εδώ σκηνικό.
2014 τα έχω με μια κοπελιά η οποία ήταν πολύ αργόσχολη. Κοιμόταν κάθε βράδυ αργά και για πρωί ξυπνούσε 2 το μεσημέρι. Προσπαθούσα να την ξυπάω τα πρωινά για να της φτιάξω το πρόγραμμα ύπνου αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Είναι Ιούνιος και δίνει μάθημα 9 το πρωί. Πάλευα να την ξυπνήσω και έλεγε ναι σε λίγο και σε λίγο οπότε παίρνω ένα ποτήρι νερό και πλάτς. Φάνηκε οτι τσατίστηκε αλλά με τα πολλά σηκώθηκε. Όλη την μέρα δεν ανέφερε τίποτα για αυτό. Πέφτουμε το βράδυ για ύπνο. Εγώ έχω πρόβλημα με την ζέστη και από Μάιο μέχρι τέλος Οκτωβρίου κοιμάμαι με το κλιματιστικό στο φουλ. Οπότε εκεί που με έχει πάρει ο ύπνος γυρνάει το κλιματιστικό στο ζεστό και το βάζει στο τέρμα. Σηκώνομαι μούσκεμα και με το που κατάλαβα τι έγινε και πάω να βγω από το δωμάτιο με περίμενε με τον κουβά με νερό παγωμένο, μου τον ρίχνει και μου λέει εντάξει δροσίστηκες μωρό μου;;
Χαχα τρελοκομείο….ha ha ha.
Και τα όπλα..Κάτι σαν το αυτοκίνητο και την γκόμενα δηλαδή...